- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
iyi geceler kızlar
az önce baktım sana çevrim dışıydın hangi ara gittinde geldin tekrar gidiyorsun
iyi gecelr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar
telefonda konuştum az önce
sen bilirsin tabi vınnn![]()
gitmemmiiiii daha bu pazar ordaydım kızılayın göbeğine kocamaaaan bi alışveriş merkezi açıldı biliyomusun oraya gittim gelince görürsün sende![]()
güzel heyecanlar bunlar yaaa umudunun olması bile çoook güzel dimi canımm.... yaza hepimiz hamiş girsek yaaaaaaaaaaa....
ben ii geceler dedim ama ççıkamadım yine
bu kez ii gecelerrrr kesin kesin :) öptüm hepiniziiiiiii![]()
keskem erosunda tel alsaydınız ya acep neden gelmıyo:44::44:
slm sole sende cici anneye![]()
tam ykm nin karşısında anlamsız şekilsiz boş boş duran bi bina vardı cnm için 8 katlı filan bi alışveriş merkezi yaptılar çık çık bitmiyo ohhhhhh alışverişe doyarsın vallaaaaa:)))hadi yaa tam olarak nerdeymiş ooobende kızılayda alışveriş delisiyimdirde birazcıık
![]()
tam ykm nin karşısında anlamsız şekilsiz boş boş duran bi bina vardı cnm için 8 katlı filan bi alışveriş merkezi yaptılar çık çık bitmiyo ohhhhhh alışverişe doyarsın vallaaaaa:)))
o daha yeni gelir canım benim 11den sonra geliyo bu yakınlarda damlarmerviş neden gelmedi ki:44::44::44::44:
kızlar bende cıkıyorum erken yatmaya calıscam en erkenm bu
öpüyorum hepinizi iyi geceler bana dua edınn kzılar kırmzılar gelmesın göbüşümde bebğim olsun
![]()
kızlar bende cıkıyorum erken yatmaya calıscam en erkenm bu
öpüyorum hepinizi iyi geceler bana dua edınn kzılar kırmzılar gelmesın göbüşümde bebğim olsun
![]()
merhaba kızlar nasılsınızz
misafirim yeni gitti bende hemen geldim
belinaycım sende kesin hamişsin bak da gör![]()
merhaba kızlar nasılsınızz
misafirim yeni gitti bende hemen geldim
belinaycım sende kesin hamişsin bak da gör![]()
selam kızlar
gelmedi mi taze hamiş
selam kızlar
gelmedi mi taze hamiş
hımmmm,geçmişe bakamadım,görmedim o yüzdengelmiş bugün bende karşılaşamadım
nasılsın canım neler yapıyorsun
başak akşamüstü girmiş canım cafeden giriyo ya gündüz girebiliyo maalesef :26: selam canım hoş gelsin sen nasılsın bebişin nasııl?![]()
hımmmm,geçmişe bakamadım,görmedim o yüzden
şu sıra dinleniyorum,sonra tekrar yoğun günlere dalcaz gibi gözüküyo canım
iyiym hamdolsun,bebişte iyi teyzesi
sen nasılsın?
kızlar çok uykum var
bugün ıspanak yıkıyodum,leğende sudaydı,lavaboya koydum,duruluyodum güzelce güya,bi bastırdım evye koptu
eşimde nasıl bastırdın kimbilir diyo,normalde olsa tamam çok bastırdım dicem de,şimdi bebişi korumak adına o kadar güç harcamam yani
neyse gece yarısına kadar onu yapıştırmaya uğraştı,yemeği daha az önce yedik ve bana fena uyku bastırdı.