10 gün nasıl bekleyecen kızzzz:18::18::18::18:
anladım canım çok geçmiş olsun inşallah seninde bebeğin gelir yoldadır tez zamanda olsun bende şöle bişi oldu belki okumuşsundur aynı ay içerisinde 2 kez adet oldum ve şuan dün günümdü gelmedi 16 sında kahverengi akıntım başladı ertesi gün kırmızılaşti ha not olarak ben onu yaşamadan önce kasık ağrısıyla kalktım bi sabah kalkamadım eşim bağırsaklarını üşüttün sanırım dedi 3 gün sonrada ilişkiye girdik aynı sancı geldi gelcek gibidi uyudum kalktım bişiyim yok yani 16 sında adetmi gördüm üstünemi bilmiorum henüz acab düşükmü yaşadım dicem çünkü idrar testi yaptım tek çizgi gördüm kanama da uzun sürmedi sancılı sürmedi hayırlısı inş düşük dğildir allahım hepimizin yüzüne baksın
sen beni unut adım bile geçmesin artık
başak kaynanan aramadımı bilem
çatlasın patlasın inşallah
ilk sayfaya baktım da :) neyse canım erken gelsin bana biri demiştiki erken gelirse vucut kendini bebişe hazırlıyodur diye ben 2 ay erken oldum 3. ay hamile kaldım bak bilemiyorum artık
nazoşum adet döngüm geldi ya azcık bel kasık ve bacak ağrım var yoksa iyiyim şükür hem sana dedimmi dr erkek gibi dedi bebişimiz için
ben burdayım hadiye hanım
çamaşırları sereyimde geleyimm
off çok yoruldum gene
hadisko ve yeşilcim sizin menüleride alaım yarın için bi fikir olur en azından
bende duymuştum onu benim önce 1..2 gün erken geldi 2 ..3 ay kadar sonra geç gelmeye geçen ay 1 gün erken oldum bu seferde 4..5 gün hadi hayırlısı bakalım
ay evet okumuştum ben yazdığını ama karşılaşınca yazayım istedim geçmişi okumazsaan diye inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla kavuşursun oğluna
ben yarına kuru fasulye yapacam belki birde pilav yaparım yanına
tatlım doktora gitmedinmi keşke bi görünseydin şimdide gidebilirsin içinde şüphe kalmaz en azından
selam saracım nasılsın inşallah gelmez kırmızılar
bu sabah öyle güzel bir rüya gördümki çok tatlı sevmeye doyamadığım bir erkek bebek kucağımdan indirmiyodum
bide küçük bi kız çocuğu saçlarında ince ince örgüler yapmışlar saçlarındaki örgüleri çözüyordum
ve çok güzel çiçeklerin çimenlerin olduğu düz bi arsada manzarası çok güzeldi sırt üstü uzanıp yatıyorum toprağa etrafı seyrediyorum ama nasılda yumuşacık rahattı
tam emin olım 1 hafta 10 gün beklicem hem bana hem size süpriz olsun daha heycanlı oluo kızzz
ben yarına kuru fasulye yapacam belki birde pilav yaparım yanına
sen ben geldmmi kaybol saten gelde konuşalım kızz özledim yahhh ne güsel güülüoduk sen başkasın kız ilk muhabbet arkadaşımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?