inşallah nazoşum başağımız hamiş kaldı sıra sende ve diğer arkadaşlarımda inşallahhhhh
amin nazoşum senin yiğenin gibi tatlı bir oğlum olur inşallahhh
hııııım kuru fasulye pirinç pilavıyla çok güzel oluyo yanınada soğan salatası ve ayran ohhhhh
kız doğuruomuyum yoksaa :=) inşallah canım benim dualar edelim birbirimize senin şu sonuç gelsin hele merak ediorum nedir sorun
valla hala bi menüm yokeşimi bekliyorum evdede bişey yok pazara gidecez birlikte gelincede hemen aperatif bişiler yapar yeriz heralde ama dün mercimekli bulgur pilavı ve salata yapmıştım yarına dolma düşünüyorum yapabilirsem tabi o gücü bulursam kendimde
hadisko ve yeşilcim sizin menüleride alaım yarın için bi fikir olur en azından
normal adet döngün gecikseydi ve sen beklemek istesydin anlardım ama seninki biraz anormal canım bi ayda iki defa adet görmüşsün yetmemiş kahverengi akıntın olmuş ki doktorlar kahverengi akıntıyıda kanama olarak nitelendiriolar bana sorarsan hiç bekleme derim olası bi hamilelikte hem önceden önlem almış olursun hemde hamilelik yoksa enfeksiyon falan kapmışsan bir an önce tedavi olursun
hamaarat gacı kocam ağır iş yaptırmıo o kaldırıo herşeyi kızz ay daha hamiş olmadan ne keyftir bu ama yaz temziliği başlıcam dip köşe inş perde cam tozlar yerler oda oda yapıcam inşallah kolay olur en son mutfak oradan çıakmıom hergünde silindiği halde
bende söölim bari
bizde pırasa var canım bide bulgur pilavı
adama zorla alıştırdım pırasayı
çook güzel bir rüyaaaaaa
afiyet olsun canım bütün erkeklermi sever kuruyu elceğzlerinle yap kız
ilk göz ağrısı dimi
yoruldum kız çarşıda işlerim vardı banka faturalar taksitler eve gel yemek yap
çamaşırdı felan derkenyoruldum valla haa
ben başladım anam oğlanın odası ve mutfak bitti sırada misafir odası var
ben başladım anam oğlanın odası ve mutfak bitti sırada misafir odası var
bende şimdide tam sana soracaktımki yazmışsın canım kalp kalbe karşıymış pırasayı bende severim ama kızartmasını afiyet olsun canım
sorma bacım bende meraktayım :18::18:
bi tanesi çıkmış telde bişi demediler diğerleri haftaya çıkacak gelecem adanaya :18::18::18:
bende şimdide tam sana soracaktımki yazmışsın canım kalp kalbe karşıymış pırasayı bende severim ama kızartmasını afiyet olsun canım
hoşgeldin canım
evet ben sevmeyeni görmedim
ama eşimle yiyemiyecem çünkü çalışıyor ve gece geliyor gelincede pek yemek yeme alışkanlığı yoktur
ayhh kıyamam çok yorma kız kendini bide çocuk gerçi okuldadır allah kolaylık versin canım hoşgeldin bu arada ilk gözağrım benim
Allah kolaylık versin canım ben daha başlamadım bahar temizliğine nisan ayıda çıksın sonra başlayacam havalar biraz daha düzelsin
hoşgeldin canım
evet ben sevmeyeni görmedim
ama eşimle yiyemiyecem çünkü çalışıyor ve gece geliyor gelincede pek yemek yeme alışkanlığı yoktur
kız pırasa kızartmasıdamı oluo ilk defa duydum heee
elerine sağlık canım bende haftaya başlım artık ayy misafir odası bitirio insanı
saol tatlım o zamana buraya yaz gelirAllah kolaylık versin canım ben daha başlamadım bahar temizliğine nisan ayıda çıksın sonra başlayacam havalar biraz daha düzelsin
kız pırasa kızartmasıdamı oluo ilk defa duydum heee
duacınım kız rabbim hakkında hayırlısını versin
teşekkür ederim canım
hoşbuldum kurufasülye dediniz canım istedi
bende hamiş olma ihtimali yok ya canım bu arada işlerimi bitireyim dedim
oğlan sabahçı saat 12,30 da evde oluyor
ee sen neler yaptın kırmızılar gelmemiş.
heee oluyo tabiiii pırasaları ince ince doğra yıka haşla ve süz.güzelce sık bi tencerede soğanları kavur içine tuz pul biber kat pırasaların içinede iki yumurta kır karıştır soğanlı karışıma ekle karıştır önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızart kek gibi dilimle çok güzel oluyo yanınada ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?