Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
nazemir
herkesler nerelere kaçtı ya bende kaçacam şimdi![]()
ben biyere kacmadım abla neden görükmedım kı:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
nazemir
herkesler nerelere kaçtı ya bende kaçacam şimdi![]()
kizlar ben de kaciyorum fatmagülü izlicem.. hadi iyi geceler![]()
benımde hafta sonu mısafırım var canım hıc bızı ıstemıyone tezmılkık ne yemek
ssenindemı basına geldı ay bı umudumu kay bedıyom bı tekrar sevınıyorumm valla arada kaldım bi yandan icim cok rahat kaynanmlar falan dıyo ıcını ferah tut daha belli olmaz dıyo ayy kızlar ne olursunuz bana dua edinn![]()
ben biyere kacmadım abla neden görükmedım kı:26:
kizlar ben de kaciyorum fatmagülü izlicem.. hadi iyi geceler![]()
geç oldu kızlar ii geceler öpüldüzzzz
sanada kolay gelsin
sonra profiline baktım profiline bakıyormuşun ozamanda gözükmüyor
dumanda özel mesaj ayarlarıyla uğraşıyormuş
burdayım bendeeeeee
ya beni m kafam cok karısık:44::44::44: ne okudugumdan bişi anlıyom ne yazdıgımdan:18:
ya beni m kafam cok karısık:44::44::44: ne okudugumdan bişi anlıyom ne yazdıgımdan:18:
heheee:)) şaşkın oldun sen şimdi acabalar beynini kemiriyoooo....ama güzel düşün olumluyu çağır hep kendine olurmuuu
ozaman başka topiklere bakıp kafanı karıştırma 2 gün daha bekle tekrar test yap duruma göre
az önce sende yoktun ozaman için dedim bende özel mesaj ayarlarıyla uğraşıyordu diye
sen çalşıyordun demi sende kaçarsın zaten heran![]()
selam kızlar
hamiş mi var gene
maşallah,rabbim sayıları artırsın inşallah![]()
sakinnnnn :) bu kadar yorma kendini canım Allah korusun negatif olursa sonuç çok yıpranırsın bak herşeye hazırlıklı ol sen yinede okyok abla bi yere bakmıyorum pazara kadar bekleyecem bakalım inş hamısımdırde degerim yüksek cıkarya bide süt bharı gecıktrmı o geldı aklama
ayy duman beyın bırakmayacaklar bende:18::18::18::18:
selam kızlar
hamiş mi var gene
maşallah,rabbim sayıları artırsın inşallah![]()
evet cnm yaa hastayım bide çıkarım şimdi dinleneyimde iyileşeyim hemencik
ii geceleeeeerrr öptüm hepinizi ama belinay senden uzak durayım hamişssen şimdi hastalık bulaşmasınnn![]()
slm cnm yok da beklemedeyız
nazemır abla senı bırakmak ıcın cıkmak ıstymrm ama acayıp üşüdüm yata gecyım telden gircemm bıraz gec yazarım kusura bakmayınn tmm mı![]()