Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

a.s canım hoşgeldin inşallah artsın hamişlerde sıra bizede gelsin hamile kalmayan kalmasın

senin gebelik takvimine baktımda yılın en uzun gününe denk gelmiş doğum

bakalım o güne mi olcak canım,usg ölçümüne göre öyle çıktı,benim hesabıma göre haziranın sonu aslında
hayırlısıyla,sağlıkla gelsin de inşallah

bakalım o güne mi olcak canım,usg ölçümüne göre öyle çıktı,benim hesabıma göre haziranın sonu aslında
hayırlısıyla,sağlıkla gelsin de inşallah

tabi canım belli olmaz hayırlısıyla sağlıklısıyla kavuşta bebeğine gerisi hiç önemli değil

Kızlar yatağa geçerken kocış dedi sıkı giyin artık dikkat et ya dedi hamis gibi davranıyo bana bu arada tel yazıyorum :31:

başaktan mesaj var:40:
başak arkadaşına oturmaya ve annesiyle hastaneye gittiği için geç oldu diye cafeye gidememiş
topik ahalisine duyurulur :102:

iyi geceler kızlaaaaaaaaar akşam oturmasına gitmiştik yeni geldim size bi bakayım dedim çıkacam birazdan

nazocum profilindeki bebek çok tatlı Allah öyle bi evlat nasip etsin sana canım menim

Son düzenleme:
iyi geceler kızlaaaaaaaaar akşam oturmasına gitmiştik yeni geldim size bi bakayım dedim çıkacam birazdan

nazocum profilindeki bebek çok tatlı Allah öyle bi evlat nasip etsin sana canım menim

amin cümlemize inşallah:emir_bebek:

Son düzenleme:
slm kızlar yaa :3: yaa 25.günüm ve sağ kasığımda accayip bi ağrı var kıvranıyom resmen yaa zaten bi 4 gündürde göğüs uçlarım çok hassaslaştı noluyo bana yaa kocişim beni yatağa sarılıp uyumaya çağırıyo ben kaçar uyumazsam gelcem beklen beni :34:

slm kızlar yaa :3: yaa 25.günüm ve sağ kasığımda accayip bi ağrı var kıvranıyom resmen yaa zaten bi 4 gündürde göğüs uçlarım çok hassaslaştı noluyo bana yaa kocişim beni yatağa sarılıp uyumaya çağırıyo ben kaçar uyumazsam gelcem beklen beni :34:

a.s hadi bakalım uyutta gel kocişini
benimde 3 gündür ağrıyor sağ yumurtalık ama sağ taraftan biraz zor hamile kalmam, dokror öyle demişti, ama yinede belli olmaz tabi

kızlar ben geldim geçmiş baya geçmiş yani oku oku bitmedi bigün açmadım maşalah kızlar durumumu da kimde merak etmemiş moodla sevinç haricinde kimse merak etmemiş siz etmediniz ben anlatım inş bombayı patlatıcam belinaysu ve reg lisi geçen gacılarla

bugün çok yorgun hissediorum ayaklarımın altı yanıo sanki kapalı ayakkabıda kalmış yürüyüş yapmışımda yorulmuşum gbi adet ağrılarım yine başladı gelen yuk bel ağrım çok ve gözleirm yanıo komşuda oturamadı ayakta uyucaktım nerdeyse çok yorgunum çok ve bilmiorum ama önemli değişikliğim şu karın altı şiş gibi dolgun dolgun adet olamadım diemi yah iki akşamdırda baş ağrım nnüksetti

cnm hadi bakalım inşallahhh sendende mutlu hbri bekliyoruzz bebeğimmm
belinaycımm bu kadar sitres yapmamaya çalış hakkında hayırlısı neyse o olsunnnn inşallahhhh hamişsindir tabiikii...

kızlarr nasılsınızz:3:
ben akşam 8 de bi uyumuşummm kociş 11 de uyandırdı şimdide gram uykum yokkk kimler kohbete kalıcakkk:23:

benimde reglimden bu yana kaç gündür sağ kasığım sancılanıyo batıyoo ufff
rüyamdada hamiş kalmışım bayan dr. bakıyo karnımdan aaa burda bebiş war diooo şok oluyorummm:25:ahh ahh nerde o günlerr ayolll:31:

cnm hadi bakalım inşallahhh sendende mutlu hbri bekliyoruzz bebeğimmm
belinaycımm bu kadar sitres yapmamaya çalış hakkında hayırlısı neyse o olsunnnn inşallahhhh hamişsindir tabiikii...

kızlarr nasılsınızz:3:
ben akşam 8 de bi uyumuşummm kociş 11 de uyandırdı şimdide gram uykum yokkk kimler kohbete kalıcakkk:23:

benimde reglimden bu yana kaç gündür sağ kasığım sancılanıyo batıyoo ufff
rüyamdada hamiş kalmışım bayan dr. bakıyo karnımdan aaa burda bebiş war diooo şok oluyorummm:25:ahh ahh nerde o günlerr ayolll:31:

bende yorgunum eşim gelsede yatsam inşallah erken gelir dün akşamki gibi ne güzel olur
inşallah rüyalarımız gerçek olur bende görmüştüm geçen gün çok güzel bir rüya bebeği seve seve bir hal olmuştum :16:

inşallahh cnmm rüyalaromız gerçekleşirr en kısa zamandaa .....
okudum baya bi yorulmuşsun cnmmm dinlen güzelcee
ee kardeşin nerde oturuyorki sizin orayamı taşınıcaklarr

inşallahh cnmm rüyalaromız gerçekleşirr en kısa zamandaa .....
okudum baya bi yorulmuşsun cnmmm dinlen güzelcee
ee kardeşin nerde oturuyorki sizin orayamı taşınıcaklarr

memleketdeydiler buraya taşınıyorlar ablamlar yani 3 kardeş olacaz burada

Back
X