Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iiiylik canım gelmio kız şu pzt salı da kana baktırcam çıksın çıkmasın sabahtan kan versem öğleden sonraya veriolarmı acaba

geldim canım uzandım yorgun hissettim bugün kendimi göğüslerimde ağrı var pzt gelmez artık bekliorum ya:)
ay hadi hayırlısı canım yaa inşallah hayırlı haberlerini alırız benimde yarına misafirim var bugün yemekti pastaydı uğraştım bayaa bi öl
yom yorgunluktan erken yatcem bugün oyüzden maklube yaptım kuru patlıcan dolması yaptım bi pişmeleri kaldı bide mantı yaparım heralde tamamdır daha ne olsun yabancı diil zaten gelenler yeni kankam eşi ve kuzaniyle geliyo çaylada meyveli kup yaşpasta bide mozaik pasta var buzluktada daha ne olsun dimi ama

yok canım kötü bişi olmaz hamişim dionmu kendi kendine ben kaptırdım kendimi hadi hayırlısı

demek istemiyorum kırmızıyı görürsem üzülürüm ama etrafımdakiler hamiş gibi davranıyo

bengisu konusmadık senle bebgim nasılnn

kızlar ben cok yorgunun yatacam hepinize iyi geceler güsel haberlerle geliriz inş

yeni kankandamı var senin bakim biizmkiler hep eski sevinçle kanka olceyydik o beni terketti hıh becerikli hatun maşallah benim yerimede yiyin yat uykusuz kalıp karşıalrında yorgun düşme

selamlar
misafirim vardı bu akşam onlar gitti mutfağı toplayıp geldim

bende yatıcün bugün çok mesai yaptım burda başak bi gelsin zati yıldızlarımı alıcimm caım ya oda ne heycanlıdır şimdi allahım hepimizin yüzünü güldürsün

evet kuzum konuşamadık senle tamam bebişim iyi uykular sanada çook öpüyorum seni cadııı hoşçakaal
yeni kankandamı var senin bakim biizmkiler hep eski sevinçle kanka olceyydik o beni terketti hıh becerikli hatun maşallah benim yerimede yiyin yat uykusuz kalıp karşıalrında yorgun düşme
iveet yeni kankam var şimdi bitane ayrılamaz olduk birbirimizden evet yaa erken yatmam lazım uykumu düzene sokcem kararlıyım

kızlarr dökülmeye başladıı hşgldinizz
belinaycmm hadiskocmm kesin we inşallahhh bebeişleriniz sizinleeşimdiye kadar gelmediysee

hadiskooo ohh sewinc kaçmış sendenn sen benimle kanka olma tamammı olma sakınnn olmaa

sewinçç kuzummmmm nerelerdesinnn gel kankacımmmmm

bende yatıcün bugün çok mesai yaptım burda başak bi gelsin zati yıldızlarımı alıcimm caım ya oda ne heycanlıdır şimdi allahım hepimizin yüzünü güldürsün

dimi yaa ne güzel ne tatlı heyecanlar yaşıyodur şimdii ay darısı bizimde başımıza inşallah yaa bencede gelseydi bi başak biran öncee onsuz topik sakin kaldıı özledim keratayıı

küstüm sanaa sen beni görmüyonmuu banada bebişin senledir inşallah dememişsiiin bebişim olmazsa sorumlusu sensiiin ühü iştee 27.günüm bugün hemdee herkes benden ümidi kesmiş anlaşılan

küstüm sanaa sen beni görmüyonmuu banada bebişin senledir inşallah dememişsiiin bebişim olmazsa sorumlusu sensiiin ühü iştee 27.günüm bugün hemdee herkes benden ümidi kesmiş anlaşılan

oy gülümmm kıyamam kedicime bebeğimm onların günü geçti die söledimm
yoksa hergün dua ediyorum hepimiz içinnn olurmu öle şeyy ...mesela yarın komşunun mewlüdü war oraya gidicem inşallahh we hepimiz için dualar edicemmm bolbollllllll bebeğimmmm ....inşallahh seninde 9 ay boyunca kırmızıların gelmez cnmmm...
nasılsınn bu arada ..
gelcem birasdan kocişi yolculyim ok

canım hayırlısı olsun sakın üzülme
durmak yok yola devam

günaydın canlarım hayırlı pazarlar kaç gündür giremedim
bahar temizliğine tam gaz verdim
üstünede misafir ağırlıyorum
merak eden arkadaşlara duyurulur yoruldum yaws
az kaldı 1-2 güne biter öpüyorum hepinizi

ayy basagın kocasımı gelmıs cok sevındım kaynanası da catlasınn inş ayrı eve cıkarlar ya

kızlar ben cıkıym namazı falan kılayım gelrım zaten yerımde duramıyorum bana dua edınn

yaaaa benim haberim yoktu çatır çatır çatlasın çekemeyenler ohhhh
helal olsun kocişine valla

kızzz hayırlı olsun inşallah devamıda gelsin güzel haberler alalım bebişinde gelsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…