hoşbulduk canım ama çıkacam iyi geceler size
tmm canım iii geceelr öpüldün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım ama çıkacam iyi geceler size
hadi inşallah bebeğin senledir canım kalbini ferah tut
hadi inşallah seninde bebeğin senledir sende kalbini ferah tut canım menim
iiiylik canım gelmio kız şu pzt salı da kana baktırcam çıksın çıkmasın sabahtan kan versem öğleden sonraya veriolarmı acaba
ay hadi hayırlısı canım yaa inşallah hayırlı haberlerini alırızgeldim canım uzandım yorgun hissettim bugün kendimi göğüslerimde ağrı var pzt gelmez artık bekliorum ya:)
yok canım kötü bişi olmaz hamişim dionmu kendi kendine ben kaptırdım kendimi hadi hayırlısı
ay hadi hayırlısı canım yaa inşallah hayırlı haberlerini alırızbenimde yarına misafirim var bugün yemekti pastaydı uğraştım bayaa bi öl
yom yorgunluktan erken yatcem bugün oyüzdenmaklube yaptım kuru patlıcan dolması yaptım bi pişmeleri kaldı
bide mantı yaparım heralde tamamdır daha ne olsun yabancı diil zaten gelenler yeni kankam eşi ve kuzaniyle geliyo
çaylada meyveli kup yaşpasta bide mozaik pasta var buzluktada daha ne olsun dimi ama
![]()
bende yatıcün bugün çok mesai yaptım burda başak bi gelsin zati yıldızlarımı alıcimm caım ya oda ne heycanlıdır şimdi allahım hepimizin yüzünü güldürsün
evet kuzum konuşamadık senle tamam bebişim iyi uykular sanada çook öpüyorum seni cadııı hoşçakaaldemek istemiyorum kırmızıyı görürsem üzülürüm ama etrafımdakiler hamiş gibi davranıyo
bengisu konusmadık senle bebgim nasılnn
kızlar ben cok yorgunun yatacam hepinize iyi gecelergüsel haberlerle geliriz inş
![]()
iveet yeni kankam var şimdi bitane ayrılamaz olduk birbirimizdenyeni kankandamı var senin bakim biizmkiler hep eski sevinçle kanka olceyydik o beni terketti hıh becerikli hatun maşallah benim yerimede yiyin yat uykusuz kalıp karşıalrında yorgun düşme
bende yatıcün bugün çok mesai yaptım burda başak bi gelsin zati yıldızlarımı alıcimm caım ya oda ne heycanlıdır şimdi allahım hepimizin yüzünü güldürsün
kızlarr dökülmeye başladııhşgldinizz
belinaycmm hadiskocmm kesin we inşallahhh bebeişleriniz sizinleeşimdiye kadar gelmediysee
hadiskooo ohh sewinc kaçmış sendennsen benimle kanka olma tamammı olma sakınnn olmaa
sewinçç kuzummmmm nerelerdesinnn gel kankacımmmmm![]()
hepinize ii geceler kızlar yarın sabah görüşmek üzere
küstüm sanaa sen beni görmüyonmuubanada bebişin senledir inşallah dememişsiiin bebişim olmazsa sorumlusu sensiiin
ühü iştee 27.günüm bugün hemdee herkes benden ümidi kesmiş anlaşılan
![]()
günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar
ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yimiş bulunmaktayımama sağlık olsun üzülmek yok yılmak yok yola devam artıkın önümüzdeki çalımalara bakıcaz.
nede olsa kırmızılar varsa ümit de var dimi ama
[/
ayy basagın kocasımı gelmıs cok sevındımkaynanası da catlasınn
inş ayrı eve cıkarlar ya
kızlar ben cıkıym namazı falan kılayım gelrım zaten yerımde duramıyorum bana dua edınn![]()
tşk ederim canım sizler uğurlu geldiniz bana gerçekten karşılıksız başkalarına edilen dualar kabul oluo ben buna inandım ve daha bi sarıldım herşeye hevesten sevinçten kalktım kahvaltısını hazırladım gönderdim eşimi arkasından uğurladım dualarla allaha emanet ettim herşey daha güsel olucak inş bunun üzerine hamiş haberi de alırsam benden mutlusu olmaz sanırım inş devam eder ama ümitliyim bakalım