Günaydın benim sexi hatunlarım.
Ben şimdi hastaneye gidiyorum. Göğsümde bi sertlik vardı onun için.
Dualarınızı bekliyorum inşallah önemli bişi değildir. Bi kaç saate gelirim
günaydın canım gecmiş olsun umarım birsey yokturGünaydın benim sexi hatunlarım.
günaydınn ablacım nasılsınn?günaydın herkese
günaydın herkese...mutlu mutlu en mutlu ve en umutlu haftalar kızlarrrrr...
günaydın hatunlar:)nasılsınız:)çooook özledim sizi yaaaaaaa:)
Bşağım geçmiş olsun,inşallah önemli bişey değildir:)hayırlı haberlerle dön bitanemmm:)
bende dün bol temizlik yaptım:)banyomu tavanına kadar çamaşır suyuyla falan sildim:)ooohh mis gibi oldu:)günaydınnn tatlımm nasıl olalım yene iş işte pazartesi günlerini hic sevemem bizde seni cok özledik canımcıgımsen nasılsın nasıl gecti hafta sonun bana sorarsan hic birsey anlamadım temizlik iş güç derken pazartesi oluvermişş
ooooooooo süper yaa:)hadi kızlar hızlı olan kazanır:)iyi akşamlar kızlar. yarın rahim filmi çekilcem benim için dua edermisiniz. çok korkuyorum. umarım herşey yolunda gider :18:
kızlar biliyosunuz burdan çıkacak ilk hamişin hastahane masraflarını karşılıyoruz, bebişine 2 çift çorap, 2 şapka, 2 tane zıbın, 2 pakette en kalitelisinden bebek bezi alıyoruz. ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafıda bizden, bi de minik yeni doğmş bebek bebek beşiği alıyoruz . büyük beşik diil ama minikler var ya ondan. bir de bunların yanında bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var. lütfen hediyemizi gözardı etmeyiniz
Bşağım geçmiş olsun,inşallah önemli bişey değildir:)hayırlı haberlerle dön bitanemmm:)
günaydın canım gecmiş olsun umarım birsey yoktur
günaydınn ablacım nasılsınn?
günaydınn bütün haftamız aydın olsun insallah hamile haberleriyle insallah bende persembe günü sizlere hamile haberimi veririmm aminn
günaydın bayanlar. sinirlerim tepemde, moralim bozuk...... sabah doktor kontrolüm vardı. uyuz yumurtalarım günde 6 tane klomene rağmen hiiiç büyümemiş. bu ay başlamadan bitti benim içinönümüzdeki ay iğne tedavisine geçiyorum artık.
üzülme tatlım sağlık olsun herşeyde bi hayır vardır belki kendiliğinden gelecek meleğin doktorların yumurtan büyümemiş bu ay çocuğun olmaz dedikleri halde o ay hamile kalanları okudum ben bu kulüpte sakin ol bakim önce stres yapma Allahın takdiri neyse öyle oluyo canım menim
ıns gelmıstrde barısırlar uzuldum ya
gamzelel aılesınımı tutuyo senden yanamı cnm off cook uzucu bı durum bıraz once ebnde kavga ettım o sucluydu ozr dıledı dızımde yatyo suan ama genede bende cook mutsuzum
:
günaydın bayanlar. sinirlerim tepemde, moralim bozuk...... sabah doktor kontrolüm vardı. uyuz yumurtalarım günde 6 tane klomene rağmen hiiiç büyümemiş. bu ay başlamadan bitti benim içinönümüzdeki ay iğne tedavisine geçiyorum artık.
geçmiş olsun tatlım inşallah önemli bişeyin yoktur
günaydın canım gecmiş olsun umarım birsey yoktur
günaydınn ablacım nasılsınn?
günaydınn bütün haftamız aydın olsun insallah hamile haberleriyle insallah bende persembe günü sizlere hamile haberimi veririmm aminn
canım benim herşey yolunda gider inşallahhhhh
canım hayırlı haberklerle gel inşallahhh
bende gitmiştim ve bisürü kistim olduğunu öğrendim
ve geçmiyolarrr
inşallah senin basit bişeydir ve hemencecik geçer canımmm
tşk ederim hatunlarım. önemli bişi değilmiş ama geçmezmiş. öyle kalır dedi.selammmmmm:)kızlar öğle yemeğinden sonna burdayım:)
sonna diyince saba tümer gibi oldu yav..bide şuh bi kahkaha atamda tam olsun aahahahahahhah:)
başağııııımmmmmm doktor ne dedi aşkımmmmmmmmmmmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?