Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrrr burda sizinle olmayı çok istiyorum ama işyeri kötü durumda birşeyler istiyorlar sürekli...aklım sizde haberiniz olsun..haftasonuda giremedim zaten öpüldünüzzz...

Günaydın benim sexi hatunlarım.
Ben şimdi hastaneye gidiyorum. Göğsümde bi sertlik vardı onun için.
Dualarınızı bekliyorum inşallah önemli bişi değildir. Bi kaç saate gelirim
başakım çok korktum annem nassın şimdikk,
aldım iyi haberini
kankasız kalcam diye ödüm patladıydıı...
cewocum benimde aynı olmuştu ama doktor yardımcı hormon ilaçlarıyla istediği kadar büyüttü
senin doktor niye yapmamışşşşş kiiii
neyse iğneler daha garantiymiş ama kilo yaparmış dikkatli ol tatlım
ooh sevindim barışmanızaaaa
aklım sende kaldıydıııı
canım hayırlı haberklerle gel inşallahhh
bende gitmiştim ve bisürü kistim olduğunu öğrendim
ve geçmiyolarrr
inşallah senin basit bişeydir ve hemencecik geçer canımmm
allah şifanı versin canım
bu başaklar kistli oluyo galibaaaa
iyi kanka çok iyi
iyi olda ben rahat davranıyım ööle hastasın diye iyi davranmak zorunda kalmıyımm

erenayyy kuzucummmm nerdesin yaaaaa??

geldim kuzum geldim
pazara gittik
kocamı işe yolladım
şimdik geldim

tatlım o yardımcı hormon ilaçları da hiiiç işe yaramadı. doktor en son artık hapla yapılacak birşey kalmadı mecur iğneye geçcez dedi. çok inatçıymış yumurtalarım

tatlım o yardımcı hormon ilaçları da hiiiç işe yaramadı. doktor en son artık hapla yapılacak birşey kalmadı mecur iğneye geçcez dedi. çok inatçıymış yumurtalarım
hmmm benimde aynı oluyo benimde bünyem ilaca alışıyo tatlımyaaaaa
doktor banada "sende ağızdan alınan ilaçar fayda etmiyo iğne ted geçelim" dedi bende kilo lafını duyunca ödüm patladı gitmedim bi daha
herkes e slm ama burada kimse cevap yazmıyor m

buyur tatlım hoşgeldin gözden kaçırdıysak affet neye cevap yazalımm??

tatlım çok üzgünüm ama cumartesi-pazar nete giremiyorumm:)

ama hafta içi kurtulamazsınız benden:)haftasonu dinlensin kulaklarınız işte fenamı:)

Pınarcım akşama bi test alsana bakalım
sen o çakma Ajda Pekkan kılıklı kadına ne bakıyosun yaa...araştıracam zaten o doktor falanda değildir kesin:)

eğer hamilelik varsa hemen öğrnelimde troid ilaçlarına başlarsın hiçbir sorun olmaz tatlım...

aynen canım yaa ilk ay 20 mm yumurtam oluştu ama hamilelik olmadı. sonra ilaca alıştı bünyem doktor ilaç dozunu arttırdı ama fayda etmedi. kilo sorunum şimdilik yok benim. iğnelerde kilo yaparsa yapsın hiç umrumda değil bir şekilde doğumdan sonra veririrm artık

beeeeeeenn beeennn:)

falumada bakarsın artık dimi
kızlarr bi kahve yapıyım iseyen varmııı?????

20 limonmuu...anam erenay bize limonata yapacak herhalde:)

seninki orta vardiyadamı şekerim?gece gelecek herhal..

ayyy bende uzun bir aradan sonra evde yanlız kalacam annemler ablamlara taşındı..
ablamın doğumuda yavaş yavaş yaklaştı...
başımın çaaresine bakıçam artık

gece abuk suubuk rüyalar görmesem bari...ayyy korkuyommm bennn:44:

marul,mandalina ıspanak ayva veee tam 20 tane limonnnnn
ya kocacım 2 de işe gidiyo onu göndermeden gelemiyomm

tabi senin umrunda olmaz bebeeem bende kilo ganiiii bide o iğneyle kilo alırsamm oooo nasıl veririmmm
tam tamına 1,67 boy ve 90 kg yim ama allahtan iri yapılıyımda ööle çirkin şişman durmuyom

kahve geliyorrr kargoya verdimm
ya limonla alakalı bi zayıflama kürü buldum onu denicemmm
evet 4-12 vardiyası ama benim kocam 2 saat yolgidiyo ondan bize 14-1,30 vardiyası oluyooo
korkma bişeycik olmaz idare et çok korkmak iyi değilll
ooh yap çayını al kumandanııııı

ee benimkininde 4-12 oluyo vardiyası..

ya otaraflarda bu vardiya sistemi bol yada
kız kocoşlarımız sakın aynı yerde çalışıyo olmasın:)

ee benimkininde 4-12 oluyo vardiyası..

ya otaraflarda bu vardiya sistemi bol yada
kız kocoşlarımız sakın aynı yerde çalışıyo olmasın:)

benim kocam tuzlada çalışıyo biz kocaelinde yaşıyozz
anca bu vardiyaya geçti ben severim 4-12 yi anca kendime vakit ayırıyom öbürlerlinde gezmekten kendime gelemiyom

tabi senin umrunda olmaz bebeeem bende kilo ganiiii bide o iğneyle kilo alırsamm oooo nasıl veririmmm
tam tamına 1,67 boy ve 90 kg yim ama allahtan iri yapılıyımda ööle çirkin şişman durmuyom

aman tatlım bence bir an önce sporla diyetle ver kilolarını şekerine baktırdın mı hiç şeker hastalığı yumurtlama düzenini bozup yumurtayı baskılıyo ve büyümesini engelliyo.

önemli bişeyinin çıkmamasına sevindim canım menim Allah şifa versin kuzuma

pınarcım inşallah hamilesindir bide banim aklıma acaba ikinci kezmi yumurtluyosun diye geldi sen çalışmalarını sıkı tut belli olmaz bakarsın hamile kalırsın canım

kocaelini az biraz bilirim:)eğer o taraflarda iyi bir iş bulabilirsem belki bizde taşınırız kız komşu oluruz heeee:)

benim kocam tuzlada çalışıyo biz kocaelinde yaşıyozz
anca bu vardiyaya geçti ben severim 4-12 yi anca kendime vakit ayırıyom öbürlerlinde gezmekten kendime gelemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…