evet kaynanamla oturuyom ıspanak gıbı pırınclı pısırıyom
hııııım anladım canım bende pirinçli ıspnakmı yapsam
benimkide sevmezz o yok akşam iş tesen kaynananlamı oturuyosun canım pazıyı nasıl pişirecen ben pazının sarmasını seviyorum
kendine ziyafet çekecen yani bende hafta sonu kısır yapacam afiyetle yiyecem akşam yemeği olarak yapamam zira kocam sevmez
inşallah canım ....insan bi umut başlıyo yeni aya ...belki bişeyler deniyo farklı .kulaktan dolma da olsa medet arıyo insan ....adete yakın da umut azalıyo hissediyorum ben seni bilmem de ....yine diyorum bu ay da olmadı...umutlar bidahaki aya kalıyor. ben böyleyim şimdi....son 5 gün ....ama o kadar da olmayabilir....geliyo yine
ya kızlara kendimi ümitlendirmak istemiyorum ama birseyler sormam lazım lütfen yardım edin ben tiroit hapı kullanıyorum 1hafta oluyo veilk önce sol elimde kasılma uyusma oldu sonra baş dönmesi oldu bir kaç gün ve kasıklarımda sag tarafımda acılar hissettim bu hafta sonunda bembeyaz bir akıntım oldu daha önce olmamıstı böyle sizce hamile olabilirmiyim yada hapın etkilerimi bunlar yada ben psikolojikmi yapıyorumm:44::44::44::18::18::18:
beğenmene şaşırdım açıkçası. ama afiyet şifa olsun inşallahhhhilk bardağımı az önce içtim. tadı çok kötüdür diye kendimi sıkarak içtim ama ben beğendim tadını :))) bebiş olana kadar kullanmak istiyorum inşallah sıkılmam.
bizde sık sık gelmeni isteriz ama kuzum ekmek parası napcaksın. canın sağolsun sen gönüllerdesinkızlarrrr burda sizinle olmayı çok istiyorum ama işyeri kötü durumda birşeyler istiyorlar sürekli...aklım sizde haberiniz olsun..haftasonuda giremedim zatenöpüldünüzzz...
kızım hemen benim ölüm fermanımı imzalamşsın bakıyorumda. "kankasız kalcam sandım" filan.başakım çok korktum annem nassın şimdikk,
aldım iyi haberini
kankasız kalcam diye ödüm patladıydıı...
bu başaklar kistli oluyo galibaaaa
iyi kanka çok iyi
iyi olda ben rahat davranıyım ööle hastasın diye iyi davranmak zorunda kalmıyımm
geldim kuzum geldim
pazara gittik
kocamı işe yolladım.
şimdik geldim
çok sağol kuzum Allah razı olsun. Rahat bi nefes aldım inan ki. ama doktor istersen alalım onu dedi. kaarar veremedim:44:önemli bişeyinin çıkmamasına sevindim canım menim Allah şifa versin kuzuma
kız gölcükte naapıyon. deprem olursa yaben gölcükteyimm gel kız gel de komşu olalımmm iyi olurr bariii
ama iyi iş garantisi verememmm
bence sen yılbaşına 3kişilik gir.kızlar dün akşam itibariyle çalışmalara başladıkk,
allahım hayırlı etsin inşallah 2012 ye 3 kişi olarak girelimmmm
bakalım bu ay sıkı tutacağım çok pis gaza geldim başak kredi çekecekyaa
o borca girsin diye ben hamile kalacağımmm
tamammmmmuhallebi yapmıyosun tamam mı canım
bebek istiyosan az biraz kilo vermen lazım erenayım,kızma bana olurmu?
doktor gibi konuşuyorum biliyorum ama hamileliktede insan kilo alıyor ,ikinizinde sağlığı açısından
şöyle bi hedef koy kendine mesela 75 kilo olabilir?
ins.her isteyene verir Allahim hayirli saglikli evlat
huzurunuma mı çıktıbende trioid hastasıyım, dediklerinin aynısı bende oldu yumurtalık ağrısındandan yüriyemiyordum...akıntı tam bir yoğurt kıvam ve renginde idi 4 gün adetim geçikti sonra da huzurlarıma çıktı, neden dr. kalma dedi meraklandım
kontrol paneli, seçenekleri düzenle, gelişmiş seçenekler, gelişmiş düzengorunmuyo sadece bı can sımıdı kalp var kahve var okadar
beğenmene şaşırdım açıkçası. ama afiyet şifa olsun inşallahhhh
bizde sık sık gelmeni isteriz ama kuzum ekmek parası napcaksın. canın sağolsun sen gönüllerdesin
kızım hemen benim ölüm fermanımı imzalamşsın bakıyorumda. "kankasız kalcam sandım" filan.
aklından öleceğim mi geçti hemen.
ölüyüm de topik sana kalsın dimi
ölürümde yanımda laptopumu götürürüm. sana bırakmam meydanı.:126:
çok sağol kuzum Allah razı olsun. Rahat bi nefes aldım inan ki. ama doktor istersen alalım onu dedi. kaarar veremedim:44:
kız gölcükte naapıyon. deprem olursa yaya kankamsız klırsaaamm. bence sen taşın ordan
bence sen yılbaşına 3kişilik gir.
bende senin inadına 5 kişilik gireri
huzurunuma mı çıktı
kontrol paneli, seçenekleri düzenle, gelişmiş seçenekler, gelişmiş düzen
kocan 6 yıl önce geleceği gössteren aletle seni göreydi vazgeçerdi almaktantamammmm
kızmamm annem niye kızayım benim iyiliğim için ayrıca ben kendimle barışığım kilolarım kompleks değill
ne değil beeee ölüyom çıtırları gördükçeeeeeee
çok sağol kuzum Allah razı olsun. Rahat bi nefes aldım inan ki. ama doktor istersen alalım onu dedi. kaarar veremedim:44:
kızlarrrr burda sizinle olmayı çok istiyorum ama işyeri kötü durumda birşeyler istiyorlar sürekli...aklım sizde haberiniz olsun..haftasonuda giremedim zatenöpüldünüzzz...
herkes e slm ama burada kimse cevap yazmıyor m
kızlarr bi kahve yapıyım iseyen varmııı?????
kahve geliyorrr kargoya verdimm
ya limonla alakalı bi zayıflama kürü buldum onu denicemmm
evet 4-12 vardiyası ama benim kocam 2 saat yolgidiyo ondan bize 14-1,30 vardiyası oluyooo
korkma bişeycik olmaz idare et çok korkmak iyi değilll
ooh yap çayını al kumandanııııı
kızlar dün akşam itibariyle çalışmalara başladıkk,
allahım hayırlı etsin inşallah 2012 ye 3 kişi olarak girelimmmm
bakalım bu ay sıkı tutacağım çok pis gaza geldim başak kredi çekecekyaa
o borca girsin diye ben hamile kalacağımmm
kızlar akşama ne yapacaksınız
ben pırasa ve ıspanak düşünüyorum ama daha nasıl yapacağıma karar veremedim:26::26::26::26::26::26::26:
ins.her isteyene verir Allahim hayirli saglikli evlat
ben 6 yıldır bekliyommm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum dualarımızı kabul ylesin rabbim
benimkide sevmezz o yok akşam iş te
ondan yapıcam bendeee
aynen ama ben adet bile anca ilaçla görüyom o yüzden bende hep umut varr
hemde hiçyokkkkkk
allahım ümitlerimizi tüketmesinnnn kucaklarımızı doldursun inşallahhhh
huzurunuma mı çıktı
kızzzzz bana bakkkk .... seni bensiz bırakırım ağlasın sonra hııımmmmmm......
ablacım doktor şu yüzden sordu istersen alalım diye. "çok önemsiz bişey" dedi. "burası özel hastane ameliyat etmek benim işime gelir ama kardeşim bile olsa bunun için bıçak altına yatırmam, rahatsız oluyorsan alalım, diditatlım istersen alalımla olurmu bu işler doktor kendisi karar verecek hastaya istiyosan ameliyat edeyim istemiyosan etmiyeyim denirmi kim ister ameliyatı ama gerekliye önemliyse yapılacak tabiki sen şimdi hiç kalbini bozma nasılsa önemli değil demiş bilmiş doktorun ama başka doktorlarada görün tahlillerini yaptır ve gerekiyosa ameliyatını bir an önce ol.kadınlarda yağ bezesi oluyo böyle kendiliğinden geçiyo bazen ama bence sen ihmal etme canım her zaman için erken teşhis iyidir kuzuuuuuum menim
dalga geçmedim annnnnnneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm. önce anlamadım ne dimek istediğini. anlayınca çok hoşuma kaçtııııııı.kızzzzz bana bakkkk .... seni bensiz bırakırım ağlasın sonra hııımmmmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?