Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimkide sevmezz o yok akşam iş te
ondan yapıcam bendeee

aynen ama ben adet bile anca ilaçla görüyom o yüzden bende hep umut varr
hemde hiçyokkkkkk
allahım ümitlerimizi tüketmesinnnn kucaklarımızı doldursun inşallahhhh

bende trioid hastasıyım, dediklerinin aynısı bende oldu yumurtalık ağrısındandan yüriyemiyordum...akıntı tam bir yoğurt kıvam ve renginde idi 4 gün adetim geçikti sonra da huzurlarıma çıktı, neden dr. kalma dedi meraklandım

ilk bardağımı az önce içtim. tadı çok kötüdür diye kendimi sıkarak içtim ama ben beğendim tadını :))) bebiş olana kadar kullanmak istiyorum inşallah sıkılmam.
beğenmene şaşırdım açıkçası. ama afiyet şifa olsun inşallahhhh
kızlarrrr burda sizinle olmayı çok istiyorum ama işyeri kötü durumda birşeyler istiyorlar sürekli...aklım sizde haberiniz olsun..haftasonuda giremedim zaten öpüldünüzzz...
bizde sık sık gelmeni isteriz ama kuzum ekmek parası napcaksın. canın sağolsun sen gönüllerdesin
kızım hemen benim ölüm fermanımı imzalamşsın bakıyorumda. "kankasız kalcam sandım" filan.
aklından öleceğim mi geçti hemen.
ölüyüm de topik sana kalsın dimi
ölürümde yanımda laptopumu götürürüm. sana bırakmam meydanı.:126:

önemli bişeyinin çıkmamasına sevindim canım menim Allah şifa versin kuzuma

çok sağol kuzum Allah razı olsun. Rahat bi nefes aldım inan ki. ama doktor istersen alalım onu dedi. kaarar veremedim:44:

ben gölcükteyimm gel kız gel de komşu olalımmm iyi olurr bariii
ama iyi iş garantisi verememmm
kız gölcükte naapıyon. deprem olursa ya ya kankamsız klırsaaamm. bence sen taşın ordan
bence sen yılbaşına 3kişilik gir.
bende senin inadına 5 kişilik gireri

tamammmm
kızmamm annem niye kızayım benim iyiliğim için ayrıca ben kendimle barışığım kilolarım kompleks değill
ne değil beeee ölüyom çıtırları gördükçeeeeeeeeeee
ins.her isteyene verir Allahim hayirli saglikli evlat

amiiiiiiiiiiiiiiin hoşgeldin tatlımmmm

huzurunuma mı çıktı
gorunmuyo sadece bı can sımıdı kalp var kahve var okadar
kontrol paneli, seçenekleri düzenle, gelişmiş seçenekler, gelişmiş düzen

Son düzenleme:

kızımmm korktum kötü bişiii çıkçak diyeeee hemen niye art niyete çektinkiiii
kızım napiiim burda doğdum büyüdümm hem istanbulda olmayacağına garanti ver yanına taşınayıımmm
ben tek doğurayım sen üçüzzz kıskançsın kızım kıskanç kıskançççç

tamammmm
kızmamm annem niye kızayım benim iyiliğim için ayrıca ben kendimle barışığım kilolarım kompleks değill
ne değil beeee ölüyom çıtırları gördükçeeeeeee
kocan 6 yıl önce geleceği gössteren aletle seni göreydi vazgeçerdi almaktan

çok sağol kuzum Allah razı olsun. Rahat bi nefes aldım inan ki. ama doktor istersen alalım onu dedi. kaarar veremedim:44:

tatlım istersen alalımla olurmu bu işler doktor kendisi karar verecek hastaya istiyosan ameliyat edeyim istemiyosan etmiyeyim denirmi kim ister ameliyatı ama gerekliye önemliyse yapılacak tabiki sen şimdi hiç kalbini bozma nasılsa önemli değil demiş bilmiş doktorun ama başka doktorlarada görün tahlillerini yaptır ve gerekiyosa ameliyatını bir an önce ol.kadınlarda yağ bezesi oluyo böyle kendiliğinden geçiyo bazen ama bence sen ihmal etme canım her zaman için erken teşhis iyidir kuzuuuuuum menim

kızlarrrr burda sizinle olmayı çok istiyorum ama işyeri kötü durumda birşeyler istiyorlar sürekli...aklım sizde haberiniz olsun..haftasonuda giremedim zaten öpüldünüzzz...

bizde seni

herkes e slm ama burada kimse cevap yazmıyor m

selamlar

kızlarr bi kahve yapıyım iseyen varmııı?????

zahmet olmazsa bir ıhlamur limonlu fena olmazdı

nasıl bişey bizede söylesene daha önce hiç duymamıştım limonla zayıflama

bizde başlayacaktık ama hastalıktan başlayamadık akşama kadar biraz iyileşsem iyi olacak

kızlar akşama ne yapacaksınız

ben pırasa ve ıspanak düşünüyorum ama daha nasıl yapacağıma karar veremedim:26::26::26::26::26::26::26:

bende dün ıspanakları yıkadım haşladım ya pirinçli yoğurtlu yapacam yada yumurtalı

kızlar çilekli bitki çayı içicemmm alan varmııııııııııııııııııııı??
ama zayıflara yokk form olanlardan buuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
ben 6 yıldır bekliyommm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum dualarımızı kabul ylesin rabbim

amin canım inşallah....

ablacım doktor şu yüzden sordu istersen alalım diye. "çok önemsiz bişey" dedi. "burası özel hastane ameliyat etmek benim işime gelir ama kardeşim bile olsa bunun için bıçak altına yatırmam, rahatsız oluyorsan alalım, didi

kızzzzz bana bakkkk .... seni bensiz bırakırım ağlasın sonra hııımmmmmm......
dalga geçmedim annnnnnneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm. önce anlamadım ne dimek istediğini. anlayınca çok hoşuma kaçtııııııı.
hem sen nerdesin kaç gündür bakim. valla peşine düştüm başa topiklerdemi diye ama bulamadım hiç bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…