Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin seni tanımıyorum. nasıl bir süreç izlendi kendiliğindenmi hamile kaldın?
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AMİN SAĞOL EWET KENLİĞİNDEN KALDIM.10 AYDIR KORUNMUYODUK SONUNDA OLDU .ALLAH HERKESE VERSİN İNŞALLAH![]()
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SONUCUMU ALDIM BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
allah isteyenlere versin inşallah sizin için dua edicem....4 HAFTALIK HAMİŞİM
![]()
canım çok sevindim inan Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin oleeeeeeeeeey yaşasın gördünmü doktorlar bi kere daha yanıldı olmaz dedikleri oluyo yeterki Allah Ol desin maşallah canım menim
benide topic inize alırmısınızzz?![]()
![]()
SAĞOL TATLIM EWET YETERKİ ALLAH İSTESİN HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİİNŞALLAH SENDE KALIRSIN HEMEN
![]()
amiiiiiiiiiin canım sağol dualarında benide unutmazsan sevinirim
tabiki neden olmasın tatlım hoşgeldin cnmkimsin kendini anlat?
Ben 2 yıl 9 aylık evliyim. Yaklaşık 1 senedir bebecik istiyoruz. ama pko teşhisi konduğu ve troidim olduğu için regl olamıyorum. her ay ilaçla tedavi oluyordum. Metaformin kullanıyorum. Geçen ay doktora gittim. ilaçla yumurtalar büyüdü çatlattık. ama galiba olmadı yarın regl günüm. sabahki test negatif çıktı yarında kan testi yaptırıp kesin emin olup 2 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım. sonraki ay yeniden denicez. Bu arada sat 27 mart.. muhasebeciyim çalışıyorum. 28 yaşımdayım. sanırım yeterli. herkese sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum..![]()
ALLAH ŞİFASINI VERSİN CNM UMUDUNU HİÇ YİTİRME ALLAH ÇOK BÜYÜK İNANIYORUMKİ SENDE BİGÜN HAMİŞ KALACAKSIN DUA EDİCEM TATLIM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN SENİN İÇİN.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.BİZİM TOPİK KURUCUMUZ BASAK ONA SÖYLERİZ SENİDE EKLESİN TAMAMMI CNM.
![]()
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SONUCUMU ALDIM BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
allah isteyenlere versin inşallah sizin için dua edicem....4 HAFTALIK HAMİŞİM
![]()
Teşekkür ederim HurrHenuz ilk denememiz olduğu için ilaçlı şekilde bir umutsuzluk yok içimde doktorumada çok güveniyorum sağoldsun acayip moral veriyor. Duaların kabul olur inşallah. Hepimizin karınları çifter çifter dolar
![]()
İNŞALLAH CANIM BENİM ARTIK DUALARIMDA SENDE VARSINBAK NE GÜZEL UMUDUN VAR OLACAK OLACAK SENİNDE KARNINA BEBİŞİN KONACAK ALLAHIN İZNİYLE
![]()
Ben 2 yıl 9 aylık evliyim. Yaklaşık 1 senedir bebecik istiyoruz. ama pko teşhisi konduğu ve troidim olduğu için regl olamıyorum. her ay ilaçla regl oluyordum. Metaformin kullanıyorum. Geçen ay doktora gittim. ilaçla yumurtalar büyüdü çatlattık. ama galiba olmadı yarın regl günüm. sabahki test negatif çıktı yarında kan testi yaptırıp kesin emin olup 2 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım. sonraki ay yeniden denicez. Bu arada sat 27 mart.. muhasebeciyim çalışıyorum. 28 yaşımdayım. sanırım yeterli. herkese sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum..![]()
SAĞOL GÜZELİM AMİN İNŞALLAH SENİNDE OLSUN![]()