Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende seni özledim nikolayım nasılsın tatlım?nasıl gidiyo bebişin nasıl annesi?:emir_bebek::nazar::34:sağol cnm ewet kocişim iyidir allah onu başımdan eksik etmesin aşığım ben ona tabiii oda bana:16::32::38:

iyiyim canım bebiş iyi canım allah bozmasın mutluluğunuzu kib canım:54:

inşallah canım drumuz öyle dedi bakalım :34: bakıyorum bakıyorum :D sizlerin kız olsun baride oğluşuma bakayım:9:
sen nasılsın canım gezmelerdeymişsin:21::21:
ah nerde o günleeer keşke olsa.. :16::16: evet canım tatildeyiz 2 gün ürgüpü gezdik kocişin memlekete geldiydik işte bu akşam gidiyoz çok şükür bu seferde benim memleketee :1::34:
aklınız fikriniz halvet olmuşşş ama yemeğin sonundada olmazsa olmaz:)dermişimmmmm kızlar siz kocanızı nasıl bu hale getirionuz yemeğe çıkarttıorunuz bana sırınızı verin bi kere bile götürmedi beni beceriksiziim tühhh:4::4::4:
oluy tabi hasret kaldıydık kocişimle birbirimize acısını çıkaydık dün gece :1::23: neysem aytıkın yahatça kendi evimde halvet yapabiliyiz bu akşam memleketime gidiyorum bi 5 gün falanda oyda kalıp annemlerle beraber geçcez alanyaya oh yaa sabaha evimde olcaam oraya bi gideyim hemencecik iyileşirimdee :1::1: annem cici bakay banaa.. akşam 9buçukta burdan biniyoruz sabah 7 gibi ankarada oluruz ordanda çankırıya geçcez kahvaltıya evimdeyim :46::46::124::124: yavrucuğum o biraz herifin içinde olacak sözünü dinliycek isteklerini yapcak öyle yaani :34: valla hayatım bu akşamda dışarda yiyelimmi hiç yemekle uğraşasım yok hem değişiklik olur derim mesela oda olur der hemen :1: özel bi çaba gerekmiyo pekte benimkine söz dinleyen cinsten :1::34: ha tabi bazen naapcaz dışarda eve söyleyelim falan der iki naz yaparım oda olmazsa küserim mecburen kabul eder oda her ne istediysem :60::60:

kızlar internet cafedeyim ben pc de yavaş sinir etti beni
birazdan çıkarım ben merak etmeyin bir iki güne kadar eve gideceğim
rahat rahat görüşürüz hepinizi öpüyorum :54:

başakcım test sonuçlarım için adanadayım yazmıştım senin gözünden kaçmış sanırım :34:
hadisko özledinmi kız beni :1: ben özledim hadi görüşürüz bye :34:

kzıım senc2 hafta sonra gelcem demedinmi şuan adanadamısn nie gelmion peki bana tel no da verdimmm deli kızz bende özledim seni bu arala rpek takılamıom topiğe aşağısı mağlum bide benim eve başladım gel beraber yapalım kızzz:17::17::17::17:

ah nerde o günleeer keşke olsa.. :16::16: evet canım tatildeyiz 2 gün ürgüpü gezdik kocişin memlekete geldiydik işte bu akşam gidiyoz çok şükür bu seferde benim memleketee :1::34:

oluy tabi hasret kaldıydık kocişimle birbirimize acısını çıkaydık dün gece :1::23: neysem aytıkın yahatça kendi evimde halvet yapabiliyiz bu akşam memleketime gidiyorum bi 5 gün falanda oyda kalıp annemlerle beraber geçcez alanyaya oh yaa sabaha evimde olcaam oraya bi gideyim hemencecik iyileşirimdee :1::1: annem cici bakay banaa.. akşam 9buçukta burdan biniyoruz sabah 7 gibi ankarada oluruz ordanda çankırıya geçcez kahvaltıya evimdeyim :46::46::124::124: yavrucuğum o biraz herifin içinde olacak sözünü dinliycek isteklerini yapcak öyle yaani :34: valla hayatım bu akşamda dışarda yiyelimmi hiç yemekle uğraşasım yok hem değişiklik olur derim mesela oda olur der hemen :1: özel bi çaba gerekmiyo pekte benimkine söz dinleyen cinsten :1::34: ha tabi bazen naapcaz dışarda eve söyleyelim falan der iki naz yaparım oda olmazsa küserim mecburen kabul eder oda her ne istediysem :60::60:

kız dışardan getiritio istesem hakkını yiyemem ama hiç ne özel günümüzde bile götürmedi der aşkım bugün yemek yapma dieeee dimi amaaa benim söelmeme ne hacet kendi istesin götürmeyii benim isteğim ooo

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!:3::3::3:güzel hatunlar ve güzel anne adayları nasılsınız?iyimisiniz?:34::34::34:yine kimse yokkkk yaa üffff:50::50::50:sizleri çokkk özledim görüşemiyoruz :53::53::53:sanki ayran içtik ayrı düştük misali olduk::15:kocaman öpüyorum sizi :54::54::54:kendinize iyi bakın.beni özleyin tamammı kıslar !!!:79::79::79::79::79::79::79:

canım benim sabhaları bakamıorum bugün sabahtan beridir elektrik yoktu 4 gibi geldii nasılsın bebem

selam hadiskocum nasılsın cnm ?hayatım bunun sırrı yokki kocişme diyorumki aşkım bugün canım yemek yapmak istemiyo hadi yemeğe gidelim diyorum oda sağolsun beni hiç kırmaz götürür :o kadar10::56yalvarmam yemeğe götürsün diye ben ezikmiyim :20:ne demek cnm sende söyle götürür elbet o kadarda vicdansız değildir heralde beceriksizlikle alakası yok canım benim niye beceriksiz olasın sende tatlı bi hatunsun elbetteki götürtebilirsin :10::56:kıssss dene bu akşam hadi:23::46:

canımmm ne bilim sevmio sanırım artık insan bi gönül almak için bile kendini affettirmek içinde olsa yemeğe götürür dimi ama yaklaşık 1 aydır halvet yokkk bebe vardır belki die dokunmadı hastalım girdi die dokunmadı şimdi hala küsüm yatağa geçtimmi yüz vermiorum dün duş alırız dedi oralı olmadım kendim girdim gecein bi saatinde mis kimin oldımmm sürdüm kokularımı yattım bekledi bişiler ama o duışunu almadı malesef benduştayken sen ne zaman girdin dedi bende gircektim ben yaptım çıktım oh oldu iii oldu anlaısn beni yavaş yavaş kaybettiğini hazır bu durumdayken gitsin işte yüz vermiorum artık bölesi gerkiodu böle oluo ha bide gece sarıldı uyudu ona bişi demedim nasıllllll

kanda baktır sağlam olsun geç döllenme falansa idrarda çıkmayabilir buda zaman kaybı olur boşuna üzüntü olur ama günün geçmiş eğer bebek varsa kanda kesin çıkar kan testi yaptır beni dinlersen

hakket neden merak etmionda baktırmıon kızz çabuk teste hadi hala duruo bak yaaa ---saracım bu arada benim adetim 22 sinde bitti bugün 25 i şuan hala adet sancılarım böle şerit gibi geçip gidio

Back
X