- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
ewet tatlım haklısın aynen öyle değişik isteniyo .inşallah cnm seninde allah gönlüne göre versin bir prensesin birde prensin olur İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet tatlım haklısın aynen öyle değişik isteniyo .inşallah cnm seninde allah gönlüne göre versin bir prensesin birde prensin olur İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH![]()
iyiyim cnm sen nasılsın? allah gönlüne göre versin tatlım inşallah istediğn gibi prenses bi kızın olur.![]()
inşallah canım çok istiyorum artık prensesim olsun diye
gel cemrem gellll
bende seni özledim nikolayım nasılsın tatlım?nasıl gidiyo bebişin nasıl annesi?sağol cnm ewet kocişim iyidir allah onu başımdan eksik etmesin aşığım ben ona tabiii oda bana
![]()
iyiyim canım bebiş iyi canım allah bozmasın mutluluğunuzu kib canım![]()
inşallah tatlım allah istediğini versin prensesin gelsin adını cemre koyacaksın çok güzel !!!!!!!!![]()
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?
evet kızım olursa '' cemre '' olacak ismi![]()
ah nerde o günleeer keşke olsa..inşallah canım drumuz öyle dedi bakalımbakıyorum bakıyorum
sizlerin kız olsun baride oğluşuma bakayım
sen nasılsın canım gezmelerdeymişsin![]()
oluy tabi hasret kaldıydık kocişimle birbirimize acısını çıkaydık dün geceaklınız fikriniz halvet olmuşşş ama yemeğin sonundada olmazsa olmaz:)dermişimmmmm kızlar siz kocanızı nasıl bu hale getirionuz yemeğe çıkarttıorunuz bana sırınızı verin bi kere bile götürmedi beni beceriksiziim tühhh![]()
selamm bengisucum nasılsın tatlım?![]()
kızlar internet cafedeyim ben pc de yavaş sinir etti beni
birazdan çıkarım ben merak etmeyin bir iki güne kadar eve gideceğim
rahat rahat görüşürüz hepinizi öpüyorum
başakcım test sonuçlarım için adanadayım yazmıştım senin gözünden kaçmış sanırım
hadisko özledinmi kız beniben özledim hadi görüşürüz bye
![]()
ah nerde o günleeer keşke olsa..evet canım tatildeyiz 2 gün ürgüpü gezdik kocişin memlekete geldiydik işte bu akşam gidiyoz çok şükür bu seferde benim memleketee
oluy tabi hasret kaldıydık kocişimle birbirimize acısını çıkaydık dün geceneysem aytıkın yahatça kendi evimde halvet yapabiliyiz bu akşam memleketime gidiyorum bi 5 gün falanda oyda kalıp annemlerle beraber geçcez alanyaya oh yaa sabaha evimde olcaam oraya bi gideyim hemencecik iyileşirimdee
annem cici bakay banaa.. akşam 9buçukta burdan biniyoruz sabah 7 gibi ankarada oluruz ordanda çankırıya geçcez kahvaltıya evimdeyim
:124::124: yavrucuğum o biraz herifin içinde olacak sözünü dinliycek isteklerini yapcak öyle yaani
valla hayatım bu akşamda dışarda yiyelimmi hiç yemekle uğraşasım yok hem değişiklik olur derim mesela oda olur der hemen
özel bi çaba gerekmiyo pekte benimkine söz dinleyen cinsten
ha tabi bazen naapcaz dışarda eve söyleyelim falan der iki naz yaparım oda olmazsa küserim mecburen kabul eder oda her ne istediysem
![]()
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!güzel hatunlar ve güzel anne adayları nasılsınız?iyimisiniz?
yine kimse yokkkk yaa üffff
sizleri çokkk özledim görüşemiyoruz
sanki ayran içtik ayrı düştük misali olduk:
kocaman öpüyorum sizi
kendinize iyi bakın.beni özleyin tamammı kıslar !!!:79::79::79::79::79::79::79:
selam hadiskocum nasılsın cnm ?hayatım bunun sırrı yokki kocişme diyorumki aşkım bugün canım yemek yapmak istemiyo hadi yemeğe gidelim diyorum oda sağolsun beni hiç kırmaz götürürkadar10::56yalvarmam yemeğe götürsün diye ben ezikmiyim
ne demek cnm sende söyle götürür elbet o kadarda vicdansız değildir heralde beceriksizlikle alakası yok canım benim niye beceriksiz olasın sende tatlı bi hatunsun elbetteki götürtebilirsin
kıssss dene bu akşam hadi
![]()
kanda baktır sağlam olsun geç döllenme falansa idrarda çıkmayabilir buda zaman kaybı olur boşuna üzüntü olur ama günün geçmiş eğer bebek varsa kanda kesin çıkar kan testi yaptır beni dinlersen
ay kızzz inşallah bişi yoktur hayırlı haberlerini beklioruzzzz öpüldün tatlımArtık herkez başka yerlere takılıyo sanırsam kızlar kocış sperm testini verdik 1 saat sonra alacağız dua edin bana
Kızlar kocış sonucu temiz çıktı çok mutluyum ınş bebeğimız bizi daha fazla bekletmez