günaydın kadınlarım herkese hayırlı cumalar sizleri seviyorummmmm. sara abla benim işim daha kötü ben sigaradan nefret ediyorum senin gibi eşim sigara içiyo zaten bu hamilelikte iiyice tiskindim bide her gece içer öyle yatağa girer söyleyincede özürdiliyo özür yetniyo ama ben o lanet kokuyu duyuyorum offf yuaaa
ayy çok zor bi durum yaa allah kolaylık versin bacım ne deyimbebişi bahane edeyek falan bıyaktıyabilsen keşke canım yaa çok iyi olurdu sizin için bende aynen nefret ederim inşallah kocam olcak kişi içmez diyodum allah dualarımı kabul etti neyseki benimki hiç içki sigara neyim içmiyo valla yoksa yanıma yanaştırmazdım heyalde onu hiç bıyakana kaday hiç öyle sigaralı ortamda neyim bulunamıyom kaçarım hemen :18::18: bence bıraktırmaya uğraş canım doğunca nasıl yanaşcan nasıl sevcen bebeği sigara kokarak de sen içiyon zehirleniyon minicik bebeğimizdemi zehirlensin de accık duygu sömürüsü yap kız biçok erkek bebek için bırakabiliyo yaani denemekte yarar var
İlk sayfalara gittimde şok oldum yaa biz ne kadar çeneliymişiz eskiden karacal demişki hatta bune çene bi sayfa bitmeden atlıyo demiş.şimdi ise kimse yok başaaakkkkk senin yüzünden hep sen girmeyince herkes kaçıyoooo senden korkuyolarmı ne hadisko ne yaptın sen annem eşinle halvet oldumu acaba hürremimide özledim dolunayda gelmiyo o ne yaptı acaba eşiyle pınar hamile olduktan sonra girmedi bidaha papatya bende mrk ediyorum çok konuşmuştuk onunla tüp bebek işini ama gitti acaba ne oldu?0fff kardelende eskisi gibi girmiyo doğurdumu yoksa nediğerlerinin hakkını yemeyim onlar arada da olsa gelip slm veriyolar. iyiki varsınız...sizi seviyorummmm...
nikolayım olduk oooo nerdeyse bebek olcak hahaha iyiyiz şu aralar ama katnem yengesi kafasına çok girio ne zaman o yengesi gelse bana tersleniooo mesela dünn ikimizdik ne güsel konuşup gülüüşüoduk o yengesi geldi eşime seslendim tersledi bağrıdı ama çıkardım acısını dedim o yengen ne diorsa bilmiorum ama eğer soğucaksa yürü gittt ne zaman gelse aramız bozuluo onun yanındamı egonu gösteriosun bişi diyemedi
oraya gelirsem saçını başını yolarım onun
slm hatuncuklarımmmm
sonunda sahalara döndümmmm:124:
niye döndüm bimiyorum herşey aynı yine geldim bu evegeldiğimde çok farklı olacak diye umut etmştm hep ama bebişim tüm beklentilerimi azalttı.
özellikle onun için geldim çünkü artık 11 haftalık olduk. düzenli doktor kontrolleri için geldim. yani artık herşey onun için.
çok üzgününm annemden ayrıldığım içinama ne yapalım meecbur katlanıyoprum. ama eşim öyle özlemşki beniii yanımdan ayrılmak istemiyorr
bi kıymetliyim bi kıymetliyim sorm ayın
ama odamızı dolapları falan fena karıştırmışortalığı bi nevi .ok götürüyor. ortalığı toplamaya çalşıyorum.
sizler nasılsınız bakalım. belinaycım seni görüyorum aşağıda kuzummmm özledim seniiii de yaaaa
canım ayrı eve cıkmayacan mı:26::26::26:
ayy bende ozledım gel bı opemm
öp annem öp bende öpem
ayrı eve çıkacam inşallah kuzum yaa ne biliyim Allah büyükkkkk.
bi taraftan odayı topluyorum. sen nasılsın tatlım
ıyım canım bende kocısı yatrdım tv bakıyorum ıste reglımı beklıyrm bu arada 1 guncuk gectı
belinayyy merhaba cnmmm
kızz test yapmadın mı yoksammmm hadi inşallahhhh
annem yapmadım gecen 8 gün ilk defa gecıkmıstı kan ıdrar yaptım kı ıadrarda silik 2 cızgı vardı cok umutlandım oyuzden yapmak gelmıyo icimden canım:18:
hadi hayırlısı olsun inşallah cnm umudunu yitirme olacak inşallah sadece biraz bekletiyorıyım canım bende kocısı yatrdım tv bakıyorum ıste reglımı beklıyrm bu arada 1 guncuk gectı
başakcmmm
hşgldn nasılsın bebişin nasıllll
ewe dönmüşsün hayırlısı olsunn diyelim artıkkk en kısa zamanda kendi ewine çıkarsınnn inşallahh
biliyorum cnmmm hayırlısı olsun
takma bu sefer olucağı wasrsa olmuştur zaten sende kalp atışını duymaya gidersin ohh ne güsel olurrrr....
cnm geçmiş te okudumda sen pampoşla faceden görüşüyormuşsun kızlar öle sölemiş okudum şimdik acaba hbrn warmı _???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?