Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin saracım nasılsın tatlım

iyiyim canım yarın kayınvalidemler bize gelecek haftasonu bizde kalacaklar evi temizliyorum yarın mesai varya o yüzden bu geceden ne yapsam kardır bi sepet ütüm var şimdi onları yapayım tuvaleti domestosladım banyoyuda ütüden sonra temizleyecem tozda aldımmı yarında öğlen arasında süpürge açtım mı tamamdır

kızzzz fazla hamarat olma nazar değer hehehe ben evi ne kadar süpürsem toz alsam sanki almamış gibiyim şu aşağısı bitse off çıldırcimm ama dünde eşimin amcasının hanımı hanım demeye şahit gerek balkonuma oturmuşşş aşağıtya at dimi sigara külünü balkonun eşiğinin üzerine balkona hep küllerini atmış bi sinirlendim burda eşek başı yok dedim eşime hemen uyardı yenge oraya otururken külü öle atmassan iii olur içeriye girmiş hep ben şey orda siyah bi,şiler vardıda ölelikle attım demiomu dalcaktım haaa varsa al süpürgeyi it üzerine külmü atılır külki çabuk uçan bişi eşimle buyüzden çok tartışırım odada içmesin die içersede küllüğü hemen boşaltacakkk işte okadar

çok hamarat değilim canım kendimce bişeyler yapıyorum işte sigara külünü bende hiç sevmem biz sigara içmediğimiz için sorun olmuyo ama içen biride gelse balkona çıkarıyorum evde içirmiyorum çünkü kokusuna bilw dayanamıyorum

aman bi yüz verdinmi devmı glio yazık kız bizede bi yeri yapıp arkadan pisleyen olunca çıldırıom resmen bende insanım kendi evi bok kokuosa benim evimide kokutamaz izin yok hıh

canım yaa geçmiş olsun inşallah ciddi bişey çıkmaz...
ben gece takılıyorummm kimsecikler de olmayınca kendi kendime yazışıp çıkıyorum işte.... nassın canım??

kızlar tanıyanlar bilir bir papoşumuz vardı tüp bebiş yaptırmıştı tuttumu varmı görüşen??

cok saol canim insallah bise cikmaz tek temennimiz baska organlara yayilmamis olmasi ( sabah goturecem bakalim...(( sen nasilsin buarada ...opuldun cnmm

Kujulaay naabeysiniiiz kaç gündür işler yüzünden giremiyom yaa kusuyuma bakmayın evin işleyinden başımı kaldıyamadım kaç gündüüy ölüyom yaa yoygunluktaan bugün annemle halılayı yıkadık cam sildik gene tüllerin kalan kısmını yıkayıp astık balkon wc banyoyu yıkadım evi süpüydüm vs. vs. yarın misafiyim gelcekte akşamada kankeytomda kızlay gecesi yaptık geldiim az öncede kocişimle konuştuydum öğrendimki işlerin yoğunluğundan öğlen yediğiyle duruyomuş çeğırdım eve kahvaltılık hazıyladım yedi gitti kuzucum anlıycaanız çook çok çalıştım bugün çook bu ayalay hiçte dikkat edemiyom kendime ayağım sudan çıkmaz oldu koykuyom valla üşütcem falan diyee :18::18: bebiş vaysada kötü bişey olmasa bari bakalım kısmet geçen ay sanırım 13ü gibiydi adetim bu ayda 15ine falan geliy heyalde yaa bakak görek özledim valla sizlerle sohbet etmeyii bu aralar kusuyuma bakmayın oluymuu neysem ben kaçıyom kimseley yok nasılsa giriyimde bi haber vereyim kendimden didim hadi iyi geceley kujulayım benim koccamaan öpüyorum sizlerii

geldim kuzum geldim ama anca gelebildim kimseleyde yoktu neyse yarın diilde öbür gün gelirim artıkın gene işlerim yoğun olcak yarın hadi ben kaçtııım

iyidir inşallah bebişim de.çok şükür bi problem yok inşallah da hiiiiç olmaz
inşallah canım hiiiç olmasın

üfff çalışan adamın bir hafta sonu var onunda içine etmelerine çok sinir olurum haaa

aman bi yüz verdinmi devmı glio yazık kız bizede bi yeri yapıp arkadan pisleyen olunca çıldırıom resmen bende insanım kendi evi bok kokuosa benim evimide kokutamaz izin yok hıh

güzel bir laf kokutamaz tabeee. bazılarıda kendi evinde yapmaya kıyamadığını gelir senin evinde yapmaya kalkar

ayy ben tanıyorum ama hiiç haber yok bende çook merak ettim onu ama o tartışmadan sonra gören duyan olmadı. inşallah bebeği tutmuştur

Kujulaay naabeysiniiiz koccamaan öpüyorum sizlerii
iyi bari en azından haber veren oldu tamam canım bekliyoruz işleri bitirinde gelin hadee

günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dularada buluşmak ümidiyle rabbim ne muradınız varsa versin

günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde ne muradınız varsa versin

slm sara abla nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın

evet ya çalışan kadınların bi hafta sonu var ama ne yapacaksın sağlık olsun diyelim

papatyayı bende merak ediyorum belinaysuyla faceden görüşüyolardı belinaysu gelince soralım haberi varmı acaba :26::26::26::26::26:

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

günaydın kadınlarım herkese hayırlı cumalar sizleri seviyorummmmm. sara abla benim işim daha kötü ben sigaradan nefret ediyorum senin gibi eşim sigara içiyo zaten bu hamilelikte iiyice tiskindim bide her gece içer öyle yatağa girer söyleyincede özürdiliyo özür yetniyo ama ben o lanet kokuyu duyuyorum offf yuaaa

tünaydın hanımlarrr cumanız hayır dualarınız kabul olsun msn şincik pazara gidiom gelcem öpüldünüzzzz

düşünceli gacıyımdıy habey veririm tabii kocişim cumaya ditti bende fırsat bulmuşken giriyim didim giydim güzel bi elbisede kocişimi bekleyilii ee nabeysiniz kızlay vaymı yeni hamiş habeyleyi falan canım yaaa papatyamı bende meyak ediyom ama habey eden falan yok hiç olmadı sanırım bebişi yoksa bazı arkadaşlarımız görüşüyodu onla en son olsaydı habey edeyleydi heyalde :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…