- 18 Aralık 2010
- 94
- 0
- 86
iiim canımmm nasıl gidio bakennn bebiş nasıll:)
hoşgeldin saracım nasılsın tatlım
iyiyim canım yarın kayınvalidemler bize gelecek haftasonu bizde kalacaklar evi temizliyorum yarın mesai varya o yüzden bu geceden ne yapsam kardır bi sepet ütüm var şimdi onları yapayım tuvaleti domestosladım banyoyuda ütüden sonra temizleyecem tozda aldımmı yarında öğlen arasında süpürge açtım mı tamamdır
kızzzz fazla hamarat olma nazar değer hehehe ben evi ne kadar süpürsem toz alsam sanki almamış gibiyim şu aşağısı bitse off çıldırcimm ama dünde eşimin amcasının hanımı hanım demeye şahit gerek balkonuma oturmuşşş aşağıtya at dimi sigara külünü balkonun eşiğinin üzerine balkona hep küllerini atmış bi sinirlendim burda eşek başı yok dedim eşime hemen uyardı yenge oraya otururken külü öle atmassan iii olur içeriye girmiş hep ben şey orda siyah bi,şiler vardıda ölelikle attım demiomu dalcaktım haaa varsa al süpürgeyi it üzerine külmü atılır külki çabuk uçan bişi eşimle buyüzden çok tartışırım odada içmesin die içersede küllüğü hemen boşaltacakkk işte okadar
aman bi yüz verdinmi devmı glio yazık kız bizede bi yeri yapıp arkadan pisleyen olunca çıldırıom resmen bende insanım kendi evi bok kokuosa benim evimide kokutamaz izin yok hıhçok hamarat değilim canımkendimce bişeyler yapıyorum işte sigara külünü bende hiç sevmem biz sigara içmediğimiz için sorun olmuyo ama içen biride gelse balkona çıkarıyorum evde içirmiyorum çünkü kokusuna bilw dayanamıyorum
canım yaa geçmiş olsun inşallah ciddi bişey çıkmaz...hürcümmm başın saolsun cnmmm...Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...bizde bugün kötü bi haber aldık...kayınbabamın karaciğerindeki kitlede kanserli hücrelere rastlandı cuma günü film çekilecek...dua edinnn...öpüldünüzzzz....
ben gece takılıyorummmbaşak hanımdan haberi olan varmııııı
bengisuuuuu
belinaysuuuu
merveee
mood
hürreemmmmmm
yeşil
sara
dolunayyyyy
regennnnn
nazooooooooo
kselllllllllllll
dumannnnnnnnn
ve ismini sayamadıklarım diğerleri
onlar şunlar bunlar
nerdesiniz ayollllll
canım yaa geçmiş olsun inşallah ciddi bişey çıkmaz...
ben gece takılıyorummmkimsecikler de olmayınca kendi kendime yazışıp çıkıyorum işte.... nassın canım??
kızlar tanıyanlar bilir bir papoşumuz vardı tüp bebiş yaptırmıştı tuttumu varmı görüşen??
başak hanımdan haberi olan varmııııı
bengisuuuuu
belinaysuuuu
merveee
mood
hürreemmmmmm
yeşil
sara
dolunayyyyy
regennnnn
nazooooooooo
kselllllllllllll
dumannnnnnnnn
ve ismini sayamadıklarım diğerleri
onlar şunlar bunlar
nerdesiniz ayollllll
inşallah canım hiiiç olmasıniyidir inşallah bebişim de.çok şükür bi problem yok inşallah da hiiiiç olmaz
üfff çalışan adamın bir hafta sonu var onunda içine etmelerine çok sinir olurum haaaiyiyim canım yarın kayınvalidemler bize gelecek haftasonu bizde kalacaklar evi temizliyorum yarın mesai varya o yüzden bu geceden ne yapsam kardır bi sepet ütüm var şimdi onları yapayım tuvaleti domestosladım banyoyuda ütüden sonra temizleyecem tozda aldımmı yarında öğlen arasında süpürge açtım mı tamamdır
aman bi yüz verdinmi devmı glio yazık kız bizede bi yeri yapıp arkadan pisleyen olunca çıldırıom resmen bende insanım kendi evi bok kokuosa benim evimide kokutamaz izin yok hıh
canım yaa geçmiş olsun inşallah ciddi bişey çıkmaz...
ben gece takılıyorummmkimsecikler de olmayınca kendi kendime yazışıp çıkıyorum işte.... nassın canım??
kızlar tanıyanlar bilir bir papoşumuz vardı tüp bebiş yaptırmıştı tuttumu varmı görüşen??
iyi bari en azından haber veren oldu tamam canım bekliyoruz işleri bitirinde gelin hadeeKujulaay naabeysiniiizkoccamaan öpüyorum sizlerii
slm sara abla nasılsın
inşallah canım hiiiç olmasın
üfff çalışan adamın bir hafta sonu var onunda içine etmelerine çok sinir olurum haaa
güzel bir laf kokutamaz tabeee. bazılarıda kendi evinde yapmaya kıyamadığını gelir senin evinde yapmaya kalkar
ayy ben tanıyorum ama hiiç haber yok bende çook merak ettim onu ama o tartışmadan sonra gören duyan olmadı. inşallah bebeği tutmuştur
iyi bari en azından haber veren oldu tamam canım bekliyoruz işleri bitirinde gelin hadee
inşallah canım hiiiç olmasın
üfff çalışan adamın bir hafta sonu var onunda içine etmelerine çok sinir olurum haaa
güzel bir laf kokutamaz tabeee. bazılarıda kendi evinde yapmaya kıyamadığını gelir senin evinde yapmaya kalkar
ayy ben tanıyorum ama hiiç haber yok bende çook merak ettim onu ama o tartışmadan sonra gören duyan olmadı. inşallah bebeği tutmuştur
iyi bari en azından haber veren oldu tamam canım bekliyoruz işleri bitirinde gelin hadee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?