oleyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kız nasıl oldu anlatsanaaaa testmi yaptın nedir ne değildir ayrıntılara gir
Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başlarımıza![]()
Amin canım tüm isteyenlere sanada nasip etsin Allah,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kız nasıl oldu anlatsanaaaa testmi yaptın nedir ne değildir ayrıntılara gir
ANNEM BEN ÇOK YORGUNDM TEMİZLİK YAPTIM EVİMİ YOKSAM GİTMEZDİM. KUSURA BAKMA YALNIZ BIRAKTIK SENİ. AMA SENDE UYUYUP UNUTMUŞSUNDURHemende çıktınız haa bıraktınız beni buyda sap gibiii insan aykidişinin morali bozuk onu böyle bıyakıp gidiliymi hiç yaa ağlayılı işte bende sabaha kadaaay :84::84: teselliye ihtiacım vaydı oysaki beniiim![]()
YAA ERKEKLERİN GAZLI OLDUĞU ANNE KARNINDA BELLİ OLUYO DEMEKKİgünaydın kadınlarım oğluş yine uyutmadı beni gece kasık agrısıyla uyandım acayip gaz yapıyo erkek çocukları çok gazlı oluyomuş oda bende ağrı yapıyo maf oldum gece sizide özledim ya ben başağın eviniçok mrk ettim ama bulamadım resimleri yaaa![]()
ARKADAŞMIYIZ CNM SENİNLE ARKADAŞ OLMAMIZ LAZIMbende görmedim başağın evini bende çok merak ettim işin ters tarafı linke tıklıyorum hata veriyor simsiyah bir ekran çıkıyor
SEN YNE DE GİRDİKÇE GEL ANNEManam kimsecilerde olmazmı be yaaaaaa
bak başak kızmaaaa
kimsecikler yokkkkkk napimmmmmmmm bidenemmmmm
başka topiklere bakıyom mecburrrrrrrrrrr
DOLU KARI EVETyok oluyor alıştım sensizliğe
![]()
![]()
dolu karılar var burda
bekle bekle öldük
![]()
YOK KUZUM YAPAMADIM VALLA. HAKLISIN SEN BİLİYON BU İŞLERİkız başoş bu yorgunlukla halvette yapmazsın sen olay herife oulyor valla![]()
anaaa karıya bak eyice duygusala bağlamış
hormonlar tavan yapmış demekkii kendini yerden yere çalıp yorulma dedik hamilesin unutuyorsun![]()
EVET BENDE STORUMU BANYOYA SERİP YIKADIM VALLA . SİLMEKLE İÇİM RAHAT ETMEDİ. BUNDAN SONRA ACE DÖKCEM BAKALIM NASIL OLUYORbazı storlar yıkanıyor canım yere seriyorsun halı gibi yıkıyorsun mis oluyor missss
ya kırık beyaz yada toz pembesi gibi bişi dimiiikoyu renk alma evin aydınlık heryer ama beyazda sırıtır hafif renkli bişi alsana renk verir
kaç kilo aldın hamişlikteayyyyyyyy bende sinir olurumben hamileyken çok kusuyordum yemek yiyemiyordum yemek yiyenlere uyuz oluyordum
![]()
hıh ben nikoyu arkadaşlığa ekledikten sonra görürdü zatibaşak hanım totosunu büyütsün ben burda onun işleriyle uğraşayım![]()
![]()
amin cnm Rabim sana da nasib etsin en güzelinden tez zmandaçok saol canım geçti merakım çok güzel evi ALLAH bebesiyle eşiyle mutlu mesut oturmayı nasiğ etsin. ALLAH evi olmayan herkese nasip etsin ben kiradayım mesala gecekondu var daha yıkılacakta daire olacak ALLAH büyük ne yapalım çok saol sevinç tşk ederim.![]()
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc
gelde topic topic gezme![]()
bak ya başak karısıda okudu okudu kaçtı![]()
Amin canım tüm isteyenlere sanada nasip etsin Allah,6 gün geçti, 2 gün geçince ben evdeki testi yaptım, çıktı heralde test bozuk dedim inanamadım o günde hafif leke gelmişti dedim oldum heralde bidahada gelmedi lekeden başka, testtede çıknca doğru dedim, ogün moralim sıfırdı neşem yerine geldi darısı size inşallah dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sizede göstersin, eşim ben bekliyodum zaten dedi:)
![]()
merhabalarrrrr kıslar nasılsınız? hepinize selamlar sevgiler saygılarrrrrrrrrrrr![]()
Merhaba kızlar nasılsınız
neyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy çok sevindimmmmmm canım yaaaaaaaaa Allah'ımm vay beeeeeee ne zaman öğrendn ne ara yaptın bu çocuğuuuuu
Allah tamamına erdirsinnnnn
oleykli ne oleeeeyyy :) bizimki golü attı ahhahhaasağoalsın başakcım kız cmrt test yaptım çıktı ha geldi ha gelecek kırmsılar derken gelmedi, belirtilerde artıyo, 6 gün oldu geçeli testtede çıkınca bugün randevu aldık gitcez
çok şükür allahım isteyenlerede nasip et aminn
hacerrrrrrrrr kıs çok sevindim cnm tebrik ederim tatlım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh:119::119::119::119::119:
hürrem nerdesin anam sen anneler klübüne kaydoldun dimi 2012 kasım annelerimi bizi unuttun gittin hamiş olunca valla haaa biz iyiyiz anam hacer hamileymiş onun dışında yerimizde sayıyok valla sen nasılsın bebiş nasıl
burdayım şekerim ben hiç biyere kaydolmadım niye sizi unutayım aşk olsun arada bakıyorum tabi sizde başka topiklerde geziyonuz yaaaaaaaa iyiyim tatlım maşallah bebişde iyiiiiiiiiiii![]()