Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacercim hamişmişsin çok sevindim allahım güsel hamişlik geçirtsin sağlıklı sıhhatli doğumunuda yazıcan günleri nasip etsinnn
bak hacer yapmış bilem aferin kız ne güzel olmuş takvimin![]()
ben sana küsüm![]()
![]()
kız hurr sende hamişmişsin allahım tamamına erdirsin canımmm
küsme noluvvvv yalvarıyoommmm
ben beceriksizim napayım olmuyo yapamadımmmmmmmmmmmm![]()
evet katılıyorum hurcumm inşallah zorluk çekmeyiz ben beklerim ama yinede sabrsızım ben:) başkalarına göre çabuk geçiyo anaaaa doğurmuş bile diyolar ahahhaha:) senin nasıl geçiyo ben 1 hafta yıllık izine çıkayım diyorum aslındaa işimde rahat ama yatmak istiyorum evde şu kritik günleri geçirmek için![]()
sağolasın canımerenay geçmiş olsun canım yaaaa neden öyle olmuşki
yoksa sende de benim gibi pıhtılaşma felanmı vardı
3 tane düşük yaptımda oğlumun üstüne pıhtılaşma çıktı bende :26:
sağol cnm benim amin inşallahh allah herkese nasip etsin![]()
tarihi dediğim gibi yazıyonmu ayıracı felan olmadı benim takvimden yapalım oda güzel![]()
anladım canım allahım bir daha yaşatmasın kucağına almayı nasip etsin.sağolasın canım
geçti gitti zaten
6 yıl önceydiii
bilmiyorum doktorlar allahın takdiri dedii
hiçbir problem yoktu aslında ama benim yaşım küçüktü biz ona bağladıkk sonucu
allahım kucağımızı başka evlatlarla doldursun hepimizinn
aminnnn kuzum allahım sağlıkla tamamlamayı hayırlısıyla büyütmeyi nasip eylesinnn
hepsini denedim tatlım olmuyo sağolasın.ben size bilgi veririm napayım keşke olsa ama olmuyoooooooooo![]()
ayyyyyyyyyy çok mutlu oldummm vallla hacercim ALLAH tamamına erdirsin ayy bizim bu topik ne güzel oldu göbüşlü göbüşlü hurcum sen nasılsın bebiş nasıl?
sağol canımm sağollanladım canım allahım bir daha yaşatmasın kucağına almayı nasip etsin.
tamam anladım olmuyorsa yapacak bişi yoksen girince yaz her hafta şu kadarlık olduk diye
![]()
bakın başak karısı gidiyom demeden kaçmış![]()
hepsini denedim tatlım olmuyo sağolasın.ben size bilgi veririm napayım keşke olsa ama olmuyoooooooooo![]()
:)) teş tatlımm inşallah tammamına ereriz hepberaber en minik benimki topiktegünler çabuk geçsin alalım elimize
![]()
anladım canım allahım bir daha yaşatmasın kucağına almayı nasip etsin.
tamam anladım olmuyorsa yapacak bişi yoksen girince yaz her hafta şu kadarlık olduk diye
![]()
başak hanım başak hanımmmm biz merve02 ve regeni merak edelim ölelim meraktan anacım onlar hergün nettelermiş hemide başka topiclerde bilmem haberin varmı![]()