Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak karısı evin güzel olmuş daha ne istiyon güle güle otur gerekli yorumları yaptım resminide pc me kaydettim şükür gördük yüzünü
fena karı değilmişin :21::21::21:

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri % 62 hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri % 62 hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın

cnmm ben hiç ilaç kullanmadım hiç bi bilgimde yok maalesef...

sevinç biz seninle daha önce başka topikte konuşmuşmuyduk pembig die bir arkadaşın topiği vardı aşkımız meyve versin die sanki ordan hatırlıyorum seni

kızlar bende resimlere bakıp çıkarım iyi geceler...aysuncum canım cumadan kalma bi hatalı işlem vardı,300 usd bende kesilecek malesef canım,ona canım sıkkındı...
neyiiiseee haydee iyi geceler kızlar,yazmazsam çıkmışımdır ona göree:54::54:

karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın:51:

çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......

bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz
canım ben renkliler ve özelliklede koyu renkler için pervol kullanıyorum sıvı deterjan ve çokta güzel renklerini hiç bozmuyor çok güzel koyu renklerde bazen toz deterjan kalıntısı olabiliyo beyazlarda o fark etmiyo toz deterjan ariel kullanıyom tabi yumoşu hepsinede kullanıyom oda mis gibi kokutuyo ben sol cam tarafında yatıyom ne fark eder kız onu niye sorduun? :1::1:

Selam kızlaar nassınız bakeem? :3::3:

iyiyim bennnnn sen nassın cnmmm

kızlar bende resimlere bakıp çıkarım iyi geceler...aysuncum canım cumadan kalma bi hatalı işlem vardı,300 usd bende kesilecek malesef canım,ona canım sıkkındı...
neyiiiseee haydee iyi geceler kızlar,yazmazsam çıkmışımdır ona göree:54::54:

aaaaa yuh yani keserlermi öle yaaa...idare etsinlerrr...muhasebe bu altından girip üstünden çıkar hallederler aslında....nese kuzucummmm...sadakanız olsun dediğiniz gibi....Allahım daha fazlasını verir inşallah bebişin şansına;) ii geceler tatlımmm öptümmmm

bende iyiyim canım sen yenimi katıldın aramıza hoşgeldin o haldee :21::3: ee yaş kaç nerden katılıyosun aramıza ne kadarlık evlisin anlatsana kendini biraz tanşalım dimi ama :1::1::34:

evt canım yeniyim hoşbuldum yaşım 28 4.5 yıllık evliyim 5.seneme girdim 6 haftalık bir düşük birde aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim adanadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9:

iyiyim bennnnn sen nassın cnmmm

aaaaa yuh yani keserlermi öle yaaa...idare etsinlerrr...muhasebe bu altından girip üstünden çıkar hallederler aslında....nese kuzucummmm...sadakanız olsun dediğiniz gibi....Allahım daha fazlasını verir inşallah bebişin şansına;) ii geceler tatlımmm öptümmmm

bende iyiyim serayım oturuyorum işte kociş içerde kitap okıycağı tuttu bende bi girem size bakem dedim hemmen fırsat bulmuşken :1: sonra bende gidip okuycam kitabımı dizim bitsinde :1: gene demet altın yelekli oğlunun serisinden bir kitap daha okuyom çok seviyom kadının kitaplarını yaa nurbanı sultandayım şimdi hürremle mihrimahı okudum nurbanuyu okuyom şimdi sonrada safiyeyle hatice sultanları okuycam :46: ayşeciğimden alıyom kitapları burdan gitmeden okuyumda bidaa bulamayabilirim o kitapları aay ayy haziran sonu gibi taşıncaz bakalım malatyaya :26::26:

bende iyiyim serayım oturuyorum işte kociş içerde kitap okıycağı tuttu bende bi girem size bakem dedim hemmen fırsat bulmuşken :1: sonra bende gidip okuycam kitabımı dizim bitsinde :1: gene demet altın yelekli oğlunun serisinden bir kitap daha okuyom çok seviyom kadının kitaplarını yaa nurbanı sultandayım şimdi hürremle mihrimahı okudum nurbanuyu okuyom şimdi sonrada safiyeyle hatice sultanları okuycam :46: ayşeciğimden alıyom kitapları burdan gitmeden okuyumda bidaa bulamayabilirim o kitapları aay ayy haziran sonu gibi taşıncaz bakalım malatyaya :26::26:

ayyyy ne güselll yaaaa bende okuyodum biara ama kaldı walla tekrar başlıcam ama....bir çocuk sevdim i mi izlion yoksam sende...hee kısss merkezede çıkmamış heralde yakın bi ilçesinemi gideceniz...

ev hatunuyum bende canım 28 yaşındayım evliliğimde 4 yıl bitti 5.yılımıza girdik bir tane 6 haftalık düşük birde aşılamayla kimyasal gebeliğim oldu görünürde sorunumuz yok beklemedeyiz bebiş için
ay canım yaa üzüldüm adına ben çok tırsıyom yaa düşükten kürtajdan falaan allah sabır versin canım ne deyim inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun :16::16:

Back
X