Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evt canım yeniyim hoşbuldum yaşım 28 4.5 yıllık evliyim 5.seneme girdim 6 haftalık bir düşük birde aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim adanadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9:

ozaman şansın biraz düşük canım burda kapı gibi gacılarız biz önce bizimle rakibe olcen biz buranın bekçileriyizzz ahuhaha hoşgeldin memnun oldum

he çekiıok iştee anacım piknik yatar kızım sen çok kandırıon beniii:))

ben şimdiden özledim

kız sen totoları karıştırdın herhalde o totosu büyük olan bendimm sevinc 90+60+90,5

hoşgelmiş sefa gelmiş ozaman

anammmmm deme kız bende trafiğin ordayımm denizli ile yeşilevler arasındayım

ben adanalı değilem kız adanada yaşıom ama sanırım adanalı oluıom yavaş yavaş

ben özlerim annem bırak o özlemesin 2 gün gelmeyelim bakk kimse ona yazmaz bile çokta özler hıh

hoşbulduk cnaım nasılsın ben iyiym anca vakt bulabildim yarında evde olmıcam

olsun kızzz nerde yaşıosan oralısın artık ;) olcan tabiii Adanamız güzel wallaaa...

Basagim nasilsin/\ ? evinin resimlerinide gordum, ne guzelmis daha tam deyil ama hosdur cok guzel, saglicakla kullanasin bebeklerinle esinle birlikde..aa bana bir yardim et canim, sende klomen kullanmissin bilirsin her halde, bugun ultrasona girdim 14cu adetin, doktor moralimi bozdu iyice, 13mm olmus dedi yumurtan, 2gun sonra gel dedi bakalim buyumusmu, sence buyurmu bu en azindan 18mm catlama ignesi ola bilmem icin hmm?

maaşallah yok yokmuş sendede haa :18::18: kan pıhtılaşması bebiş olunca hergün yediğin iğnelerle kontrol altına alınıyo canım üzülme :34: rahim ağzı açıklığınıda dikiyolar sanırım bebiş düşmesin diye işin kötüsü o pko zaten nalet olası şey bendede var başımın belaası :47::47: yumoşlar büyümek bilmiyo yaa ilaç tedavisi görüyorum bende canım klomen + glukofen şimdiye kadar çok işe yaramadı bakalım kısmet :26::26: aramıza bekleriz canım senide bundan sonra :16::16:

canım ben o ilaçlaeı kullandım 2 kere çatlatma ignesi oldum fayda etmedi sogan kürüyle ogluma hamile kaldım benim kızımda dikiş atıldı gene durmadı:14::14:şimdi umudum gittigim doktor bakalım :16::16:doktor pko yüüzndende rahim boyun kısalabilir dedi işim allaha kaldı artık doktor vesile:43::43:

iyi o zaman ben gelmeyim aranıza...hem ben bebek istemiyor değilim canım..benim 6 sı kürtaj 1 i de kendiliğinden düşmek üzere 7 canım gitti..en son kaybımdan sonrada gözüm çok korktu ve çok yıprandım artık uzunca bir süre korunmayı düşünüyorum tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum insan ne yaşayacağını bilemez..herşeyin hayırlısı olsun..çizelgenden gördüğüm kadarıyla hamilesin RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir bebek ve doğum nasip etsin...

SEWİNCC,DUMANIM,SERAY güzel düşünceleriniz için size teşekkür ederim...

canım ben espiri yaptım tabiiki inşallah alınmadın:26:

ama bu kadar canının yandığını bilmiyordum. tabiiki alınırsın bu durumda.

sonuçta sende bizim yürüdüğümüz yolardasın afedersin:17::17: aramıza katılmanı isterim:16::16:

normalde çok tatlıyımdır ama bu maymuşluğu nası yaptım bilmiyom:78:

canım ben renkliler ve özelliklede koyu renkler için pervol kullanıyorum sıvı deterjan ve çokta güzel renklerini hiç bozmuyor çok güzel koyu renklerde bazen toz deterjan kalıntısı olabiliyo beyazlarda o fark etmiyo toz deterjan ariel kullanıyom tabi yumoşu hepsinede kullanıyom oda mis gibi kokutuyo ben sol cam tarafında yatıyom ne fark eder kız onu niye sorduun? :1::1:

ya yatağın konumu fealn değiştiya nerde yatacağımı bilemedim. doğru karar vermek istedim:1:bu arada koyu renklilerde pervol kullanıyosun ama normal renklilerde

başak karısı evin güzel olmuş daha ne istiyon güle güle otur gerekli yorumları yaptım resminide pc me kaydettim şükür gördük yüzünü
fena karı değilmişin :21::21::21:

yüzümü niye kaydetti kızım. yoksa öldürceğin adamlar listesine mi koycan beni:18:

canım ben 3 bebegimi kaybettim 1 bebegim 20 haftalıktı erkek
sonra 7 sene sonra 2 ogluma hamile kaldım oda 18 haftalık
3bebegimide kızımı ömürümü yane 18 haftalık olarak kaybettim 29 mayısta geçen sene:14::14:11 senelik evliyim diyetetyim 75 düşersen işşallah bebege vesile olucem eylül veya ekim gibi bebege vesile olucem işşallah bu arada kan pıhtılaşması var birde pko var rahim agzı açıklıgı var rahimim gene dikilicek igne kullanıcan pıhtılaşma için daaha aydınlatıcı olmadıysa sönra dönerim sizleretedavideyim 1 haziranda ilaç tedavisine başladım özgeçmişim bu canıms en yaz benim çıkmmam lazım sonra göürüşürz eşimle ilgilenmem lazım canım sonra görüşürüz:5::5:kızlar iyi akşamlar bebeler sizle burda muhabbet varken eşimle muhabbet etmem lazım :17::17:k.i.b:48::48:

tamam cnm:38::38:

Basagim nasilsin/\ ? evinin resimlerinide gordum, ne guzelmis daha tam deyil ama hosdur cok guzel, saglicakla kullanasin bebeklerinle esinle birlikde..aa bana bir yardim et canim, sende klomen kullanmissin bilirsin her halde, bugun ultrasona girdim 14cu adetin, doktor moralimi bozdu iyice, 13mm olmus dedi yumurtan, 2gun sonra gel dedi bakalim buyumusmu, sence buyurmu bu en azindan 18mm catlama ignesi ola bilmem icin hmm?

büyür bence tatlım. büyüyebiliyor çünkü. canını sıkma hemen. streste etkiliyor. gelşmleeri yz

kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,:34::34::34:
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm

bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz:30::30::30:
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,:31:
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii:32::32::32:
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....:3::3:

kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,:34::34::34:
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm

bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz:30::30::30:
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,:31:
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii:32::32::32:
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....:3::3:

günaydın kuzum sende mi burdaydın gecmıse bakıyodum

gecmıs olsun canım :16::16::16: kız tuzsuz cekırdek yeseydın ya

Back
X