Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

delü karu seni ne güldüm yazdıgına beyini yisinler senin be:9::9::9:bende eşimle aşk tazelicem bugün bebem :17::17::17:
Günaydın kızlar ay pardon:1::1:iyi akşamlar diliyorum sizlere ne var ne yok bu aralar yogundum kusura bakmayın gelemedim ne var ne yok gelişmeler hesap versin biri çabuk kız başak karısı daha çimemedinmi len nerdesin alo kime deyom ben:3::3::3::3:
nasıl tazelediniz aşkınızı merak ettim anlatta sevinç karısıda öğrensin :63:
sen de mi biliyon çimmeyi kıs:53::53:
:19::19::19:

valla açık açık pasaklı dedi

:33::33::33:
evet nazocum resmen topikteki bütün hatunlara pasaklı dedi:53::53:

heyy sevinç hatunnnnnn nazo bu topikin en temiz en tertipli hatunlarındandır:22:

kiminle dans ettiğine iyi bak:20::20::20: evet nazocum yolunu açtım. çemkiebilirsin:42::42:
neden kadınlar koşuyorsa sorun olunca anlamadım kendileri niye koşmazsa :36:
yok kuzum yanlş anladın. eşim erkek kısmısı kapı tarafında yatar dedi.

bi sorun olduğunda koşmak için:36:hırsız gelince kovalıycakmış:55:
sen gece yarılarına kadar buralarda fink at öğlene kadar uyu
sonra kalk gene buralarda fink at sonra tilotla gez sonrada iş yetişmiyor deeee
:20::20: desene bebek olunca pokunuzla oynarsınız :20::20::20:
o ne biçim laf karı:53::53::52:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: hade başoş gitsene gitte saçını başını acık yoluversin adanalı hemşom benim :9::9::9:
ben sizi hanımefendiliğimle yerden yere çarparım ayol:63:
neyse kızlar bana müsade çok yoruldum yatacam vallaaaa
bu arada yarın mutfak dolaplarını dökecem gecikirsem polise jandarmaya
haber edin:37::37: iyi geceler hepinizi sewiyorum öpüyorum
bu topic başı karısı nerde olmuyor ama böyle :9::9::9::9::12:

ben senin gibi boş diilim bi kere. kimbilir ne kadar üstün körü yapıyon temizliği. topike gelmeey bilem fırsat buluyon. fırt fırt yapma temzliği hanm hatun yap:35::35:

Son düzenleme:
ah canım yaa o yumurtalarla spermler başa belaa zaten benimkilerde zor büyüyoo tembellik var ayrıca eşiminde sperm sayısı sınırda vallaa 21milyon çıktı :14: neyse gene onunda çaresi var ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürüne bak orda tarifide var hem gerçekten çook içe yarıyor ben eşime suyunu içiremedim ama keçi boynuzunun pekmezini içirmeye çalışıyom fındık badem vs.de yedir polenli balda yedir kocişine ben sabahları kahvaltıda polenli balla tahin pekmez karışımı yediriyom beslenmenizede dikkat edin hemen hemen her öğün yeşillik ye taze meyve suları meyveler vs. tüketin günde 1kez öyle yaani :34: bende şuan klomen ve glukofen tedavisi görüyorum geçen ay gelişimi fena diildi ama bu ay gelişmemiş bakalım gelecek ayda gene aynı kullancam olmazsa iğneye geçilcekmiş uf olcam habire artıkın yaa :26::18::18:

Çok saol canım hakikaten 3 gün arayla ben ymurtalarımın tembelliğini oda spermlerini öğrendi çöktük iş performansı berbat zor ya gerçekten zor allah hepimize yardım etsin

git çim bakalım.. ben öyle her akşam geç saatlere kadar gelemem belkide akşamları hiç gelemem kocacım ne derse o olur..ben bilmem benim beyim bilir:38: ben bilgilerimi vermeyim yaa boşver ne zaman çocuğa karar verirsem o zaman veririm..barıştık merak etme benimde kocacım geldi çıkıyorum..

ee bu demek oluyorki "sizin topikinize girmeye niyeim yok. benm belli bi topikim var oraya gelip giderim. sizede üstünkörü bakarım. 2. sınıf topik muamelesi yaparım " diyorsn:53:

sabah gelen hatunlar nikocumm acaba bu saatte napıyorsunnn keşkem şimdi gelsen:31::31:

sabah geleceğin için şimdiden sana günaydınnn

karılar size yine bişi sorcam. aranızda elektirikli şofben kullanan var mıııııııııııııııııııııııı

varsa cevaplasınnnn. şöfben sadece kullanılmadan biraz öncemi açlmalı

yokdsa devamlı açık dursa çokmu elektirik yakar. yoksa açıp kapadıkça dahamı çok harcarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::24::24:

bugün ve yarın ağda günü bugün almayanlar yarın 14.30a kadar temzlik yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi ben kaçıyım artıkın saçmalamaya başladımmmmmmm

sabah gelen hatunlar nikocumm acaba bu saatte napıyorsunnn keşkem şimdi gelsen:31::31:

sabah geleceğin için şimdiden sana günaydınnn

karılar size yine bişi sorcam. aranızda elektirikli şofben kullanan var mıııııııııııııııııııııııı

varsa cevaplasınnnn. şöfben sadece kullanılmadan biraz öncemi açlmalı

yokdsa devamlı açık dursa çokmu elektirik yakar. yoksa açıp kapadıkça dahamı çok harcarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::24::24:

bugün ve yarın ağda günü bugün almayanlar yarın 14.30a kadar temzlik yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi ben kaçıyım artıkın saçmalamaya başladımmmmmmm

saol canım benim benide ne güzel düşünürmüş malesef o saatte yatakta uyuyo oluyorum evde net olsa her gün gelirim valla ama :50:malesef bizimki doğalgazlı ama bence banyo yapacağın zaman aç bi ara vardı bekarken bizim öyle hatırlıyorum.ağdada daha günüm gelmedi canım:1: seni seviyorum ve karnındakinide yerim onun götünü.:52:

slm kızlar günaydın dün doktora gittik 6 hafta 5 günlük sıkı durun kalp atışlarınıda duydum hala içim kıpır kıpır:nazar::52: çok mutluyum Allah isteyenlerede nasip etsin arada sigara içiyodum artık onuda içmicem tedirgindim inşallah sağlıkla doğururuz hepberaber:34::nazar::54:

ee bu demek oluyorki "sizin topikinize girmeye niyeim yok. benm belli bi topikim var oraya gelip giderim. sizede üstünkörü bakarım. 2. sınıf topik muamelesi yaparım " diyorsn:53:

geldim işte bak ama öncelik tabiki diğer topiklerim..ondan değilde kuzum şimdilik çocuk düşünmediğim için boşuna listenizi doldurmayayım dedim..ayrıca ince bir dokundurma var bilmem anlatabildimmi:31:ama sen ne çimdin öyle bir gittin gelmek bilmedin şehrin suları bitti walla..

Son düzenleme:
slm kızlar günaydın dün doktora gittik 6 hafta 5 günlük sıkı durun kalp atışlarınıda duydum hala içim kıpır kıpır:nazar::52: çok mutluyum Allah isteyenlerede nasip etsin arada sigara içiyodum artık onuda içmicem tedirgindim inşallah sağlıkla doğururuz hepberaber:34::nazar::54:

:nazar:ayyy canım çok sevindim canım benim yerim ben onun minik pıt pıt atan kalbini :20:bidaha içme sakın bak çok kızdım ben eşimin içmesine bile kızıyorum. dün bi gazetede okudum sigara gebelerde erken doğum yada düşüğe neden oluyo diyo ALLAH göstermesin içme sakın bidaha yazık diilmi bebişimize sigaraya boğuyon.

beydağlı anlatmak istersen tabiki 6 bebişin neden kürtaj oldun bi sebebi varmı canım bu arada yaşın kaç? bu arada sanada günaydın canım.

beydağlı anlatmak istersen tabiki 6 bebişin neden kürtaj oldun bi sebebi varmı canım bu arada yaşın kaç? bu arada sanada günaydın canım.

sanada günaydın canım...benim 7 bebeğim gitti 6 sı kütajdı,bende kan pıhtılaşması ve Anti KARDİOPİLİN M ve G de sorun var bunlarda bir çeşit kanda bulunan değerler,bunlar için hamileliklerim de gerekli tüm ilaçaları alıp herşeyi yapmamıza rağmen maalesef olmadı,kalp atışı olmadığı yada durduğu için kürtaj oluyodum canım..ne yapalım kısmet değilmiş herşeyde vardır bir hayır RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

:nazar:ayyy canım çok sevindim canım benim yerim ben onun minik pıt pıt atan kalbini :20:bidaha içme sakın bak çok kızdım ben eşimin içmesine bile kızıyorum. dün bi gazetede okudum sigara gebelerde erken doğum yada düşüğe neden oluyo diyo ALLAH göstermesin içme sakın bidaha yazık diilmi bebişimize sigaraya boğuyon.

evet nikocum haklısın içmek çok anlamsız, bidahaki doktor kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum geçermi 22 gün:18::25::emir_bebek::nazar: kız sen nası dayanıyon görrmeden ama seninki oynuyodur demi niko bak yunus sesi dinlet çok severmiş bide beynini geliştirirmiş
:49::nazar::4: zaman çabuk geçsin doğuralım yaa:(

sanada günaydın canım...benim 7 bebeğim gitti 6 sı kütajdı,bende kan pıhtılaşması ve Anti KARDİOPİLİN M ve G de sorun var bunlarda bir çeşit kanda bulunan değerler,bunlar için hamileliklerim de gerekli tüm ilaçaları alıp herşeyi yapmamıza rağmen maalesef olmadı,kalp atışı olmadığı yada durduğu için kürtaj oluyodum canım..ne yapalım kısmet değilmiş herşeyde vardır bir hayır RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

canım çok zor bişi yaa ALLAH iyi sabır vermiş sana valla kürtaj doğumdan daha zor diye duydum inş ALLAH bidaha göstermez o günleri. sende sağlıkla bebişini getirirsin dünyaya canım benim dua edecem senin için bol bol hem istediğin kiloya düşmen için hemde bebiş için...
evet nikocum haklısın içmek çok anlamsız, bidahaki doktor kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum geçermi 22 gün:18::25::emir_bebek::nazar: kız sen nası dayanıyon görrmeden ama seninki oynuyodur demi niko bak yunus sesi dinlet çok severmiş bide beynini geliştirirmiş
:49::nazar::4: zaman çabuk geçsin doğuralım yaa:(

canım ben zaten dr kontrollerime gittiğimde de bebeğimi her zaman görmüyorumki usg ya önde kalıyo yada arkamda tabi özel diil devlet hastanesi benim bebeği görmemi mi umursuyo ama dediğin gibi onun varlığı bana yetiyo kıpırdaması daha zevk veriyo. yunus sesi ilk defa duydum bi deneyim bakalım bizimki tepki verecekmi ama şimdi uyuyo galiba tık yok. akşam saat 12 ye kadar uyanıktı gecede uyanıktı şimdi uyuyo kerata.

canım çok zor bişi yaa ALLAH iyi sabır vermiş sana valla kürtaj doğumdan daha zor diye duydum inş ALLAH bidaha göstermez o günleri. sende sağlıkla bebişini getirirsin dünyaya canım benim dua edecem senin için bol bol hem istediğin kiloya düşmen için hemde bebiş için...

canım ben zaten dr kontrollerime gittiğimde de bebeğimi her zaman görmüyorumki usg ya önde kalıyo yada arkamda tabi özel diil devlet hastanesi benim bebeği görmemi mi umursuyo ama dediğin gibi onun varlığı bana yetiyo kıpırdaması daha zevk veriyo. yunus sesi ilk defa duydum bi deneyim bakalım bizimki tepki verecekmi ama şimdi uyuyo galiba tık yok. akşam saat 12 ye kadar uyanıktı gecede uyanıktı şimdi uyuyo kerata.

amin canım sağol...ewet bende bu kadar sabırlı ve dayanıklı olduğumu bilmiyordum,gerçektende kürtaj çok yıpratıcı..bende zaten şimdilik bebek planını rafa kaldırdım,ben fazla kilolu değilim ki kuzum öyle bişey mi yazdım,kilom 55 iyi yani..sende inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın...

karılar napıyorsunuz bakem :10::10: valla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladım :21::21: işten fırsat buldukça gelecem karılar :10::10::10:
hava mı atıyon kıs bende ilk yaz temizliğimi şubatta yapmıştım hıh :63: senden önce yaniiiiiiii:63::63:
şimdikte 2.yaz temizliğine başladımm artık seyrek gelirimmm
hade ordan daha nisan ayında yaptım yaz temizliğimi camlara yağmur yağdı diye içime sinmedi gel bak yağ dök yala :21::21:
misim ben missss benim evimin pis hali bilem çoğunun evinden temizdir :24:
kizuum insan kendini övmez bırakta biz övelimm
bu sevinç ne kadar titiz hatun diyelimm ama senden fırsat kalmıyor bana ...
nolsun bebeğim ya kalktım kahvaltı hazırladım kendime pc başında yidim:39:

burda çok vakit kaybediyorum kalkasım gelmiyo.

kız sevinç sen nasl yetiştiriyon işlerini:25::25:
tembel karı erken yatıcann erken kalkıcann sabah hemen işlerini yapıcan ancak bööle yetişirr
kız başak gelde bana arkaaş ol yaa rahim filmi var önümde 15 güün sonra
korkuyom bennn
s.a kızlar nasılsınız :3:

bende çok iyim birasdan çıkıp saçlarımı boyatmaya gidiyorum diplerim çıkmıştı birass ordan ağdacıma ohhh mis gibi :12::12::12:
oohhh gamzem mis olucan kısssss
neyse hadi şimdiden sıhhatlet olsun diyeyimm
ayy marifet valla. ben boş eve yetişemiyom sen bide canavar besliyon:1:
kızım sen tembelsin napalım
kaynananın evindeyken mis gibi yaşıyodun artık şimdi nolur bilmem....
yok kız 8,30 da kalktım gece geç yat sen öğlene kadar uyu güya hamiş kendine bakmıyorsan karnındakine bak düzenli uyu ve beslen
doğuruncada aynı düzende olur bebeeeen :19::20:
evet doktorlarda ööle diyo canımm senin hamilelik alışkanlıkların bebeğin ilk 6 aydaki alışkanlıklarını belirliyomuşş....
evet kızzzz deli karıııııııı tilot moduna geçtimmmmm:21::21:

bu gidişle de zor çıkarım hava çok sıcakkkk:32::32:

sevinç ben işleri yetiştiremiyom napcam yaa:31:akşama kadar tilotla süslü pislü kokoş gibi iş yapıyom:12::12: işler yavaş gidiyo o yüsden

kız burda yağmur yağıyodu o yüzden elektürük kesildi çıktım birden:53:

kız öğlene kadar uyursam bebekte öğlene kadar uyurmu:26:

öyle yağma yokkkkkk topikin kuralları bunlar:20::20:

bkz: 812 syf:40:
öğlene kadar uyusada gece 3-4 kadar ayakta kalırr bişi farketmes yaniii,,,,ki ilk zamanlarda 2 saatte bir ayaktaa olur muhtemelennn,,
manyakk karı tilotlan iş mi olurrrr,bide kokoş gibi iş yapıyom diyonn
kalk temizlik giysilerini giy,işini yap bitir,sonra süslen püslen otur,,,

Back
X