Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl tazelediniz aşkınızı merak ettim anlatta sevinç karısıda öğrensindelü karu seni ne güldüm yazdıgına beyini yisinler senin bebende eşimle aşk tazelicem bugün bebem
Günaydın kızlar ay pardoniyi akşamlar diliyorum sizlere ne var ne yok bu aralar yogundum kusura bakmayın gelemedim ne var ne yok gelişmeler hesap versin biri çabuk kız başak karısı daha çimemedinmi len nerdesin alo kime deyom ben
![]()
evet nazocum resmen topikteki bütün hatunlara pasaklı dedi
valla açık açık pasaklı dedi
![]()
yok kuzum yanlş anladın. eşim erkek kısmısı kapı tarafında yatar dedi.neden kadınlar koşuyorsa sorun olunca anlamadım kendileri niye koşmazsa![]()
o ne biçim laf karısen gece yarılarına kadar buralarda fink at öğlene kadar uyu
sonra kalk gene buralarda fink at sonra tilotla gez sonrada iş yetişmiyor deeee
desene bebek olunca pokunuzla oynarsınız
![]()
ben sizi hanımefendiliğimle yerden yere çarparım ayolhade başoş gitsene gitte saçını başını acık yoluversin adanalı hemşom benim
![]()
neyse kızlar bana müsade çok yoruldum yatacam vallaaaa
bu arada yarın mutfak dolaplarını dökecem gecikirsem polise jandarmaya
haber ediniyi geceler hepinizi sewiyorum öpüyorum
bu topic başı karısı nerde olmuyor ama böyle![]()
ah canım yaa o yumurtalarla spermler başa belaa zaten benimkilerde zor büyüyoo tembellik var ayrıca eşiminde sperm sayısı sınırda vallaa 21milyon çıktıneyse gene onunda çaresi var ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürüne bak orda tarifide var hem gerçekten çook içe yarıyor ben eşime suyunu içiremedim ama keçi boynuzunun pekmezini içirmeye çalışıyom fındık badem vs.de yedir polenli balda yedir kocişine ben sabahları kahvaltıda polenli balla tahin pekmez karışımı yediriyom beslenmenizede dikkat edin hemen hemen her öğün yeşillik ye taze meyve suları meyveler vs. tüketin günde 1kez öyle yaani
bende şuan klomen ve glukofen tedavisi görüyorum geçen ay gelişimi fena diildi ama bu ay gelişmemiş bakalım gelecek ayda gene aynı kullancam olmazsa iğneye geçilcekmiş uf olcam habire artıkın yaa :26::18::18:
git çim bakalım.. ben öyle her akşam geç saatlere kadar gelemem belkide akşamları hiç gelemem kocacım ne derse o olur..ben bilmem benim beyim bilirben bilgilerimi vermeyim yaa boşver ne zaman çocuğa karar verirsem o zaman veririm..barıştık merak etme benimde kocacım geldi çıkıyorum..
sabah gelen hatunlar nikocumm acaba bu saatte napıyorsunnn keşkem şimdi gelsen
sabah geleceğin için şimdiden sana günaydınnn
karılar size yine bişi sorcam. aranızda elektirikli şofben kullanan var mıııııııııııııııııııııııı
varsa cevaplasınnnn. şöfben sadece kullanılmadan biraz öncemi açlmalı
yokdsa devamlı açık dursa çokmu elektirik yakar. yoksa açıp kapadıkça dahamı çok harcarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün ve yarın ağda günü bugün almayanlar yarın 14.30a kadar temzlik yapsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi ben kaçıyım artıkın saçmalamaya başladımmmmmmm
ee bu demek oluyorki "sizin topikinize girmeye niyeim yok. benm belli bi topikim var oraya gelip giderim. sizede üstünkörü bakarım. 2. sınıf topik muamelesi yaparım " diyorsn![]()
slm kızlar günaydın dün doktora gittik 6 hafta 5 günlük sıkı durun kalp atışlarınıda duydum hala içim kıpır kıpırçok mutluyum Allah isteyenlerede nasip etsin arada sigara içiyodum artık onuda içmicem tedirgindim inşallah sağlıkla doğururuz hepberaber
![]()
beydağlı anlatmak istersen tabiki 6 bebişin neden kürtaj oldun bi sebebi varmı canım bu arada yaşın kaç? bu arada sanada günaydın canım.
ayyy canım çok sevindim canım benim yerim ben onun minik pıt pıt atan kalbini
bidaha içme sakın bak çok kızdım ben eşimin içmesine bile kızıyorum. dün bi gazetede okudum sigara gebelerde erken doğum yada düşüğe neden oluyo diyo ALLAH göstermesin içme sakın bidaha yazık diilmi bebişimize sigaraya boğuyon.
sanada günaydın canım...benim 7 bebeğim gitti 6 sı kütajdı,bende kan pıhtılaşması ve Anti KARDİOPİLİN M ve G de sorun var bunlarda bir çeşit kanda bulunan değerler,bunlar için hamileliklerim de gerekli tüm ilaçaları alıp herşeyi yapmamıza rağmen maalesef olmadı,kalp atışı olmadığı yada durduğu için kürtaj oluyodum canım..ne yapalım kısmet değilmiş herşeyde vardır bir hayır RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
evet nikocum haklısın içmek çok anlamsız, bidahaki doktor kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum geçermi 22 gün:18:kız sen nası dayanıyon görrmeden ama seninki oynuyodur demi niko bak yunus sesi dinlet çok severmiş bide beynini geliştirirmiş
zaman çabuk geçsin doğuralım yaa
![]()
canım çok zor bişi yaa ALLAH iyi sabır vermiş sana valla kürtaj doğumdan daha zor diye duydum inş ALLAH bidaha göstermez o günleri. sende sağlıkla bebişini getirirsin dünyaya canım benim dua edecem senin için bol bol hem istediğin kiloya düşmen için hemde bebiş için...
canım ben zaten dr kontrollerime gittiğimde de bebeğimi her zaman görmüyorumki usg ya önde kalıyo yada arkamda tabi özel diil devlet hastanesi benim bebeği görmemi mi umursuyo ama dediğin gibi onun varlığı bana yetiyo kıpırdaması daha zevk veriyo. yunus sesi ilk defa duydum bi deneyim bakalım bizimki tepki verecekmi ama şimdi uyuyo galiba tık yok. akşam saat 12 ye kadar uyanıktı gecede uyanıktı şimdi uyuyo kerata.
hava mı atıyon kıs bende ilk yaz temizliğimi şubatta yapmıştım hıhkarılar napıyorsunuz bakemvalla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladımişten fırsat buldukça gelecem karılar
![]()
kizuum insan kendini övmez bırakta biz övelimmhade ordan daha nisan ayında yaptım yaz temizliğimi camlara yağmur yağdı diye içime sinmedi gel bak yağ dök yala
misim ben missss benim evimin pis hali bilem çoğunun evinden temizdir![]()
tembel karı erken yatıcann erken kalkıcann sabah hemen işlerini yapıcan ancak bööle yetişirrnolsun bebeğim ya kalktım kahvaltı hazırladım kendime pc başında yidim
burda çok vakit kaybediyorum kalkasım gelmiyo.
kız sevinç sen nasl yetiştiriyon işlerini![]()
oohhh gamzem mis olucan kıssssss.a kızlar nasılsınız
bende çok iyim birasdan çıkıp saçlarımı boyatmaya gidiyorum diplerim çıkmıştı birass ordan ağdacıma ohhh mis gibi![]()
kızım sen tembelsin napalımayy marifet valla. ben boş eve yetişemiyom sen bide canavar besliyon![]()
evet doktorlarda ööle diyo canımm senin hamilelik alışkanlıkların bebeğin ilk 6 aydaki alışkanlıklarını belirliyomuşş....yok kız 8,30 da kalktım gece geç yat sen öğlene kadar uyu güya hamiş kendine bakmıyorsan karnındakine bak düzenli uyu ve beslen
doğuruncada aynı düzende olur bebeeeen![]()
öğlene kadar uyusada gece 3-4 kadar ayakta kalırr bişi farketmes yaniii,,,,ki ilk zamanlarda 2 saatte bir ayaktaa olur muhtemelennn,,evet kızzzz deli karıııııııı tilot moduna geçtimmmmm
bu gidişle de zor çıkarım hava çok sıcakkkk
sevinç ben işleri yetiştiremiyom napcam yaaakşama kadar tilotla süslü pislü kokoş gibi iş yapıyom
işler yavaş gidiyo o yüsden
kız burda yağmur yağıyodu o yüzden elektürük kesildi çıktım birden
kız öğlene kadar uyursam bebekte öğlene kadar uyurmu:26:
öyle yağma yokkkkkk topikin kuralları bunlar
bkz: 812 syf![]()