Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben vardım ama kimse yok diye oyuna dalmışım
ama artık bende çıkayım bukadar nöbetçilik yetti zaten başak benim yıldızlarımıda sarartmış:19:hergün gelmeme rağmen
demekki artık hergün takılmama gerek yok:43:
bencede nazocummmmm bu başak sararttı bizi bende sarıyımm
bu karı bizi burdan atmaya uğraşıyoo anam
günaydın herkezleree:16::16::16::16::16::16:

hayırlı cumalarr:16::16: rabbim dularımızı kabul etsınnn benim reglıme 4 gun kaldı inş bebişim gelir yoksammm gene dogru doktorrr:25::25::25:
hayırlı cumalar tatlımmm ,inşallah seninledir bebişin allah doktor yollarında süründürtmesin bizleriiii
HAYIRLI CUMaLARRRR RABBİM DULARIMIZ KABUL ETSİN İNŞŞ
yeter abla canım nasılsınn
sanada hayırlı cumalarr
seni çok ösledimmm
amiiiiiiiiiiiin
arkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
depremle uyanıvedik be yaaaaaaaa
çommmm çokkkkkkkk korkuvedik sokaklara salıvedik kendimizi be yaaaaaaaaa
anammm :53::53::53::53: depremmi?:50::50::50:
allah devamını getirtmesinnn
kokrtummmm:18::18::18:

hayırlı cumalar kızlar, Allahım kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin hepinizi kocaman öpüyorumm:54::54::54:
hayırlı cumalar tatlım nasılsın?

Son düzenleme:

aaaa geçmiş olsun canım aman bişi olmasında size sen tekirdağdamı oturuyon beya benim bi sevgilim vardı tekirdağlı ama ankarada astsby dı bazen trakyalılar gibi konuş derdim konuşurdu çok hoşuma giderdi beya.

başakkkkkkkkkkkk bebişine yunus sesi dinlett dün bana hacer söyledi bebeğin beyni gelişiyomuş anne karnında bi görsen benimkini dinletiyom nasıl tekmeliyo beni bu arada nasılsın canım.

canım belkim sonra anlatırım biraz özelde:50::50:

canım dur tahmin ediyim kaynanam evi kapa aldı parası oldukça yaptırdı o arada senide eve bir aldı sonra evine geçtin haklımuıyım bu arada kaynananla aran nasıldı merak ettim:27::27:
sizlere doyum olmaz bende çıkıyorum sonra sveişirk artık sizlerle:5::5:
şööle oldu tatlım üst katta bizim evimiz inşaat halindeyken evlendik. 3yıldırda yapılmasını bekliyoruz. 3yııl kaynanayla oturdum. kaynanayla aram idare eder sorun yok. arada illaki sorunlar çıkıyordu ama benm asıl sorunum kocasıylaydı:47:
başak tilotla mı temizlik yapıyoonnnnn... ay hiç güleceğim yoktu kızım alemsin yaaaa:9::9:giy rahat şeyler temizliğini bitir sonra da tilotla kocişi karşıla mademm:55:

yokkız temzlik diil günlük işleri tilotla yapıyom didim:17: bi elimde süpürge bi elimde parfüm şişesi:12:kokoş gibi iş yapılırsa bitmez tabii:57:

haa bak ne dicem çok kirlilerde kosla demişsin ya. çok aşırı bi kıyafet nasıl kirlenirki:26::26:

başakkkkkkkkkkkk bebişine yunus sesi dinlett dün bana hacer söyledi bebeğin beyni gelişiyomuş anne karnında bi görsen benimkini dinletiyom nasıl tekmeliyo beni bu arada nasılsın canım.

cnm geçmişi okuyodm kusura bakma. yunus sesini nerden buldun:1::1:

valla 2..3 aydır pek tertip kalmadı bende canım isterse bal dök yala ama şu son aylarda bana tembellik çöktü
o yüzden kimseye çemkirmiyim kendimi biliyom:37:
bende seni kapı tarafına yatırıyo sandım pardon

ay nazo sende hırgür çıkmasın diye uğraşıyon yaaa yolsaydın şu karının saçını accık.:4:

aman nazo evin çöp eve dönmesin de dikkat et:18:

iyi geceler kızlar
başakcım evini çok beğendim canım,ama seray gibi her kareye kardelen bunu beğendi yazamadım,kusuruma bakma artıkın
rabbim güle güle oturmayı nasib etsin,zamanla içindeki eşya boşluğu da dolacaktır zaten
gerçi sen şu haliyle de çok mutlusun,önemli olan da bu
ben şimdi yatıyorum,iyi geceler
sağol tatlm evet önemli olan içindeki mutluluk. artık derte tmiyorum. sadece börülcenin şu koltukları çıksa rahatlıycam:41::41:

kıs sen ne zaman doğurcan oğluşunuiçindemi saklıycan anlamadımki:1:

hayırlı cumalarr:16::16: rabbim dularımızı kabul etsınnn benim reglıme 4 gun kaldı inş bebişim gelir yoksammm gene dogru doktorrr:25::25::25:
belinay kuzum sen niye o saatte kalkıyon:26::26:
dün gece bizde hissettik. belkim sabahta olmşur

:16::16::16:günaydın hepinize,hayırlı cumalar RABBİM tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin inşaallah:16::16::16:

inşaallah bebeğin 4 gün sonra sana seninle olduğunu bildirir canım:))

çok geçmiş olsun RABBİM kimseye yaşatmasın canım......

bakıyomda herkes burda
kıs başak senle muhabbete geldim
çok meraktayım bugünn size sölicem gülceniz diye korkuyommm
neyse nasıllarsınız hatunlarr

bakıyomda herkes burda

erenaycım sende bebeğini kaybetmişsin çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..ilaçli rahim filmi mi çekileceksin,bende çekilmiştim....neymiş söyleceğin bizede söyle komikse güleriz:))

başak kuzum yaz listeye bakem ilacımın sonunu içtim şimdikk bat;önümüzdeki 10 gün içinde
ayrıca yıldızlarım kızarsın artıkınn
bide kocişimin yarın hafta tatili ben girememm haber veriiiim

sağol tatlm evet önemli olan içindeki mutluluk. artık derte tmiyorum. sadece börülcenin şu koltukları çıksa rahatlıycam:41::41:

kıs sen ne zaman doğurcan oğluşunuiçindemi saklıycan anlamadımki:1:

belinay kuzum sen niye o saatte kalkıyon:26::26:

dün gece bizde hissettik. belkim sabahta olmşur
annem körsün mü,daha bdt ye 12 gün var,bide uzatmaları oynarsak,daha bi 20 güne kadar yolum var kısssssss
bakıyomda herkes burda

neyi neyi,çabuk söyle,misafirim gelcekmiş,kalkmam gerenk

Back
X