Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayy karılar annem bana fesleğen almştı burdayken. Ama bana sula felan demedi. Fasleğen solmaya başlamış. Su istiyomuydu bu:18::18:

Uff ben çiçeğe bilem bakamıyom:25:

hangisine kız bana bişi yazmadınki:101::101:

Ama anlıyorum illaki benden bi söz bekliyosunuz allah ım ne kadar sevilen bi karıyım:108::108:

nasıl yazmadım erken kalkmana övgü yazdım ya aman sen bilirsin görmezsen görme...bu kadar megaloman da olma:37:

Ayy karılar annem bana fesleğen almştı burdayken. Ama bana sula felan demedi. Fasleğen solmaya başlamış. Su istiyomuydu bu:18::18:

ay inanmıyorum ya kadın sula demedi diye sulamadınmı sonuçta bitki işte insan arada da olsa su verir dimi,ah,ahhh...

bilmem bana komik gelmedi walla bak çok dürüstüm işte doğruyu söylüyorum,ama heyecanlanman normaldir benimde arabam olsa bende heyecanlanırım..
allah nasip etsin kuzucmmmmmm
sağol dürüst fikirlerin içinn sana güveniyorumm zatenn
başakcım bdt tkb gibi bişey:52:
kız bilinen doğum tarihi yani ama yalnız bebeklerin yüzde üçü bdt de doğarmış
erenaycım gelen misafir ikramlı değil canım,uğrıcakmış,ama genede evi bi süpürsem olabülüüüüü
hıı olsun ne gerek var bak yinede evi süpürcem diyonnn zahmet iştee
arabanla aynı zamanda muayenen gelmiş demekki:60: Muayeneleriniz bitsin gezersiniz yine fırt fırt

evet aynı zamanda kocamda aynı şeyi söylüyooo :60::60:
valla arabanınki bitmiş,bakalım ben ne yumurtlıcamm

aferin başk aferin kızım insan arada bir 1 bardak su döker yaaa
tospa abartıpta çok su verme çürütürsünn
sen karnındakine nasıl bakıcan bilmemkiii

bugün daha iyimisin canım psikolojini çok iyi anlıyorum..erkekler duygularını bizim kadar rahat ifade edemezler belkide seni üzmemek için eşin bebek konusunu açmıyodur canını çok sıkma:54:

idare eder cnmmm...dün kayınannemlerden cıktık dedimki beni gezdirsene boş sakin bi yere götür dedim gittik menderese bi çay içtik oturduk...amacım konuşabilmekti ama hiç konuşmadık bilionmu sus pus oturduk arada bi öle havadan sudan konustuk...o telefonuyla oynadı bende gölü izledim....ordanda teyzesine gittik oturduk...sanmıom yaaaa beni üzmemek için falan değildir...10.ayındayım düşük olalı....ne üzecek beni...böle olması daha cok üzüo inan...teyzesinden dönüştede rahatladınmı açıldınmı biraz die sordu...elinden geleni yapmaya çalışıo ama çok sevio beni eminim bundan..oda yeter napalımm.....ayyy saçmaladımmı cümleler karman çorman kafamda ahanda böle işte...:9::9::9:

allah nasip etsin kuzucmmmmmm
sağol dürüst fikirlerin içinn sana güveniyorumm zatenn

hıı olsun ne gerek var bak yinede evi süpürcem diyonnn zahmet iştee

evet aynı zamanda kocamda aynı şeyi söylüyooo :60::60:
valla arabanınki bitmiş,bakalım ben ne yumurtlıcamm

sağol kuzum...gördün mü bak kankanı annesi su ver dememiş diye bitkiye su vermemiş nasıl anne sözü dinliyo ama:60::60:

idare eder cnmmm...dün kayınannemlerden cıktık dedimki beni gezdirsene boş sakin bi yere götür dedim gittik menderese bi çay içtik oturduk...amacım konuşabilmekti ama hiç konuşmadık bilionmu sus pus oturduk arada bi öle havadan sudan konustuk...o telefonuyla oynadı bende gölü izledim....ordanda teyzesine gittik oturduk...sanmıom yaaaa beni üzmemek için falan değildir...10.ayındayım düşük olalı....ne üzecek beni...böle olması daha cok üzüo inan...teyzesinden dönüştede rahatladınmı açıldınmı biraz die sordu...elinden geleni yapmaya çalışıo ama çok sevio beni eminim bundan..oda yeter napalımm.....ayyy saçmaladımmı cümleler karman çorman kafamda ahanda böle işte...:9::9::9:

aysuncumm benim doğum olalı 6 sene oldu ama eşim hala çekinir bebek lafını kullanmaya bile
istemediğinden değildir tatlım sen neler çektin ,ama o sadece senin çektiğini gördü büyük fark bu
anlayamaz seni onun açısından bak,belki çocuk istediğini sölese baskı yapmış gibi hissedecek kendini, 10 ay diyosun ama çok az bu süre ,
çok ince çizgi hata yapmamak için çekingen davranıyor belkide
beni seviyo biliyorum diyosun konuş anlat canım ona
atlattığını yeniden hazır olduğunu görsün belki o zamna tepki verir canımcımm

biz aynı şyleri yaşadık ben seni iyi anlıyorum canımmm emin ol böyledrii

yok kuzum niye saçmalayasın..ama ben senin yerinde olsaydım ne güzel ikiniz başbaşayken,birde teyzesi gile gitme yerine, bütün kafamdakileri sorardım hem için rahatlardı hem kafandaki soru işaretleri giderdi ..inan bana insan konuşmazsa daha kötü oluyor kendini doldurup ,üzüyorr..
bak ne güzel eşin seni çok sewiyormuş madem sıkıntını paylaş onunla,erkekler kadınlar kadar duygusl değiller..belkide o senden bekliyodur sormanı...

nasıl yazmadım erken kalkmana övgü yazdım ya aman sen bilirsin görmezsen görme...bu kadar megaloman da olma:37:
hıh:19:şaka yapıyos heralde normalde kendini beğenmiş biri diilimdir. Adanalı nolcak illa bi laf etcekler bana
aferin başk aferin kızım insan arada bir 1 bardak su döker yaaa
tospa abartıpta çok su verme çürütürsünn
sen karnındakine nasıl bakıcan bilmemkiii
yardıma gelirsin kanka değilmiisn:39::39:
sağol kuzum...gördün mü bak kankanı annesi su ver dememiş diye bitkiye su vermemiş nasıl anne sözü dinliyo ama:60::60:

:1::1::1::1:

hıh:19:şaka yapıyos heralde normalde kendini beğenmiş biri diilimdir. Adanalı nolcak illa bi laf etcekler bana

gliyim tospam geliyim işlemi korkutçan ,bebek bakmaklamı korkutçan?
ama börülcenin koltuklarında asla yatmam diyim sen bana yere yatak atarsın olurmuu
kuzucuğum bebekim olmasada tecrübeliyim bu konuda acaip çocuk bakarımm,güvenebilirsinn

asla sözünden çıkmaz hayırlı evlattır benim kankammmm
bide benim sözümü dinlese ahhh ahhh
ayy kıss çok saf benim kanka yaaa
seviyom ben bu karıyı

laf aramızda bende sewdim yoksa hayatta affetmezdim birde hamile tabii ama bana ettiğini çektirecem ona..hiç kimseye fenalığım çok çemkirmem olmamıştır ama bu karı kendi kaşındı...

aysuncumm benim doğum olalı 6 sene oldu ama eşim hala çekinir bebek lafını kullanmaya bile
istemediğinden değildir tatlım sen neler çektin ,ama o sadece senin çektiğini gördü büyük fark bu
anlayamaz seni onun açısından bak,belki çocuk istediğini sölese baskı yapmış gibi hissedecek kendini, 10 ay diyosun ama çok az bu süre ,
çok ince çizgi hata yapmamak için çekingen davranıyor belkide
beni seviyo biliyorum diyosun konuş anlat canım ona
atlattığını yeniden hazır olduğunu görsün belki o zamna tepki verir canımcımm

biz aynı şyleri yaşadık ben seni iyi anlıyorum canımmm emin ol böyledrii

biliorum cnmmm haklısın ilk başlarda korkuyodu tekrar aynı şeyleri yaşamamdan ve cesaret edemiodu...ama ne bilim insan azda olsa belli etsin bebeğimiz olsun falan der die düşündüm...çünkü hiç duymadım ondan bunları...o bilio benim deli gibi bebek istediğimi hiç bişe anlatmama gerek yok ki...kendi bişi yapmıo....ayda 1 kere anca yapıoz onunlada tutturursak ne ala bize...:50::50:

laf aramızda bende sewdim yoksa hayatta affetmezdim birde hamile tabii ama bana ettiğini çektirecem ona..hiç kimseye fenalığım çok çemkirmem olmamıştır ama bu karı kendi kaşındı...

o kaşınır kızz bakma sen ona o çok saftirik karı,
geçmişte çok kaşımışlığım vardır
sende kaşı onu alıştırdım ben ama yeğenime zarar vermee

araştırdım buldum:40::19:

aferin sana senin görevin bu madem topik başı karısısın araştıracaksın..hem şaka yaptığınıda anladık zaten ama ben sana ne didim iyi hatırlaaaaaaaaaaaaa

hayırlı cumalar hatunlar ne yapıyosunz bakıyım burda geliirm kimse olmaz gelmem millet burda olur olmuyo ama böle:20::20:

Back
X