- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
niye benim mesajıma cevap yazmadın sen yada nasıl yazmazsııınnnn![]()
hangisine kız bana bişi yazmadınki:101::101:
Ama anlıyorum illaki benden bi söz bekliyosunuz allah ım ne kadar sevilen bi karıyım:108::108:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye benim mesajıma cevap yazmadın sen yada nasıl yazmazsııınnnn![]()
hangisine kız bana bişi yazmadınki:101::101:
Ama anlıyorum illaki benden bi söz bekliyosunuz allah ım ne kadar sevilen bi karıyım:108::108:
Ayy karılar annem bana fesleğen almştı burdayken. Ama bana sula felan demedi. Fasleğen solmaya başlamış. Su istiyomuydu bu:18::18:
Uff ben çiçeğe bilem bakamıyom![]()
allah nasip etsin kuzucmmmmmmbilmem bana komik gelmedi walla bak çok dürüstüm işte doğruyu söylüyorum,ama heyecanlanman normaldir benimde arabam olsa bende heyecanlanırım..
hıı olsun ne gerek var bak yinede evi süpürcem diyonnn zahmet işteebaşakcım bdt tkb gibi bişey
kız bilinen doğum tarihi yani ama yalnız bebeklerin yüzde üçü bdt de doğarmış
erenaycım gelen misafir ikramlı değil canım,uğrıcakmış,ama genede evi bi süpürsem olabülüüüüü
arabanla aynı zamanda muayenen gelmiş demekkiMuayeneleriniz bitsin gezersiniz yine fırt fırt
Ayy karılar annem bana fesleğen almştı burdayken. Ama bana sula felan demedi. Fasleğen solmaya başlamış. Su istiyomuydu bu:18::18:
Uff ben çiçeğe bilem bakamıyom![]()
bugün daha iyimisin canım psikolojini çok iyi anlıyorum..erkekler duygularını bizim kadar rahat ifade edemezler belkide seni üzmemek için eşin bebek konusunu açmıyodur canını çok sıkma![]()
allah nasip etsin kuzucmmmmmm
sağol dürüst fikirlerin içinn sana güveniyorumm zatenn
hıı olsun ne gerek var bak yinede evi süpürcem diyonnn zahmet iştee
evet aynı zamanda kocamda aynı şeyi söylüyooo
valla arabanınki bitmiş,bakalım ben ne yumurtlıcamm
idare eder cnmmm...dün kayınannemlerden cıktık dedimki beni gezdirsene boş sakin bi yere götür dedim gittik menderese bi çay içtik oturduk...amacım konuşabilmekti ama hiç konuşmadık bilionmu sus pus oturduk arada bi öle havadan sudan konustuk...o telefonuyla oynadı bende gölü izledim....ordanda teyzesine gittik oturduk...sanmıom yaaaa beni üzmemek için falan değildir...10.ayındayım düşük olalı....ne üzecek beni...böle olması daha cok üzüo inan...teyzesinden dönüştede rahatladınmı açıldınmı biraz die sordu...elinden geleni yapmaya çalışıo ama çok sevio beni eminim bundan..oda yeter napalımm.....ayyy saçmaladımmı cümleler karman çorman kafamda ahanda böle işte...![]()
idare eder cnmmm...dün kayınannemlerden cıktık dedimki beni gezdirsene boş sakin bi yere götür dedim gittik menderese bi çay içtik oturduk...amacım konuşabilmekti ama hiç konuşmadık bilionmu sus pus oturduk arada bi öle havadan sudan konustuk...o telefonuyla oynadı bende gölü izledim....ordanda teyzesine gittik oturduk...sanmıom yaaaa beni üzmemek için falan değildir...10.ayındayım düşük olalı....ne üzecek beni...böle olması daha cok üzüo inan...teyzesinden dönüştede rahatladınmı açıldınmı biraz die sordu...elinden geleni yapmaya çalışıo ama çok sevio beni eminim bundan..oda yeter napalımm.....ayyy saçmaladımmı cümleler karman çorman kafamda ahanda böle işte...![]()
sağol kuzum...gördün mü bak kankanı annesi su ver dememiş diye bitkiye su vermemiş nasıl anne sözü dinliyo ama![]()
hıhnasıl yazmadım erken kalkmana övgü yazdım ya aman sen bilirsin görmezsen görme...bu kadar megaloman da olma![]()
yardıma gelirsin kanka değilmiisnaferin başk aferin kızım insan arada bir 1 bardak su döker yaaa
tospa abartıpta çok su verme çürütürsünn
sen karnındakine nasıl bakıcan bilmemkiii
sağol kuzum...gördün mü bak kankanı annesi su ver dememiş diye bitkiye su vermemiş nasıl anne sözü dinliyo ama![]()
bak seenn aferin sana şöyle biraz erken kalki yavrucak aç kalmasın kuzum:))
hıhşaka yapıyos heralde normalde kendini beğenmiş biri diilimdir. Adanalı nolcak illa bi laf etcekler bana
yardıma gelirsin kanka değilmiisn
![]()
asla sözünden çıkmaz hayırlı evlattır benim kankammmm
bide benim sözümü dinlese ahhh ahhh
ayy kıss çok saf benim kanka yaaa
seviyom ben bu karıyı
aysuncumm benim doğum olalı 6 sene oldu ama eşim hala çekinir bebek lafını kullanmaya bile
istemediğinden değildir tatlım sen neler çektin ,ama o sadece senin çektiğini gördü büyük fark bu
anlayamaz seni onun açısından bak,belki çocuk istediğini sölese baskı yapmış gibi hissedecek kendini, 10 ay diyosun ama çok az bu süre ,
çok ince çizgi hata yapmamak için çekingen davranıyor belkide
beni seviyo biliyorum diyosun konuş anlat canım ona
atlattığını yeniden hazır olduğunu görsün belki o zamna tepki verir canımcımm
biz aynı şyleri yaşadık ben seni iyi anlıyorum canımmm emin ol böyledrii
laf aramızda bende sewdim yoksa hayatta affetmezdim birde hamile tabii ama bana ettiğini çektirecem ona..hiç kimseye fenalığım çok çemkirmem olmamıştır ama bu karı kendi kaşındı...
hıhşaka yapıyos heralde normalde kendini beğenmiş biri diilimdir. Adanalı nolcak illa bi laf etcekler bana
yardıma gelirsin kanka değilmiisn
![]()
araştırdım buldum![]()