Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy palavra bunlar palavraaa-en güsel biziz dimi canımmm hıhhhhh

günaydın hadiyecim
evde iş güç yetişemiyorum topiklerin hepsine
yoksa gelmezmiyim hiç sana ben ayollll

günaydın canım nasılsın evin işi daha önemli bende arada yavaş yavaş yapıom bozulan pislenen yerlerede yapış yapış oldm beynim yanıo sanki kafay kaldıramıo insan akşam serinline yapabiliom ancaagel kız gellll sevincin arkadşaı benimde arkidişim

canım çok sevindim umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.

keşke daha önce evlenseymişim dedim çektiklerim bana dert sıkıntı gibi gelmedi hiç hep el üstünde tuttu
evlenmeden önce bu kadar rahat gezip istediğimi alamıyodum
bazen fatura ödenecek yada eve bişeyler alınacak kısıtlı para şakasına gider üstüme başıma alırım diyorum al senden kıymetlimi diyor
şimdi ben bu adamla evlendiğime niye pişman olayım

ben birazdan alışverişe gidicem kardeşimle, akşama yada geç vakitte gelebilirim
çünkü kardeşim yolculuğa çıkıcak onu uğurlayıpta gelirim

kızlar bu arada ben çok hastayım pazar günü pikniğe gittik bi terledim dondurma yedim soğuk su içtim şimdi çok felaket gribim ayyy ölüyorum. :94:

saol ksel teş ederimmm çok mutluyum Allahıma şükür, senin nasıl gidiyo anlat biraz

canımmm bende çok sevindim senin adına. ben çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorummm. bulantı çokfazla yaşamadımmm. benim tek problemimmm uykuuuuu. hep uyumak istiyorummm. bu arada bebişimin hareketlerini çok rahat hissedebiliyorum artıkkk. hatta akşam kocişşş bile elini göbüşümüme koyduğunda kızımızın tekmeciklerini hissetti. sonra daha yeni kilo almaya başladım. 1 kilocuk aldım daha :)). inşallah seninde herşey yolunda gider ve rahat bi hamilelik geçirirsin canımmmm

ne güzel rahat olmana sevindim maşallah benim sabahları bide akşamları oluyo bulantı aç olduğumda:) ama güzel şeyler bunlar çok seviniyorum inşallah isteyen arkadaşlarımızada nasip etsin Allah, uyu tabi ksel dinlen çok yorma kendini, bulantında yokmuş bol bol ye, meyve olsun yemek olsun ne güzel büyüsün, besmeleyle ye şifa olsun, hep Allahı an salavat çek, hayırlı evlat olsunlar, kuran dinle internetten, hamilelikte yapılması gerekli altın tavsiyeler yaz çok güzel bilgiler yazıyo onları uygulamaya çalışıyorum, öle bakalım şimdilik hakkımızda hayırlısı canım

peygamberimizin adı olduğu için canım,dedelerin isimler farklı

geçmiş olsun nikolaycım,hayırdır kim rahatsız
sana da geçmiş olsun ayrıca

kızlarrrr ben geldimmmmm nie kimsecikler yok yaaaa...herkes nirdeee...yemekmi yapıonuz yoksa nese çıkıom geri gelmeye çalışırım kayınvaldemde olursammm...öpüldünüzzz

ahh canim cok tesekkur ederim, bilemiyiorumki..ay sicaklarda yapdirmak da istemiyorum, belki ramazan sornasi bilmiyorumkki, ama kafamdaki soru isaretleri evettt beni cok rahatsiz ediyor...zaten yapdirirsamda kesin olaraq anestezili yapdiuracam aciya hiccccc tahammulum yokki (((

günaydınnn başak ışıkın yanıyo kendin yoksun nerdesin bakemmmmmmmm
kimbilir hangi topikteydim:18:
canımmmmmm çok sevindimmmm inşallah Allah tamamına erdirsin gelişmeleri paylaşşşş

:123::123::123:

sen aşk gözlüklerini takmışsın nazocum gözün başka bişi görmemiş:103::103::103:

kızlar bu arada ben çok hastayım pazar günü pikniğe gittik bi terledim dondurma yedim soğuk su içtim şimdi çok felaket gribim ayyy ölüyorum. :94:
ayyyyyilaç kullanabiliyomusunnnnn

aa kuzum yaa acaba nası bi duygu hareketlerini hissetmek benimde çok şükür çok rahat geçti şimdiye kadar hamileleiğim. ama bende uykuda yokben normal değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…