Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

of nazo yaaaaa oyun oynuyo karı delirdi haaaaanazo sana bi soru: nazemir ne demek?nadide beğendiğim kullanıcı adlarından biri. ama nerden çıktı nazemir

yok oynamıyodum tam oyun açtım sonra kalktım üstümü değiştirdim sonra kardeşim elektirik faturasını vermişti çantamı altüst ettim aradım anca buldum ama bu aradada oyun sayfası açıktı sonra pc nin başına oturunca hemen burayı açtım oyun açmadım bile
nazemir adımın ilk harfleriyle soyadımın son harfleri güzel uyum sağladı bende üyelik alırken böyle aldım beğendiğine sevindim

ev 10. kattada olsa ben olmayacak şeyleri aklıma getieriyorum psikolojik olarak.

bak şu anda ayağıma bacağıma böcekler kertenkeleler saldırıyor gibi hissediyorum:18:

sende düşünme müzik aç filim aç seslere konsantire olma başka şeylerle oyalan hem evde kertenkelenin ne işi var

kendiminkide dahil kolay kolay beğenmiyorum kullanıcı adı. seninki gerçek bir isim bile olabilir çocuğumuma mı koysam ne

hııh hadi oydan sen kendi selülütleyine baak bide koca göbeğin koca totonda cabasııı hıh sen çatla naapalıım karpuz gibim yarılcan zaten yakındaa kendiliğinden çatlamış oluysun şimdiden fenamııı

oy maaşallah size yaa çok sevindim canım inşallah allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder bebişiii

ayy iyiki hatırlattın bıgün yağlanmayı unutmuştum gidiyim de yağımı alıyımsayende çatlamıycam

hava sıcak ya gelmez mi camdan

sineklik yoksa yapışkanıyla satılan sineklikler var onlardan taksanıza 2..3 cama rahat olursun ne sinek ne böcek gelir
ablama aldık daha yeni dağın içinde yaşıyor yılan fare gelir diye camı açamıyordu artık 24 saat açık

olabilir hiç düşünmedim ama sizin çocuğun ismi daha kaç kere değişir kimbilir
aynen daha çok değişir

evet aklımda aslında almayı istiyorum yoksam cam açamıyoruz egeceleri. o zaman gece yatarken bile açık durabiliri ese ese yatarızsen açıyomusun camları korkuyomusun

aaa yapışkanlısıdamı vaaarmıış? e iyiymiiş bulursam bende alam baariii
ayy iyiki hatırlattın bıgün yağlanmayı unutmuştum gidiyim de yağımı alıyımsayende çatlamıycam
hııh yağlan yağlan anca çatlaklayını kapatıysın selülüt kyemleyinden kullan özellikle bol bol kız ne yağı kullanıyon adı ne canım? :26:

aynen daha çok değişir

evet aklımda aslında almayı istiyorum yoksam cam açamıyoruz egeceleri. o zaman gece yatarken bile açık durabiliri ese ese yatarızsen açıyomusun camları korkuyomusun

ben daha açık yatmıyorum birtek banyonun camı sürekli açık diğerlerini yatarken kapatıyorum ama 2..3 güne bütün camları açık yatarız ve benim her pencerede bir tanesine sineklik yapılmış yoksa bende yatamam böcekten korkuma çünkü daha önceki oturduğumuz evde sineklik yok diye sıcaktan uyuyamazdık eşimde kızardı böcekten ne olacak diye bende bütün camlara sineklik takmıştım
ablamada a101 den aldık dün baktım hala vardı sende bir bak yakınında varsa

inşallahhh sende çatlarsın bigün hamilelikkk selülitlerin başına bela olurrrrr.

normalde beeb yağı ve badem yağı kullan dedi bu karılar. benim elimde avokado yağı vardı nıvea nın. buda hamişlik çatlaklarını önlüyomuş.

bunu bitiriyim badem ve bebe yağı alcam

kız duamı ettin bedduamı belli diil bu arada badem yağı pek kullanma istersen tüyleri besliyo saça falan kullanılıyo o yüzden en iyisi bebe yağı aklında bulunsun canım

a101 mivay oralarda da mı var . bim gibi oldu iyice. hem uygundur orda söylediğin iyi oldu. nazo benm yatmam gerek sabah erken kalkıyorum kahvaltı yapmak için mecburen. o yüzden uykum geldi. hemde düzene sokmak istiyorum uykumu. ama kocamın geç gelmesi işime çomak sokuyo. düşündümde sende hamile kaldığında düzenin bozulcak. zor olcak senin içinde

kız duamı ettin bedduamı belli diil bu arada badem yağı pek kullanma istersen tüyleri besliyo saça falan kullanılıyo o yüzden en iyisi bebe yağı aklında bulunsun canım

aaa hain sevinç badem yağı didi bana . demekki tüğylerim çoğalsında orman adamına dönüyüm diye dediiiiikıskanç karııııı.

tşk ederim bengicimmmmmdostum benimm

yapışkanlı bandıyla birlikte a101 den aldık 3.95 liraya 130x150 cm

evet hemen benim evin köşesine açıldı çok iyi oldu türkiyenin her yerinde var
ben hamile kaldığımda sabah 8 de kalkıp sütümü içip ilacımı içip geri yatıyodum sonrada eşimle kalkıp kahvaltımı yapıyodum
çünkü ne kadar istesemde erken yatıp erken kalkamıyodum eşim hep geç gelip geç gittiği için bende öyle bir çözüm bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…