Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben geldim kimse yok başak ışığı yanıyo kendi yok tez vurun kellesini neden burayı boş bırakıyo

hem de nasıl sıcak pazar günü piknikte nasıl yandıysm heryeri m açıyo

ayy pcde bi sorun olştu çıkıp duruyorum siteden.. demekki burası gibi bayağı sıcak. aman belinaycım evden öçıkma kuzum otur toto büyüt ohhh. çikolata yiyomusun

yeşil ışıklı hatunlar nerdeyseniz gelin çabukk geliom kimsecikler yok gelemiom çene çok maaşallah size

Son düzenleme:
yine geldim yine kimse yokk küstüm işte hıhhhhhhhh :76::76::76::76::76:didiyom ben :113::113::113::113::113::113:

slm hatuncuklarım yine kimsecikler yok ceeeeeeee diyip kaçim bari bende üç gündür gelemedim çok geziyorumda bu aralar neyse görüşmek üzere

kızlar bu arada ben çok hastayım pazar günü pikniğe gittik bi terledim dondurma yedim soğuk su içtim şimdi çok felaket gribim ayyy ölüyorum. :94:

maşallah hastalığa davetiye çıkarmışın kendine dikkat et

:103::103::103:

of nazo yaaaaa oyun oynuyo karı delirdi haaaaanazo sana bi soru: nazemir ne demek?nadide beğendiğim kullanıcı adlarından biri. ama nerden çıktı nazemir

hain nazo beni takibe çıkmış:60. ay hiç güleceğim yoktu deli karıı. hep benden bulaştı bunlar sana ay tüm korkumu unutturdun bi an

ne yapayım bi aşağıda adın yazıyodu bi baktım yoksun mesajmı yazıyosun diye baktım başka topiklerde fink atıyon

neden korkuyon başak soracaktım kardeşim kamera gönderdi unutmuşum yazmayı

kaçıncı kat evin yüksekse korkmaya gerek yokki yatarken kaparsın camlarını

ev 10. kattada olsa ben olmayacak şeyleri aklıma getieriyorum psikolojik olarak.

bak şu anda ayağıma bacağıma böcekler kertenkeleler saldırıyor gibi hissediyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…