evet hemen benim evin köşesine açıldı çok iyi oldu türkiyenin her yerinde var
ben hamile kaldığımda sabah 8 de kalkıp sütümü içip ilacımı içip geri yatıyodum sonrada eşimle kalkıp kahvaltımı yapıyodum
çünkü ne kadar istesemde erken yatıp erken kalkamıyodum eşim hep geç gelip geç gittiği için bende öyle bir çözüm bulmuştum
bende mi ööle yapsam nazo. çünkü erken kahvaltı şart. çok ilginç sabahları karnıma fena sancılar giriyor. kahvaltı yapınca geçiyor sancılar:26:
en iyisi bende bişiler atıştırıp yatıyım.
banada bi çözüm bulsana nazo yaaa. sütten iğreniyorum içmek istemiyorum napçam
sende meyva suyu iç aradada süt içersin
doğal meyve suyunu nerden bulamkatlıkı meyve suyu içmiyom artık. ama bütün hamişler süt içmek zorundamıııııı. sdişlerim çürürmüşşşş
doktoruna sor süt içemiyorum onun yerine peynir yoğurt yesem olurmu diye
doğal meyve suyuda zor anca meyvasını kendin alıp sıkarsın
haklısın. zorlsam içiyorum ama neden zorliyim kendimi midem bulanıyo. doktora bi sorıyım.
bengisuda kaçtı zati. ben çıkıyom nazocum sana daserin geceler diliyorum kocam geldi gelicek. eli gagasındadır
evet canım içmek zorundasın bol bol süt ayran iç peynir yoğurt falan ye özelliklede ara öğünlerinde ye sütü ballı muzlu süt yapıp içebilirsin meselaa yada ne biliim nesguik yapabilirsin milkshake yapabilirsin vs. seçenek çok nasılsa canımdoğal meyve suyunu nerden bulamkatlıkı meyve suyu içmiyom artık. ama bütün hamişler süt içmek zorundamıııııı. sdişlerim çürürmüşşşş
ay nazo ya sen iyiki varsın bi abla olarak sana sorular sormak çok hoşuma gidiyor. sende en ciddisinden yanıtlıyorsun.
ve ben hiç bi ablaya adıyla hitab edememiştimsen hariç aslan nazommmmm
aaa hain sevinç badem yağı didi bana . demekki tüğylerim çoğalsında orman adamına dönüyüm diye dediiiiikıskanç karııııı.
tşk ederim bengicimmmmmdostum benimm
çook teşekkür ederim ama daha a101 gelmedi burayaa yeni yapcaklar sanırım ozamanada ben gidiyom neyse gittiğim yerden alırım bende artıkınyapışkanlı bandıyla birlikte a101 den aldık 3.95 liraya 130x150 cm
aa kuzum yaa acaba nası bi duygu hareketlerini hissetmekbenimde çok şükür çok rahat geçti şimdiye kadar hamileleiğim. ama bende uykuda yok ben normal değilim
kaçmadımkii faceteydim bi bakam didiydim ama şimcik kaçıyom biraz kitap okur yatarım artıkınhaklısın. zorlsam içiyorum ama neden zorliyim kendimi midem bulanıyo. doktora bi sorıyım.
bengisuda kaçtı zati. ben çıkıyom nazocum sana daserin geceler diliyorum kocam geldi gelicek. eli gagasındadır
peygamberimizin adı olduğu için canım,dedelerin isimler farklı
geçmiş olsun nikolaycım,hayırdır kim rahatsız
sana da geçmiş olsun ayrıca
kimbilir hangi topikteydim:18:
canımmmmmm çok sevindimmmm inşallah Allah tamamına erdirsin gelişmeleri paylaşşşş
:123::123::123:
sen aşk gözlüklerini takmışsın nazocum gözün başka bişi görmemiş:103::103::103:
ayyyyyilaç kullanabiliyomusunnnnn
canım doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki varsın.günaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemişküsüyom size
hem dün doğum günümdü benim
doğumgünümde kırmızılarımda geldi
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyorkıllanma yapmadııı
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
günaydın kızlar
herşey gönlünüzce olsun
günaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemişküsüyom size
hem dün doğum günümdü benim
doğumgünümde kırmızılarımda geldi
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyorkıllanma yapmadııı
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?