aaaa tehdit ediyo cadıııııı... kızlar zaten zor yemek yiyorum bide diyet nasıl yapayım valla kocişim şu yazdığımı duysa zaten gebertir beni,yok tabee diyet filan zorunlu çıkarıyorum nasıl olsaaaevet dumancım diyet yok lütfen tkb listeden atar seni Allah muhafazazati çıkarıyomuşun yediğini
Ayy dikkat et canim valla yaz fecii geldi haaaa
ayy bu sıcakta hiç bişi giymek istemiyor insan . Devamlı çıkarmak istiyor.
Gündüz makinamı çalştırdın hatun nerde bizim tasarrufumuz. Gece çalştırıp sabah asarsan daha kolay olur. Sabahın serinliğinde asmış oolursun.
Hadi sana kolay gelsinn inşalllah sağsalim gelirsin
hiçmi çatlamadın kız sen. Yalan sööleme.
Sevinççççç ya malak gibi yatıyorum hiç bişi yapasım yokkk öyle sıcakkiiiiiiiiiiiiiiiiii.
bir geldi pir geldi valla birde benim çamaşır astığım balkon öğlenden akşama kadar güneş demirlere bile dokunulmuyo neyseki sağ salim astım geldim
ben beyazlar uzun sürdüğü için gündüz atıyorum demiştim çünkü apartmandakileri rahatsız etmek istemiyorum her nekadar onlar dikkat etmesede gürültüye
sen uyu ben yanlış anlamam,,, kendin çıkmasa zaten laf ederdin dime...su içemiyomusun en kötü şey su içememek zaten.
ben yanlış anlarım kuzum gitmeeeee. aman yada git hava zati sıcak uyuycam ben
evet canım neler çektik biz bebişim yeterki iyi olun anası onun için neler yapar nelerrrCanim benim 13. haftaya girerken gecerrr su icemiyorsan ayran felan iccc bol meyve ye az kaldi sabretttt
Kizlar ben cikiyorum bayilicam sicaktannnnn
aaaa tehdit ediyo cadıııııı... kızlar zaten zor yemek yiyorum bide diyet nasıl yapayım valla kocişim şu yazdığımı duysa zaten gebertir beni,yok tabee diyet filan zorunlu çıkarıyorum nasıl olsaaa
kız ne bileyim böyle bebek kilosu diilki hani göğüs altından başlasa bebek derimde bildiğin karın fırtladı ondan kötü oldumama zaten nasıl olsa yediğimi çıkarıyorum o da yeter.
diyet zorunlumu ne anlamadım yapcanmı diyetarar kocana söölerim haaa
kaça atıyosun beyazları. ben makine yeni olduğu için 40a atıyorum çok güzel yıkıyo
bikininin içine girdiğine şükret ya onada giremeyecek kadar kilo alsaydın azıcık göbekten bişey olmaz hem sen hamilesin
benim makinamda yeni ama ben 90 dan aşağı neı yıkamam beyazları çok nadiren 60 a atarım
ayy 90mı nedenkiiii.70e at bari
hadi kızlar ben kaçtım iyi sohbetler size öptüüüüümmmm
selamlar hanımlarrr
nasılsınızzz
başakçım benim yeni bat belli oldu kuzumm
13 temmuz yazabilirsinn
benim makinamda yeni ama ben 90 dan aşağı yıkamam beyazları çok nadiren 60 a atarım
selamlar hanımlarrr
nasılsınızzz
13 temmuz yazabilirsinn
benim makinamda 30+40+60+90+ var 70 yok eskisindede yoktu 60 dada sürekli yıkayamam temiz gelmez...
ablam makinadan çıkarıp beyazlarını halen kaynatır
iyi tatiller sanada
oki kankiş yaptım nerdesins en kaç gündürselamlar hanımlarrr
nasılsınızzz
13 temmuz yazabilirsinn
aa neden kaynatıyo. Beyazlar kolay kolay temiz olmayan kumaşlarmıdırbenim makinamda 30+40+60+90+ var 70 yok eskisindede yoktu 60 dada sürekli yıkayamam temiz gelmez...
Ablam makinadan çıkarıp beyazlarını halen kaynatır
iyi tatiller sanada
[ı] kız nazo çamaşırları 90 da yıkamak makinenin lastiğini, çab uk eskitir diye biliyorum ben ben renklileri 40 derecede yünlüleri 30 derecede beyazlarıda 60 derecede yıkıyorum.makine ilk suyu aldıktan sonra ikinci su almaya geçince aceyide katıyorum ondan sonra 1,30 dakikada fıstık gibi yıkıyo bembeyaz oluyo inanki [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?