basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim geldimm disarisi bir sicakkiiiiii yaniiiiiii resmen eve gelince oglumu uyuttum tilotla geziyommmmmm
sevinç doğum günün kutlu olsun eşinle oğlunla nice mutlu yıllar ve inşallah seneye 4 yada 5 kişi kutlarsınız
Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim disarisi oyle bir sicakki eve geldim olisi uyuttum tilotla geziiiimmmm
aha tirbiyeesiz karı seniiiii
ben tilotlu diilim artıkkkk mini etekim var dötüme kadartilotum gözüküyo ama olsun.
Seni tilotlu hayal edemiyommmm selülütlü bacaklarrrrr:96:
bende şortla geziyodum ama balkonları yıkarken uzun birşeyler giydim ama yandım
şimdide çamaşır asacam ama yarım saat içinde gelmezsem itfaiye polise haber verin
ben çamaşırlarımı asıp geleyim asana kadar buharlaşmazsam iyidir
bende şortla geziyodum ama balkonları yıkarken uzun birşeyler giydim ama yandım
şimdide çamaşır asacam ama yarım saat içinde gelmezsem itfaiye polise haber verin
ben çamaşırlarımı asıp geleyim asana kadar buharlaşmazsam iyidir
kiskanc kariiiiiiiii ben coocuk dogurdum catlayip patlamadim diyeeee catirdiyoon resmenDotune kadarmis minisi sisko kari sana gore mini uretime gectimi
duman hosgeldin canim nasilsin bebisimiz nasil
sevinç ve başak ne uraşıyoşunuz birbirinizin koca totosuyla, kız sevinç başak şimdi hamile ya valla şiştim diye depresyona filan girer yazık kızın yüzüne vurup durma kilolarını....başakcımm bu kızın kocaman oğlu var olcak tabi az kilosu anne olunca sende şişko olucaksın...
Kızlar nasılsınız???hazır konu açılmışken bende size bi sorunumdan bahsedeyim,dün bikini giydim geçen seneki bikinim bana süper oldu azıcık göbeğim pırtladı bende diyetmi yapsam diyorum hamişlik diyeti en azından tatil bitene kadar ne dersinz????
yapma annem beee azıcık pırtlasın ne var sankimmm
kutsal kilolar onlarrrr
hoşbulduk canım...valla sıcaklardanmıdır nedir böyle mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum,dün akşam sürekli kustum aç yattım sabah bel-baş ve karın ağrısıyla uyandım az daha acillik oluyodum valla ama suan sadece başım ağrıyo yemek yeyince diğerleri geçti,,,bebişte inşallah iyidirr canım..sen nslsn???
Kizz diyet felan yokkkkk siviyi bol tuket meyveyide aburcuburu kesss ekmege dikkat et o kadarrrrr
kız ne bileyim böyle bebek kilosu diilki hani göğüs altından başlasa bebek derimde bildiğin karın fırtladı ondan kötü oldumama zaten nasıl olsa yediğimi çıkarıyorum o da yeter.
ayyy sevinçcm iyi hoş diyosunda su bile kötü geliyo bana bi tuhaf oldum yaa ben... neyse yinede sölenmiyorum,geçecek inşallah az kaldı 12.haftadan sonra bişi kalmaz dime???? kızlar benim net zor çekiyo heran kopabilirim habersiz çıkarsam yanlış anlamayın okmi
ayyy sevinçcm iyi hoş diyosunda su bile kötü geliyo bana bi tuhaf oldum yaa ben... neyse yinede sölenmiyorum,geçecek inşallah az kaldı 12.haftadan sonra bişi kalmaz dime???? kızlar benim net zor çekiyo heran kopabilirim habersiz çıkarsam yanlış anlamayın okmi
Basakcim catlamadigima neden inanmiyorsun ben goguslerimide yagladim popisimi bacaklarimin dize kadar olan her yerni.
bu arada bolbol dinlen siviyi bol tuket kiraz karpuz felan valla disari ciktim bin pisman oldummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?