Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim geldimm disarisi bir sicakkiiiiii yaniiiiiii resmen eve gelince oglumu uyuttum tilotla geziyommmmmm

aha tirbiyeesiz karı seniiiii

ben tilotlu diilim artıkkkk mini etekim var dötüme kadartilotum gözüküyo ama olsun.

Seni tilotlu hayal edemiyommmm selülütlü bacaklarrrrr:96:

Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim disarisi oyle bir sicakki eve geldim olisi uyuttum tilotla geziiiimmmm

bende şortla geziyodum ama balkonları yıkarken uzun birşeyler giydim ama yandım
şimdide çamaşır asacam ama yarım saat içinde gelmezsem itfaiye polise haber verin
ben çamaşırlarımı asıp geleyim asana kadar buharlaşmazsam iyidir

aha tirbiyeesiz karı seniiiii

ben tilotlu diilim artıkkkk mini etekim var dötüme kadartilotum gözüküyo ama olsun.

Seni tilotlu hayal edemiyommmm selülütlü bacaklarrrrr:96:

Kiskanc kariiiiiiiii ben coocuk dogurdum catlayip patlamadim diyeeee catirdiyoon resmen dotune kadarmis minisi sisko kari sana gore mini uretime gectimi

Ayy dikkat et canim valla yaz fecii geldi haaaa

ayy bu sıcakta hiç bişi giymek istemiyor insan . Devamlı çıkarmak istiyor.
Gündüz makinamı çalştırdın hatun nerde bizim tasarrufumuz. Gece çalştırıp sabah asarsan daha kolay olur. Sabahın serinliğinde asmış oolursun.

Hadi sana kolay gelsinn inşalllah sağsalim gelirsin
kiskanc kariiiiiiiii ben coocuk dogurdum catlayip patlamadim diyeeee catirdiyoon resmen Dotune kadarmis minisi sisko kari sana gore mini uretime gectimi

hiçmi çatlamadın kız sen. Yalan sööleme.

Sevinççççç ya malak gibi yatıyorum hiç bişi yapasım yokkk öyle sıcakkiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Sevinç ve başak ne uraşıyoşunuz birbirinizin koca totosuyla, kız sevinç başak şimdi hamile ya valla şiştim diye depresyona filan girer yazık kızın yüzüne vurup durma kilolarını....başakcımm bu kızın kocaman oğlu var olcak tabi az kilosu anne olunca sende şişko olucaksın...
Kızlar nasılsınız???hazır konu açılmışken bende size bi sorunumdan bahsedeyim,dün bikini giydim geçen seneki bikinim bana süper oldu azıcık göbeğim pırtladı bende diyetmi yapsam diyorum hamişlik diyeti en azından tatil bitene kadar ne dersinz????

ARAŞTIRDIM ARAŞTIRDIM SONUNDA Bİ GEBELİK SİTESİNDE BULDUMMMMM:87::87::87:

İŞTEEEEE GÜZEL HABERRRRRRRR!!!!!

ÖNCELİKLE KENDİME VE SONRA HACERCİİĞİMEE VE SÜT SEVMİYEN DİĞER HAMİŞLEREEEEEE

TKB DEN HOŞ BİR SÜRPRİZZZZZZ

Süt içemiyorsanız endişelenmeyin çünkü bunu yapmak zorunda değilsiniz. Hele hamileliğin başlarında buna kendinizi zorlamak da gereksiz endişe ve strese neden olur.

ALINTIDIR.........http://www.hamilebilgi.com/hamilelikte_sut_icmek.html

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
duman hosgeldin canim nasilsin bebisimiz nasil

hoşbulduk canım...valla sıcaklardanmıdır nedir böyle mal gibiyim kafamı kaldıramıyorum,dün akşam sürekli kustum aç yattım sabah bel-baş ve karın ağrısıyla uyandım az daha acillik oluyodum valla ama suan sadece başım ağrıyo yemek yeyince diğerleri geçti,,,bebişte inşallah iyidirr canım..sen nslsn???

yapma annem beee azıcık pırtlasın ne var sankimmm

kutsal kilolar onlarrrr

yapma annem beee azıcık pırtlasın ne var sankimmm

kutsal kilolar onlarrrr

kız ne bileyim böyle bebek kilosu diilki hani göğüs altından başlasa bebek derimde bildiğin karın fırtladı ondan kötü oldum ama zaten nasıl olsa yediğimi çıkarıyorum o da yeter.

Kizz diyet felan yokkkkk siviyi bol tuket meyveyide aburcuburu kesss ekmege dikkat et o kadarrrrr

Kizz diyet felan yokkkkk siviyi bol tuket meyveyide aburcuburu kesss ekmege dikkat et o kadarrrrr

ayyy sevinçcm iyi hoş diyosunda su bile kötü geliyo bana bi tuhaf oldum yaa ben... neyse yinede sölenmiyorum,geçecek inşallah az kaldı 12.haftadan sonra bişi kalmaz dime???? kızlar benim net zor çekiyo heran kopabilirim habersiz çıkarsam yanlış anlamayın okmi

kız ne bileyim böyle bebek kilosu diilki hani göğüs altından başlasa bebek derimde bildiğin karın fırtladı ondan kötü oldum ama zaten nasıl olsa yediğimi çıkarıyorum o da yeter.

evet dumancım diyet yok lütfen tkb listeden atar seni Allah muhafazazati çıkarıyomuşun yediğini

Basakcim catlamadigima neden inanmiyorsun ben goguslerimide yagladim popisimi bacaklarimin dize kadar olan her yerni.
bu arada bolbol dinlen siviyi bol tuket kiraz karpuz felan valla disari ciktim bin pisman oldummmmm

su içemiyomusun en kötü şey su içememek zaten.

ben yanlış anlarım kuzum gitmeeeee. aman yada git hava zati sıcak uyuycam ben

Canim benim 13. haftaya girerken gecerrr su icemiyorsan ayran felan iccc bol meyve ye az kaldi sabretttt

Basakcim catlamadigima neden inanmiyorsun ben goguslerimide yagladim popisimi bacaklarimin dize kadar olan her yerni.
bu arada bolbol dinlen siviyi bol tuket kiraz karpuz felan valla disari ciktim bin pisman oldummmmm

ayyy kiraz karpuz tam benim kalemim deli gibi yiyorum. ama ikiside çiş yapıyoo

sabaha kadar kırk defa tüfekhaneye kalkıyorum. bu arada karpuz bayaği sıvı deposuymuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…