Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ooohaa bu ne kalabalık leeeyn hadiskocum orası öyle alışmasına alışıcam zatende kaloriferli ev olaydı iyiydi ne güzel sobadan kuytuldum diye seviniyodum hep mahfoldu bu sene yeni eşyalerım falan yaa halıları yeni yıkadık kaldırdık bakalım gittimiz yerde sermiycem bu beyazlı halılarımı kaynanamın veydiği halıyı seycem koltuklayımada öytü alırım aytıkın naapalım kurumu bitmediydi evin soba yüzünden oof naapalım kısmet böyleymiş tek tesellim kocişim aytıkın sabahtan akşama kaday çalışcak memuy gibim olcak bu sefey öyle atandı hafta sonlayımızda bize kalabilicek neyseki ona uğraştıkta o öyle oldu bu sefey

allah seni hiç gülücegim yoktu he akşam akşam çok şükür 25 bölümü seyrettim gerisine fırsatım olmadı

ALLAH hep güldürsün hadi yeni sezona kadar bitirirsin

kolay gelsin canım kocişin gelmeden işlerini bitir kocişin gelince daha önemli işlerin olabilir

merhaba kselcim nasılsın canım

kırmızılar teşrif etti onun için önemli işlerim olamaz

bende şimdi ütü yapıyom pc nin karşısında

anacım neyin 25 bölümünü izledin :44::44::44::44::44::44::44:

muhteşem yüzyılı izliyor

bn burdayım ya ondannnn ..karşıalma yaptılar bana canım alışçan mecbursun he evi düşünüosan hiç düşünme bi odada yakıcan ilerde klima alırsın yada kombi küçük yer dion inşallah en kolay haline geçersinn gönlünce olsunnn

aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?

aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...

bengisu nereye cıktı tayinnn ben kaçırmışımmm

canım sizin tayin filanmı çıktı? hayırlı olsun sayılı gün geçer sonra güzel evine kavuşursun sende tatlım yaaaa üzülme bu kadar...

inşallahhh canımmm koca koca göbüşlüler doldururuz buraı inşallllllaaahhhhhhhhh.... nbr nasılsın??*
nasılsınız kızlar herkez iyimiki????

inşallah inşallah bütü nisteyen garularımıza inşallah darısı değsin diye sarılmadım bebek kalmadı kıss en ne fenaaa

hııh hasbam sendenmi izin alcaaz kıız başak cadısı neysede sana nooluyooo tapuladınızmı topiğiii kız hasba dedim diye kızmadın inşallah biz böle konuşuruzda aramızda alış sende

aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...

seraycım iki kadın gelmicekmiydii

gavılarrr ben gidionnnn herkeşe iyi gecele gareee öpüldüzzz szi seviremmm kaç dil var bilin hahuhahaha bnde yokyok hadi sabaha görüşürük kocam bensiz tv isleyemiomuş yalana bakkk

canım sizin tayin filanmı çıktı? hayırlı olsun sayılı gün geçer sonra güzel evine kavuşursun sende tatlım yaaaa üzülme bu kadar...

evet serayım tayinimiz malatya pötürgeye çıktı maalesef neyse başa gelen çekilir yapcek bişii yok ne güzeli yaa ordanda doğuya gidince daha beteri olmasında sonra :18::18: neyseki buyda terör yokmuş canım ev nasıl olcak gidip kendim seçemiycemki eşyamda fazla sığcammı bakalım :26: bari eşyalarım sığcak genişlikte eli yüzü düzgün olsa bari yaa eeev :26::26: neyse kociş çağırıyo onu uyutmam lazım özleyin beni anacım hoşçakalııın

ben sobalı evde otururken poşetlere koyuyordum kömürleri ve önce kovayı sobaya koyup sonra içine kömürleri koyuyordum
hep poşetlere hazırlıyordum eşime taşıttırıyodum sende öyle yaparsın

ooooooooooooooooo herkes toplaşmışşşşş benim neyim eksik bende geldimmmmm işteeeeee

fazlan var eksiğin yok

benimde eşim hep 1 lerde bazen dahada geç geliyor
ALLAH başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…