Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ölürsem bu sebepten çok temiz kkadındı dicekler ardımdann
off çok fenayım şaka değil haaa
nolcekk şimdii bi bana aşama aşama anlatsın nasıl zehirleniliyor......

vallah temizlik malzemesinden nasıl zehirleniyor bilmiyorumki ama temiz hava sana iyi gelir
arayacan kimse yokmu yakında haber verde senle ilgilensin
abllamda peynirden zehirlendi geçen hafta iğne falan oldu geçmeseydi serum takılacaktı çok şükür ucuz atlattı

Zehirli gazlann solunmasına bağlı zehirlenmelerde hastayı bulunduğu kapalı ortamdan uzaklaştırıp açık havaya çıkarmak gerekir. Bu yapılamıyorsa Camlar açılarak içeriye temiz Havanın girmesi sağlanmalıdır. Ortamda yanıcı Gaz bulunması durumunda en küçük bir kıvılcım oluşumunu engellemek, Elektrik düğmelerini açmamak gerekir.
sanada temiz hava lazım

hadi as çamaşırlarını temiz hava al gel...yoksa kafayı bulacan çamaşır suyuyla

Son düzenleme:
anacım neyin 25 bölümünü izledin :44::44::44::44::44::44::44:
muhteşem yüzyılı seyrediyorum bebem :18::18:önceleride seyrediyodumda dedim baştan seyrediyim anam ne filimmiş yav sülüman önüne gelene çiçek veriyo gerçekten ozaman öylemiymiş acab:44::44:
paşacım bırak şu diziyi yaa sapık olursun valla ne o öyle herkesin cicileri fırtlamış

ÇALIŞKAN KARU SENİ AFERİM İŞİNİ BİTERDE BANADA TEMİZLİGE GEL

sen önce bize adresi yazda 112 yi aradığımızda nereye gönderez bilelim
insan zehirlenecek kadar çamaşır suyu kullanırmı
IP adresimden bulurlar erenayefe nickli üye dersiniz onlar bulurlarrr
y küf ypıyo banyomm anca çamaşır suyu çıkarıyo ve ovmak gerekiyooo
ye ye eroşummmm bolbol yoğurt yeeeee....aman bişi olmasın dikkat ettt...yoksa başakla kim didişecek...biz kimi izlicezzz
yiyom yiyom merak etme tencere önümde inankii....
ben ölüyom bunlar izlemeye soytarı arıyolar hay allahım ya
eroş kandırıonmu yoksa bizi çamasırı sermek için domestostan zehirlendim die...paşam göndermio ondan izin al bakemmmm
ayy gidiciyim herhaldeeee:2::2::2::2:
hay YARABBİM KARI ÖLÜRKEN BİLE İŞ GÜÇ DÜŞÜNÜYOO
ne yaparsın hamaratlıkkkk
kocişime dedimm o ne yapar eder bulur birilerini
annemler varda onlara desem ortalk ayağa kalkar
fena olursam arıcammm kocamı
:13::13::13::13::13::13::13::13::13:haklısınnnnnn

eroşş pc başında assssss çamoşlarııııı
hahahhahhahaaaaa

buldum bileeee,,,,atın beni hapse yeni bir keyif verici madde buldumm:
acaip kafa yapan domestosss

sensiz olmas bu topik ölemezsinnnn...hadi hadi iyisinnn kafada yapmışsınnn...iyileşme gösteriosun bişi olmas Allah ın izniyle

ölürsem bu sebepten çok temiz kkadındı dicekler ardımdann
off çok fenayım şaka değil haaa
nolcekk şimdii bi bana aşama aşama anlatsın nasıl zehirleniliyor......
KIZ SEN BENDEN İZİN ALDINMI bakıyımçok ayıp görmüyüm bir daha geçen bende çamaşır suyunu ve kezzapı karıştır sen allahım zor attım ekndimi dışarı cama nasıl nesefim kesildi anlatamamyogurt yi yogurt
eroş kandırıonmu yoksa bizi çamasırı sermek için domestostan zehirlendim die...paşam göndermio ondan izin al bakemmmm

aferim düşünceli hatun seni karıda düşünce yokki bir diyo zehirlendim aman diyoruz sonra çamaşırları asıyım diyobu hatun çamaşır suyundan kafayı bulmuş zaar millet içkiden bulur

aaa neden geldii???
nasıl olur bu???
gelcek tabi tospaaaa
adam tek sana yapmadı o evii

accık açıldım ama boğazım yanıyoo,hırıltı var boğazımda,

geçer geçer az daha yoğurt yeee ...sonrada uykun gelir başağında kocası geldi zati...hadi tıpışşşşşşşşşşşş yatağa

ayy afedersin paşam yaaa
çamaşırsuyundan zehirlenebilirmiyim???

evet kafayı buldumm bn

içmişim başım dönüyor dönüyor:122::122::122::122::
dünya durmadan dönüyor dönüyorr

çıkıyom kıslar ben sabah tahlillerim var onları yaptırmaya gidicemm
hemde yatayım acıık
çok kötü yanıyo boğazımmm

hııhhh ben dedim o kadar yogurt yersen tabi yatarsın...hadi bakalımmm uyu...ii geceler tatlı rüyalar....tahlil neyle ilgili gelişmelerden haberim olmuo fazla giremediğim için ben fransız kalıom bana özet gecersin sonra okiAllah a emanet ol...

geçer geçer az daha yoğurt yeee ...sonrada uykun gelir başağında kocası geldi zati...hadi tıpışşşşşşşşşşşş yatağa
midem bulandı yoğurttan da heee
aman atın ölümü arpadan,benim ölümüm domestostan......

bi ceeee demeye geldim,iyi geceler
erenaycım dikkat et kendine,fazla domestoslanma bacım

kuzum sen daha doğurmadınmı cnımm
topiğimizin ilk bebeği doğacakkk bekliyoruz heyecanla......
merak etme açıldım birazz
ama bulandım bulanacağım kadar üstüm başım leke leke dalmaçyalıya benzedimm

başak ı kaybettikk kocayı gördü bizi unuttu...topikten başağa topikten başağaa...duyuyorsan ses ver yoksa bende gidiyom ...herkişler gidio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…