5 dk dışarı çıkıyım geliyomm
bu arada çamaşırımıda asıyımm
ölürsem bu sebepten çok temiz kkadındı dicekler ardımdann
off çok fenayım şaka değil haaa
nolcekk şimdii bi bana aşama aşama anlatsın nasıl zehirleniliyor......
eroş kandırıonmu yoksa bizi çamasırı sermek için domestostan zehirlendim die...paşam göndermio ondan izin al bakemmmm
muhteşem yüzyılı seyrediyorum bebem :18::18:önceleride seyrediyodumda dedim baştan seyrediyim anam ne filimmiş yav sülüman önüne gelene çiçek veriyo gerçekten ozaman öylemiymiş acab:44::44:anacım neyin 25 bölümünü izledin :44::44::44::44::44::44::44:
paşacım bırak şu diziyi yaa sapık olursun valla ne o öyle herkesin cicileri fırtlamış
ÇALIŞKAN KARU SENİALLAH hep güldürsün hadi yeni sezona kadar bitirirsin
kırmızılar teşrif etti onun için önemli işlerim olamaz
bende şimdi ütü yapıyom pc nin karşısında
muhteşem yüzyılı izliyor
aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?
aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...
bengisu nereye cıktı tayinnn ben kaçırmışımmm
HOŞ GELDİM BEBEM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ
CÜMLEMİZİN CANIM BENİM SİZLEREDE DUA EDİYORUM ÖNCE ÜMMETİ MUHAMMEDE DİYORUM SONRA BANA VERslm hadişkooommm ben iyiyimmm namazımı kıldım geldim daha iiyimm sen nasılsın?
hoşgeldinnnnn nasılsın canımm bebiş nasıl?
saol paşammmmm Allah kabul etsinnn
hııh hasbam sendenmi izin alcaaz kıız başak cadısı neysede sana nooluyooo tapuladınızmı topiğiiikız hasba dedim diye kızmadın inşallah biz böle konuşuruzda aramızda alış sende KIZ HASPAM YAZMIŞSINYA PASPAL DİYE OKUDUM İYİMİ ALLAH BENİ UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM BUGÜN ANNEME GİTTİM OGLANIN 40 ÇIKARMAYA YIKADIM KOKLADIM ÖPTÜM MİSLER GİBİ KOKUYO CENNET GİBİ GEZMEYEDE GÖTÜRDÜM SONRA EVEGELDİM ÇOKYORULDUM ÇOK BİR BEBEK BU KADARMI YORAR İNSANI ANNEME GİDİNCE AGLIYO BENDE SUSUYO GELİNDE DİYOR ABLA BEN DEGİL SANKİ SEN DOGURMUŞSUN KUCAGINA GELİNCE SUSUYO DİYOR İNANINNİNİLERLE UYUTUYORUM BUIGÜN HEM NİNNİ SÖYLEDİM HEM AGLADIM DEDİM ALLAHIM BEN BEBELERİME NE ZAMAN NİNNİ SÖYLÜCEM BENİ EMERKEN NE ZAMAN AŞKLA BAKICEMSÖZÜN BİTTİGİ YERDEYİM KIZLAR YA YARIN KANAL TÜRKÜ SEYREDİN 11.30 BEBELER KENDİ DOKTORUN ÇIKICEK RAHİM AGZI AÇIKLIGINI ERKEN DOGUMLARI KONUŞUCEK GÖRÜN BENİM YAKUŞUKLU MAVİŞİMİ
ben sobalı evde otururken poşetlere koyuyordum kömürleri ve önce kovayı sobaya koyup sonra içine kömürleri koyuyordum
hep poşetlere hazırlıyordum eşime taşıttırıyodum sende öyle yaparsın
fazlan var eksiğin yok
benimde eşim hep 1 lerde bazen dahada geç geliyor
ALLAH başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
AMİN İŞŞALLAH EŞİM BENİM HEM ANNEM HEM BABAM HEMDE ÇOCUGUM GİBİ AMİN KARDEŞİM AMİNN
heralde
iyi gecelr
olabilir ama sen yinede kucağında götür
bir gömlek ütüledim 1 tane daha ütüleyim geleyimPC BAŞINDAN AYRILMAYAN DÜNYALI
ANCA UYU SEN BEBEM NE VARSA BU UYUMADA ŞAKA BİR YANADA BENDE YAVRULARDA ÇOK UYUMUŞTUM TAZE HAMİŞ SENİkızlar benim uyku geldi yaaaa...iyi geceler diliyorum hepinize öpüyorum bol muhabbetler size
ohhhhhh
paşaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm nirdesinnnnnn Allah kabul etsin namazınııııı
kızz kselllllllll sorumu görmedinmiiiiii
KIZ GÖRÜDM SORUNU ALLAH SİZLERE BİR ÇENE VERMİŞ GERİİSİNİ KOY VERMİŞ HEBEN ÇAYI DEMLEYENE KADAR YEMEK ISITANA KADAR YAZIP DURMUŞSUNUZ MAKİNEYE ÇAMAŞIR ATTIM BİTSİNDE BARİ ASIYIM ASANA KADAR BURDAYIM BU ARADA DOGRU SAPIK BİR DİZİ YA İNSANLIGIMDAN UTANDIM BEN YA
IP adresimden bulurlar erenayefe nickli üye dersiniz onlar bulurlarrrsen önce bize adresi yazda 112 yi aradığımızda nereye gönderez bilelim
insan zehirlenecek kadar çamaşır suyu kullanırmı
yiyom yiyom merak etme tencere önümde inankii....ye ye eroşummmm bolbol yoğurt yeeeee....aman bişi olmasın dikkat ettt...yoksa başakla kim didişecek...biz kimi izlicezzz
ayy gidiciyim herhaldeeee:2::2::2::2:eroş kandırıonmu yoksa bizi çamasırı sermek için domestostan zehirlendim die...paşam göndermio ondan izin al bakemmmm
ne yaparsın hamaratlıkkkkhay YARABBİM KARI ÖLÜRKEN BİLE İŞ GÜÇ DÜŞÜNÜYOO
kocişime dedimm o ne yapar eder bulur birilerinivallah temizlik malzemesinden nasıl zehirleniyor bilmiyorumki ama temiz hava sana iyi gelir
arayacan kimse yokmu yakında haber verde senle ilgilensin
abllamda peynirden zehirlendi geçen hafta iğne falan oldu geçmeseydi serum takılacaktı çok şükür ucuz atlattı
hahahhahhahaaaaa:13::13::13::13::13::13::13::13::13:haklısınnnnnn
eroşş pc başında assssss çamoşlarııııı
Zehirli gazlann solunmasına bağlı zehirlenmelerde hastayı bulunduğu kapalı ortamdan uzaklaştırıp açık havaya çıkarmak gerekir. Bu yapılamıyorsa Camlar açılarak içeriye temiz Havanın girmesi sağlanmalıdır. Ortamda yanıcı Gaz bulunması durumunda en küçük bir kıvılcım oluşumunu engellemek, Elektrik düğmelerini açmamak gerekir.
hadi as çamaşırlarını temiz hava al gel...yoksa kafayı bulacan çamaşır suyuyla
IP adresimden bulurlar erenayefe nickli üye dersiniz onlar bulurlarrr
y küf ypıyo banyomm anca çamaşır suyu çıkarıyo ve ovmak gerekiyooo
yiyom yiyom merak etme tencere önümde inankii....
ben ölüyom bunlar izlemeye soytarı arıyolar hay allahım ya
ayy gidiciyim herhaldeeee:2::2::2::2:
ne yaparsın hamaratlıkkkk
kocişime dedimm o ne yapar eder bulur birilerini
annemler varda onlara desem ortalk ayağa kalkar
fena olursam arıcammm kocamı
hahahhahhahaaaaa
buldum bileeee,,,,atın beni hapse yeni bir keyif verici madde buldumm:
acaip kafa yapan domestosss
muhteşem yüzyılı seyrediyorum bebem :18::18:önceleride seyrediyodumda dedim baştan seyrediyim anam ne filimmiş yav sülüman önüne gelene çiçek veriyo gerçekten ozaman öylemiymiş acab:44::44:
ÇALIŞKAN KARU SENİAFERİM İŞİNİ BİTERDE BANADA TEMİZLİGE GEL
aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?
aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...
CÜMLEMİZİN CANIM BENİM SİZLEREDE DUA EDİYORUM ÖNCE ÜMMETİ MUHAMMEDE DİYORUM SONRA BANA VER
KIZ HASPAM YAZMIŞSINYA PASPAL DİYE OKUDUM İYİMİ ALLAH BENİ UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM BUGÜN ANNEME GİTTİM OGLANIN 40 ÇIKARMAYA YIKADIM KOKLADIM ÖPTÜM MİSLER GİBİ KOKUYO CENNET GİBİ GEZMEYEDE GÖTÜRDÜM SONRA EVEGELDİM ÇOKYORULDUM ÇOK BİR BEBEK BU KADARMI YORAR İNSANI ANNEME GİDİNCE AGLIYO BENDE SUSUYO GELİNDE DİYOR ABLA BEN DEGİL SANKİ SEN DOGURMUŞSUN KUCAGINA GELİNCE SUSUYO DİYOR İNANINNİNİLERLE UYUTUYORUM BUIGÜN HEM NİNNİ SÖYLEDİM HEM AGLADIM DEDİM ALLAHIM BEN BEBELERİME NE ZAMAN NİNNİ SÖYLÜCEM BENİ EMERKEN NE ZAMAN AŞKLA BAKICEMSÖZÜN BİTTİGİ YERDEYİM KIZLAR YA YARIN KANAL TÜRKÜ SEYREDİN 11.30 BEBELER KENDİ DOKTORUN ÇIKICEK RAHİM AGZI AÇIKLIGINI ERKEN DOGUMLARI KONUŞUCEK GÖRÜN BENİM YAKUŞUKLU MAVİŞİMİ
ben sobalı evde otururken poşetlere koyuyordum kömürleri ve önce kovayı sobaya koyup sonra içine kömürleri koyuyordum
fazlan var eksiğin yok
AMİN İŞŞALLAH EŞİM BENİM HEM ANNEM HEM BABAM HEMDE ÇOCUGUM GİBİ AMİN KARDEŞİM AMİNN
PC BAŞINDAN AYRILMAYAN DÜNYALI
ANCA UYU SEN BEBEM NE VARSA BU UYUMADA ŞAKA BİR YANADA BENDE YAVRULARDA ÇOK UYUMUŞTUM TAZE HAMİŞ SENİ
KIZ GÖRÜDM SORUNU ALLAH SİZLERE BİR ÇENE VERMİŞ GERİİSİNİ KOY VERMİŞ HEBEN ÇAYI DEMLEYENE KADAR YEMEK ISITANA KADAR YAZIP DURMUŞSUNUZ MAKİNEYE ÇAMAŞIR ATTIM BİTSİNDE BARİ ASIYIM ASANA KADAR BURDAYIM BU ARADA DOGRU SAPIK BİR DİZİ YA İNSANLIGIMDAN UTANDIM BEN YA
yarın temizliğe başlıyorum adet olursam başlayacaktım bugün oldum yarında büyük temizliğe kalkışacam haftaya anca biter ozaman gelirim sana
inşallah kendi bebeğinede ninniler söyliyeceksin üzülme duaya devam eninde sonunda olacak yeterki olacağına inan
KIZ SEN BENDEN İZİN ALDINMI bakıyımölürsem bu sebepten çok temiz kkadındı dicekler ardımdann
off çok fenayım şaka değil haaa
nolcekk şimdii bi bana aşama aşama anlatsın nasıl zehirleniliyor......
eroş kandırıonmu yoksa bizi çamasırı sermek için domestostan zehirlendim die...paşam göndermio ondan izin al bakemmmm
aaa neden geldii???Kocam geldiii
sensiz olmas bu topik ölemezsinnnn...hadi hadi iyisinnn kafada yapmışsınnn ...iyileşme gösteriosun bişi olmas Allah ın izniyle
muhteşem yüzyılı seyrediyorum bebem :18::18:önceleride seyrediyodumda dedim baştan seyrediyim anam ne filimmiş yav sülüman önüne gelene çiçek veriyo gerçekten ozaman öylemiymiş acab:44::44:
ÇALIŞKAN KARU SENİAFERİM İŞİNİ BİTERDE BANADA TEMİZLİGE GEL
CÜMLEMİZİN CANIM BENİM SİZLEREDE DUA EDİYORUM ÖNCE ÜMMETİ MUHAMMEDE DİYORUM SONRA BANA VER
KIZ HASPAM YAZMIŞSINYA PASPAL DİYE OKUDUM İYİMİ ALLAH BENİ UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM BUGÜN ANNEME GİTTİM OGLANIN 40 ÇIKARMAYA YIKADIM KOKLADIM ÖPTÜM MİSLER GİBİ KOKUYO CENNET GİBİ GEZMEYEDE GÖTÜRDÜM SONRA EVEGELDİM ÇOKYORULDUM ÇOK BİR BEBEK BU KADARMI YORAR İNSANI ANNEME GİDİNCE AGLIYO BENDE SUSUYO GELİNDE DİYOR ABLA BEN DEGİL SANKİ SEN DOGURMUŞSUN KUCAGINA GELİNCE SUSUYO DİYOR İNANINNİNİLERLE UYUTUYORUM BUIGÜN HEM NİNNİ SÖYLEDİM HEM AGLADIM DEDİM ALLAHIM BEN BEBELERİME NE ZAMAN NİNNİ SÖYLÜCEM BENİ EMERKEN NE ZAMAN AŞKLA BAKICEMSÖZÜN BİTTİGİ YERDEYİM KIZLAR YA YARIN KANAL TÜRKÜ SEYREDİN 11.30 BEBELER KENDİ DOKTORUN ÇIKICEK RAHİM AGZI AÇIKLIGINI ERKEN DOGUMLARI KONUŞUCEK GÖRÜN BENİM YAKUŞUKLU MAVİŞİMİ
fazlan var eksiğin yok
PC BAŞINDAN AYRILMAYAN DÜNYALI
ANCA UYU SEN BEBEM NE VARSA BU UYUMADA ŞAKA BİR YANADA BENDE YAVRULARDA ÇOK UYUMUŞTUM TAZE HAMİŞ SENİ
paşammmm üzülme kuzucummmm inşallah kendi bebeklerinede ninni söyleyeceksin...güzel günler çok yakın inanıyorummm...
aaa neden geldii???
nasıl olur bu???
gelcek tabi tospaaaa
adam tek sana yapmadı o evii
accık açıldım ama boğazım yanıyoo,hırıltı var boğazımda,
KIZ SEN BENDEN İZİN ALDINMI bakıyımçok ayıp görmüyüm bir daha geçen bende çamaşır suyunu ve kezzapı karıştır sen allahım zor attım ekndimi dışarı cama nasıl nesefim kesildi anlatamam yogurt yi yogurt
aferim düşünceli hatun seni karıda düşünce yokki bir diyo zehirlendim aman diyoruz sonra çamaşırları asıyım diyobu hatun çamaşır suyundan kafayı bulmuş zaar millet içkiden bulur
çıkıyom kıslar ben sabah tahlillerim var onları yaptırmaya gidicemm
hemde yatayım acıık
çok kötü yanıyo boğazımmm
midem bulandı yoğurttan da heeegeçer geçer az daha yoğurt yeee ...sonrada uykun gelir başağında kocası geldi zati...hadi tıpışşşşşşşşşşşş yatağa
bi ceeee demeye geldim,iyi geceler
erenaycım dikkat et kendine,fazla domestoslanma bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?