aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?
aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...
bengisu nereye cıktı tayinnn ben kaçırmışımmm
slm canım allah kabul etsin bende kaçıom hadi beraber kaçalım
saol cnmmm aminnn...ne kaçması kısss daha karpuz kesecezzz...biyere göndermem wallaaahhh
seraycım iki kadın gelmicekmiydii
evet canım 2 kadın gelcek bugünkü gittiği yere tek gitmiş bitmemiş oranın işi...kaldı böle işte...
aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?
aynen helede halılar kalkmadı temizlik yapılmadı...bide cumartesiye kaldı kadın bugünkü işini bitirememiş cuma gelim dedi cumada hastaneye götürcem kayınbabamı o nedenle c.tesiyi bekliom...
bengisu nereye cıktı tayinnn ben kaçırmışımmm
iyim serayım sen nasılsın canım??? bebişde iyidir inşallahhh öyle umuyorum :)
iyiyimmm cnmmm kayınvaldeme geldim görümcem kek istemişti kek yapıp.... burda kalcazzvarmı böle yengeeeee diooo
gavılarrr ben gidionnnn herkeşe iyi gecele gareee öpüldüzzz szi seviremmm kaç dil var bilin hahuhahaha bnde yokyok hadi sabaha görüşürük kocam bensiz tv isleyemiomuş yalana bakkk
be
olabilir ama sen yinede kucağında götür
bir gömlek ütüledim 1 tane daha ütüleyim geleyim
tahmin etmiştim birisi geldide hemen çıktı diye
bugünde kırmızı kartı yiyen yiyene bende yedim kırmızı kartı
ben sobalı evde otururken poşetlere koyuyordum kömürleri ve önce kovayı sobaya koyup sonra içine kömürleri koyuyordum
hep poşetlere hazırlıyordum eşime taşıttırıyodum sende öyle yaparsın
fazlan var eksiğin yok
benimde eşim hep 1 lerde bazen dahada geç geliyor
ALLAH başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
evet canım poşetlerde öyle iyi oluyo eh yapceez artıkın bişiiler kociş düşünsün daha çok uğraşcak olan kendi bıktıydı kova doldurup dökmekten daha çoook uğraşcak bu gidişleeeheralde
iyi gecelr
olabilir ama sen yinede kucağında götür
bir gömlek ütüledim 1 tane daha ütüleyim geleyimkız paşam kızdınmı kız neden yazmadınkii? ay kötü oldum yaa biydeen alışık diilsin tabi sen bizim böle abuk subuk konuşmalayımıza ama bizde alınmaca yok bilesin neyse ben kaçtım hadi hoşçakalııın
uzağa gitme pc karşısında yap
anam bende yedim kırmızı kartı bu günn
gelin batdaşlarımmmmmmm
kızlar eşim geldi o yüzden geç yazdım gene her an gelebilir içerde ondan gizli yazıyorum
evet serayım tayinimiz malatya pötürgeye çıktı maalesef neyse başa gelen çekilir yapcek bişii yok ne güzeli yaa ordanda doğuya gidince daha beteri olmasında sonra :18::18: neyseki buyda terör yokmuşcanım ev nasıl olcak gidip kendim seçemiycemki eşyamda fazla sığcammı bakalım :26: bari eşyalarım sığcak genişlikte eli yüzü düzgün olsa bari yaa eeev :26::26: neyse kociş çağırıyo onu uyutmam lazım özleyin beni anacım hoşçakalııın
hayır tatlım ilaç vermedi çünkü psikologlar ilaç yazamazlar sadece konuşarak tedavi ederler bende psikoloğa gidiyorum psikiyatriste değil
psikiyatristler ilaç yazabilir çünkü onlar doktordur
kızlar benim uyku geldi yaaaa...iyi geceler diliyorum hepinize öpüyorum bol muhabbetler size
3 metre yok karşısındayım pc nin
sorma yaaaa3 metre yok karşısındayım pc nin
valla ne bereketli günmüş bu bereketi inşallah hamileyiz diye peş peşe yazarız bir sonraki ay
insallah olur canim senin de bebeyin uzme kendini, sorun nedir sizdee? bi suru arkadasim hamile dogurmak uzzere, bende tip fakultesi bitirdim, hepsi beni ariyor soruyor neyi nasil yapsin diye.. cok uzuluyorum kisir kaldim bensakin kimse yanlis anlamasin, asla hamilelleri hic bir zaman kiskanmadim, onlarinda olmasin demedim, bu Allahin isteyidir, ona karsi cikamam..ama ama uzuluyorum iste
sorma yaaaa
üzülme kuzumm yaa
sen çok takmışsın bırak biraz akışına da kafan rahatlasınn
kızlar zehirlendim galibaa
çamaşırsuyuyla banyolarımı ovdummm,
şuanda zor nefes alıyorum ve öğürtü geliyorrrr
korkudan tencere elimde yoğurt yiyomm kaşık kaşık
bana bişi olursa 112 yi arayın bi zahmettt
hah domestos sevdan başına bi iş açtı sonunda
kanka ölmeeeeeeeeeeeeeeeee
sorma yaaaa
üzülme kuzumm yaa
sorma yaaaa
üzülme kuzumm yaa
5 dk dışarı çıkıyım geliyomm
bu arada çamaşırımıda asıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?