Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen öyle saracım çok ii gelecek eminimm...ilaç falan verdimi sadece konusuomusunuz?

hayır tatlım ilaç vermedi çünkü psikologlar ilaç yazamazlar sadece konuşarak tedavi ederler bende psikoloğa gidiyorum psikiyatriste değil

psikiyatristler ilaç yazabilir çünkü onlar doktordur

gavılarrr ben gidionnnn herkeşe iyi gecele gareee öpüldüzzz szi seviremmm kaç dil var bilin hahuhahaha bnde yokyok hadi sabaha görüşürük kocam bensiz tv isleyemiomuş yalana bakkk

hadi iyi gecelr kocanın yanına hemen marş marş

kızlar eşim geldi o yüzden geç yazdım gene her an gelebilir içerde ondan gizli yazıyorum

insallah olur canim senin de bebeyin uzme kendini, sorun nedir sizdee? bi suru arkadasim hamile dogurmak uzzere, bende tip fakultesi bitirdim, hepsi beni ariyor soruyor neyi nasil yapsin diye.. cok uzuluyorum kisir kaldim ben sakin kimse yanlis anlamasin, asla hamilelleri hic bir zaman kiskanmadim, onlarinda olmasin demedim, bu Allahin isteyidir, ona karsi cikamam..ama ama uzuluyorum iste

nasıl biyer bilmiom hiç orayı ama malatyaya 74 km mesafedeymiş..1 saatlik yol...inşallah ii olur cnmm ...güzel zamanlar geçer bebişinizi orda alırsın kucagına inşallah uğur getirir...

hayır tatlım ilaç vermedi çünkü psikologlar ilaç yazamazlar sadece konuşarak tedavi ederler bende psikoloğa gidiyorum psikiyatriste değil

psikiyatristler ilaç yazabilir çünkü onlar doktordur

hmmm saol saracımmmm...

kardeloş gelmişşşşşşşş ay daha doğurmamışşşşşş bu karı kırmızı yıldızı hak etti cnmmmm önceden bu kadar sık gelmiyoduu

3 metre yok karşısındayım pc nin

valla ne bereketli günmüş bu bereketi inşallah hamileyiz diye peş peşe yazarız bir sonraki ay
sorma yaaaa

üzülme kuzumm yaa
sen çok takmışsın bırak biraz akışına da kafan rahatlasınn

kızlar zehirlendim galibaa
çamaşırsuyuyla banyolarımı ovdummm,
şuanda zor nefes alıyorum ve öğürtü geliyorrrr
korkudan tencere elimde yoğurt yiyomm kaşık kaşık
bana bişi olursa 112 yi arayın bi zahmettt

hah domestos sevdan başına bi iş açtı sonunda

kanka ölmeeeeeeeeeeeeeeeee

sen önce bize adresi yazda 112 yi aradığımızda nereye gönderez bilelim
insan zehirlenecek kadar çamaşır suyu kullanırmı

ye ye eroşummmm bolbol yoğurt yeeeee....aman bişi olmasın dikkat ettt...yoksa başakla kim didişecek...biz kimi izlicezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…