Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kilo konusunda da 55 kilosun ne lafını ediyosun diye düşünebilirler haklı olarak..ben siz yazmadan açıklamasını yapayım çünkü dışarda da sürekli bana kilon çok iyi diyorlar ama nolur beni anlayın..

ben hayatım boyunca 49 kiloydum ve 2 ay içinde 54 oldum birden bire sanki havayla şişirilmişim gibi hissettim..

3 yıldır kıyafetlerimin hiçbiri sığmıyor aynada kendimi tanıyamıyorum..
kimisi 90 kilodur ama çatır çatır merdiven çıkar gayet hareketlidir vücut kendini ona göre eğitmiştir..

ben ne merdiven çıkabiliryorum ne eskisi gibi hızlı ev işi yapabiliyorum ne uzun süre yürüyebiliyorum ne hareket edebiliyorum.

inanın eskiden beri bu kiloda olsaydım halimden çok memnun olurdum hiç şikayetim olmaz hatta şükrederdim.. ama bu şekilde sağlıklı yaşayamıyorum.. birden bire bütün hareketlerim kısıtlandı kızlar.. yoksa zayıflık meraklısı bir insan değilim hatta hafif balık eti severim

canım ben biraz titizlik hastayıyımda ne sen sor ne ben söylüyüm75 metre kare evim var inan 3 saatte silip toz süpürme işleirni bitiremiyorum yemegide katarsam içne 5 saati buluyokaynanamda kızıyo ama ne yapayım annemizden öle gördük hem insanın içimdede olucek galiba yapmayım dedim ama nerde hamile kaldım strese girdim evi temizleyemedim diye kimseninde işini beyenmem ben hastalık dedimya

canım evlatlarım için teyzesi coraspirin folbiol apikobal ve diyaformin 1000 kullanıyorum 75 düşüyüm startı vericem işşallah

paşammmm senmi yazmıştın bi program var kanal türkte 11.30 da die...bakıom ama başlamadı daha öle bişi benmi yanlış anladım...okuyan varsa bilgi verebilirmi?

canım ben zaten 55 oldum dedim ya 33 yaşına kadar kadar 49 kiloydum hep ergenlikten beri.. 3 yıl önce 5 kilo aldım 54 oldum hala da veremedim..
üstelik 1 kilo daha aldım bu ay 55 oldum yani

senin boyun kaç canım?

1.68 canım benim boyum canım iyi kilon yaa yaş ilerledikçe kilo alınır zaten ama seninki iyi bence.

iyi aman sakın içme bebn için içte gerisi boş.

normal doğum olursa zaten inş kilo baya gidiyo ama beni her gören ayy ne güzel sadece karnın var diyo bacaklarım kollarım ince göbüşüm var sadece.

gızlar nassız baken tünaydınlar olsun oku oku bitmedi yine düşmüş çeneniz gece bıraktım gibi yine dolu maşallah eski halimize döndük şükür allahıma ama topik başı yokkk ben şimdi onu başka topikte bulursam topik bşı ben olurum.99kurtuluruzzz

sölerim kuzucummm sölerimmm

aynen yaaa bi esmeye başlasa uçuracak ama daha tam başlamadı yanıo zaten benim elim ayağım yumurtlama dönemlerindeyim sanırımmm...gelmesinler o kırmızılar inşallahhhhhhhhhhhhhh

seni çok iyi anlıyorum canım ben 47 kilo olduğumu bilirim ve aşırı zayıftım çünkü boyuma göre 58 olmam lazım ama birden kilo alınca anammm ne oluyo dedim.

kızz yumurta koysam tavaya ateş yakmadan pişer o durumda bi hava var sende adanadasın işte bilion mersine kaçıcam denizeee inşallah orası daha güsel havası yapış yapışta etmioo

seni çok iyi anlıyorum canım ben 47 kilo olduğumu bilirim ve aşırı zayıftım çünkü boyuma göre 58 olmam lazım ama birden kilo alınca anammm ne oluyo dedim.

bende 1,65 ma kilom 68 3-grmaj fazlayım:)))

iyiyiz hadiyecim sen ne yapıyon bakalım?

canım yürüyüş yap 3 beyazdan uzak dur 1600 kalorilik deyet yap kurtul terbiye et nefsini
paşammmm senmi yazmıştın bi program var kanal türkte 11.30 da die...bakıom ama başlamadı daha öle bişi benmi yanlış anladım...okuyan varsa bilgi verebilirmi?
canım haber türkteymiş ben yanlış anlamışım ama açtım sinyal yok dedi hemde 15 dakika sürmüş rahim agzı açıklıgı topigine koyucekler işşallah ordan bakarız

canım ben neden panik ataka oldum bileniniz varmı sigara yüzünden o lanet şeyi içmeseydim şuan saglıklı bir bayandım 8 senemide zehir etmezdim yazıkkı ne yazık sigara yüzünden bu hale geldim bu arada bıraltım 9sene oldu15 sene içtim biri yanımda içse rahatsız oluyourm vallahi eşim bile bıraktıyanımda içmeyi diyorum ay ben nasıl içimişim okadar o sigarayı sigaradan kalp damarlarım büzüşmiş bıçak saplanır gibi oldu peşinden çarpıntı bi
r gece yogun bakımda yattım aklınız varsa bırakın o pisligi bırakamasaydım ben bırakamazdım günde 2 pakete yakın içiyodum

kız 4 kilonun derdinemi düştüm sen aşk olsun benim gibi olsan ne yapardın 85 kilo keşke senin kilolarında olsama ama nerde ugraşsamda veremem benim kemigim 45 kilo geliyomuş doktor didiydi

ayyy canım bak işte sen de böyle düşündün haklı olarak :26: ama ben yukarıda açıklamamı yaptım paşam oku onu canım sakın yanlış anlamayın beni

bende bendeeeee bırakmak istiyommmm ama hamile kalim öle bırakacam anca...Rabbim duy sesimizi bize meleğimizi gönder sigarayı bırakmamıza da vesile olsun melek...

seraycım ben de hep öyle diyorum ama bizim öncesinden bırakmamız lazım tatlım.. çünkü sigara denen pislik kan emici şey bizim hamile kalma şansımızı da düşürüyor hem de öyle az buz değil hele eşin de içiyorsa ki benimki içiyor %50 şansımız az demektir..

biliom cnmmm dışarı çıkmadığım için dışarının sıcağını düşünemiom ama eminim asfalt ağlıodur kaç anam kaç benim yerimede denize gir...orasıda burdan farklı olmuo ama yaaa...

inş gelmezler pis kırmızılar kaka kırmızılar gidin bidaha hiç gelemyin ama hamileleiğin en güzel yanı regl olmamak off iğrenç bişi ama ALLAH yokluğunuda vermesin düzenli regl olmayıncada beby olmuyo.

inş gelmezler pis kırmızılar kaka kırmızılar gidin bidaha hiç gelemyin ama hamileleiğin en güzel yanı regl olmamak off iğrenç bişi ama ALLAH yokluğunuda vermesin düzenli regl olmayıncada beby olmuyo.

inşallah cnmmm yaaa...walla eminim güzeldir regl olmamak...ben ilk hamileliğimde yeni almıştım pedi dedimki aaaa kullanmıcam bunu artık ...ama maalesef öle olmadı...kanamalı olunca kullanmıstım....şimdi öle bişi demiom demeye korkuom wallaa...

hayır şişko hadiyecim senin 13 kilo fazlan var boyla kilo arasında 10 kilo orantı olacak boy 1.65 ise kilo 55 olması lazım. şişkooo şişkoooo hadiyeeee

aa ablan senin yumoşunlamı yapceeek ay ne güzeeel teyze anne yarısı derler ya seninki tamda öyle olcak desene bak ne güzel çözümler var inşallah ablanda en kısa zamanda bebeğine kavuşur canım

kız sen oturup 3 gün kalkmadan hürrem izlemedin mi geçenlerde öyle aralarda bakarken görmüştüm yazdıklarını.. nasıl o kadar bölümü izleyip bi de burda çene yarıştırıp 3 saatte bir de evi temizliyosun bunun yolunu bize de söyle ahtapot gibi kolların canlandı gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…