Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gözün aydın canımmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlarrr çok kötü bişey olduuu
saat 17.00 gibi kanamam başladı bianda hemen ped koydum wee kocaman bi parça düşmüş pede tansiyonum yükselmiş hemen acile gittim büyük ihtimal düşük yaşıyosun dedi dr. kadın doğumcu olmadığı için acilde geri yolladı
yarın doğuum dr.na gel ultrasonla baksın dedi....ayyyy çok kötüyümmmmm

canım ya sen hamismıydn Ya anlamadım ben neden başka hastaneye gitmedin

strese girme önce bir doktor kesin bebek dedimi belkim kanaman oldu bebem düştügün şeyi gördünmü sen üzülme kıyamam sana ya kaç haftalıktı bebek

canım ya sen hamismıydn Ya anlamadım ben neden başka hastaneye gitmedin

strese girme önce bir doktor kesin bebek dedimi belkim kanaman oldu bebem düştügün şeyi gördünmü sen üzülme kıyamam sana ya kaç haftalıktı bebek

Mood kuzum üzülme keşke başka hastaneye gitseydin

saolun kızlarr
tam bende anlamadım ama bebişim gelmiş işte anlamadım geçen hafta reglimin 18.de regli olmuştum yine yani biteli 2 gün olduu yine kanama we resmen gördüm pıhtılar hep düşer adetimde ama bu farklıydı we parçalanmıyorduu pıhtılar gibi gitti yawrummm gitti
yarın gidicem başka dr.a baksın araştırsınn

canım gittiğin hastane kan testi yapmadan mi dedi kız üzülme bebek değildir o bite lı iki gün mu oldu adetinin canım ins adet kanamasıdir üzülme bacım ins tez zamanda sağlıkla evlatlarımıza kavuşurz

bakbak nasılda havalara girermiş kızzzz rakibem olmaaa yanarsın söliyem sen sadece kankam ollll

evkan çık içinden kankamın bak artı yaparım çık şeytan seni damacanamı getirriim bakkkk çabuk sevinç oluver hokuz pokuz bak sevinç sonra bna neden slm atmıon deme ben sevkan die birini tanımeyrumm

bu saraçoğlu akrabanmı oluooo kızzz çok reklam yapıon rtükletecem senii ona göre hahaha hem soğannn kürü tadı kötü diyen akıllının aklına şaşayım hangi iyi şururbun tadı güselki acı acını alır zilli herşeyin en güseli ya pahalı olur ya acııı

bak canım aç tv yiii aç süpürgeyiii borusunu da tut yat uızan bitaraftan aynı yeri 50 kez geç hepsini alır ooo merak etmeee hem 3 iş birden yapmış oluon kimse sana iş yapmıo demezzz uyanık karıyım dimiiii güsel işşşş işi bilcen işe gitmicen sıcakta ben saat 3ten sonra başlıom ya sabah 9 da başlıcam yada öğle sıcağındna sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…