Gunaydin karilar hayirli sabahlar mutlu hafta sonlari diliyorum
Mirac Kandiliniz Mubarek olsun rabbim ne muradiniz varsa versin
kucaklarinizi bebisle doldursun gunahlarimizi affetsin
korktugumuz korkulara ugratmasin aminnnnnn
ay daha 5 buçuk ayda nasılda belli yüzü yaa yanaklaya bak ton ton seniii yirim beeenay maaşallah yaa bende istiyom yaa pöff
sanada canım amin inşallahgünaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş
sanada bebişim amin çok güsel dilekler önce senin olsunmerhaba kızlar
herkese hayırlı kandiller
Allah önce sağlık sıhhat afiyet sonra gönüllerimizdeki muradımızı versin hamile kardeşleirmize sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
yuvalarımızda eşlerimizle beraber huzur mutluluk bolluk bereket birlik ve beraberlik içinde yaşamak nasip etsin
amin
Eki Görüntüle 445712 kızlarrr buda benim akşam şekerimmm :))
geçmiş olsun inşallah azmaz daha çok
iş güç sonra birazcık uyudum sonra koltuklarımın minderlerini taktım
sonra tam kk yi açtım dur önce bi ablamı arayım doğum gününü kutlıyım dedim tabii 1 saat konuşmuşum:102:
sonracıma bir tencere vardı onu yıkayıp geleyim dedim sonra çaydanlığı sonra fırını derken
baktım mutfağı temizlemeye başlamışım kızım nazemir kaç kurtar kendini yoksa hiç çıkamayacan dedim kaçtım geldim yoksa sabaha anca çıkardım
bil mukabele yavrummmmmaz konuşşş ozaman arkamdaan çok konuşuonn zaarrr oda dişine vuruo iki dkka çeneni kapat bakim nasıl geçicek:)))ehuehu kız sen çıkıcakkkk melekkk çok fena olucağa benziooo kızza çok zilli bişi olucak erkekse çapkınnnn bişi olurrr anasınabakkkk...3 lerin olur inşallah al buda benden sana en iyi beddua:)))
kız o ağda tarihlerinin olduğu linki versene yaa kaydedeyim kaybediyom çünkü habire o sayfayııı :26: hemde kuzum her seferinde yayınlasana duyursana sende buydan şu şu tarihler arsı ağda zamanı diyee bizde nasipleneeek ne biçem topik başkanısııın yarın bitcekmiş daha yeni diyooon
ağla nazooom bana ağlaaaa
gecede ağrıdı dişim sabahta ağrıyodudişlerimdeki kalsiyumu bebek almaya başladı sanırım. ilk defa bu kadar uzun ağrıdı dişlerim
bi sitede okudum da diyorki: şu haftalarda bebeğinizin kalsiyuma ihtiyacı olacak. ve sizden kalsiyum alacak. merak etmeyin bebek kalsiyumsuz kalmaz. siz kendinize bakınresmen bööle demişler
biraz geç kurtarmışın kendini nazocum ya
oyyyy maşallah kuzuyaaaaaa yaaa teknoloji süper bişey çocuk direk ortada valla:)) ama çok güzel yakalamışsınız valla bayıldım kızına kselcim allah nazarlardan korusun onubişey sorcam hiç gözünü açık gördünüzmü bebişin???
kız bak hele ne rahatına düşkün bişi bu maşallah sanki kollarını kafasının altına koymuşta ters yüzüo gibi maşallah
aaa jel bebekimize bak seeeeennnnnnEki Görüntüle 445712 kızlarrr buda benim akşam şekerimmm :))
iyi gelmebenim kocam bugünde evde onun için gelemem akşamada yemeğe götürecekyarına görüşürüz inşallah
miden niye bulanmş kuzum onu anlamadım. bence üşütmüşündür. neyse geçmiş olsun cnmmmmm bir dahaki gelmez olsıca bat ne zmanakızlarrrr ben bugün haşta oldummm 2 gün önceee olmuş oldum yanii bana geçmiş olsun bi midem bulandı öle başladı ilk defa geldini anlamadım hayrett dedim herhalde üşüttüm istifal de edemedim 1 saat sonra kirlenmişim bide banyonun üzerine iiimi
bu saatte beni görmeniz normalde olmazdı ablamgildeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?