Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin karilar hayirli sabahlar mutlu hafta sonlari diliyorum
Mirac Kandiliniz Mubarek olsun rabbim ne muradiniz varsa versin
kucaklarinizi bebisle doldursun gunahlarimizi affetsin
korktugumuz korkulara ugratmasin aminnnnnn

amin canımmm seninde kandiliniz mübarek duaların kabul olsun

sevinnnnççççççççç nerdesin kaç gündür pepişim çok kaşınıyo sen mantar olmuştun yaa nasıl bişidi anlatsana arada gelio ilişkiye bile zor giriosss acıoooo yanıoooo

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

merhaba kızlar

herkese hayırlı kandiller

Allah önce sağlık sıhhat afiyet sonra gönüllerimizdeki muradımızı versin hamile kardeşleirmize sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

yuvalarımızda eşlerimizle beraber huzur mutluluk bolluk bereket birlik ve beraberlik içinde yaşamak nasip etsin

amin

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş
sanada canım amin inşallah
sanada bebişim amin çok güsel dilekler önce senin olsun

geçmiş olsun inşallah azmaz daha çok
ağla nazooom bana ağlaaaa
gecede ağrıdı dişim sabahta ağrıyodudişlerimdeki kalsiyumu bebek almaya başladı sanırım. ilk defa bu kadar uzun ağrıdı dişlerim
bi sitede okudum da diyorki: şu haftalarda bebeğinizin kalsiyuma ihtiyacı olacak. ve sizden kalsiyum alacak. merak etmeyin bebek kalsiyumsuz kalmaz. siz kendinize bakınresmen bööle demişler

biraz geç kurtarmışın kendini nazocum ya

bil mukabele yavrummmmmal benden de sana bedduaaaa

kız topik başı karısıyım diye kılınızı tüyünüzüdemi ben takip etcem

link veriyom takip etmiyosunuz annem yaaaaa

siz yakında bende halvet tarihide istersiniz gerçi bu benim görevim size halvet görevi verip hamile bırakmak

ay o acıyla ağlanacak haline gülmüşün ama çok komikti ya
valla kurtarmasam sabaha anca biterdi iş

benim kocam bugünde evde onun için gelemem akşamada yemeğe götürecek yarına görüşürüz inşallah

saol canımmm. gözünü açık görmedik. bildiğim kadarıyla bu dönemde gözleri açık olmuyo. sadece kırpma hareketlerini yapabiliyolar ama oda gözü açmadan

kızlarrrr ben bugün haşta oldummm 2 gün önceee olmuş oldum yanii bana geçmiş olsun bi midem bulandı öle başladı ilk defa geldini anlamadım hayrett dedim herhalde üşüttüm istifal de edemedim 1 saat sonra kirlenmişim bide banyonun üzerine iiimi

inakızlar kandiliniz mübarek olsun ya inanmıyorum ksel ne kadar güzel çıkmış herşeyi net ALLAH sana bağışlasın.

Eki Görüntüle 445712 kızlarrr buda benim akşam şekerimmm :))
aaa jel bebekimize bak seeeeennnnnn
çok tatlı bu zilliiiiii oyyyy Alah ım nazarlardan korusunnnn seniiii. aynı da annesiiii pattis yanak (papoş ööle derdi aklıma geldi ağladım biras. ah papoş ahneyse şimdi toparlandım)
ksel hastane dönüşü yol boyunca bu ultrason görütülerini fdüşünmüştürr hatta gece yatarkende aklından çıkmamıştır hatta işe giderkende onu düşünmüştürrrr.
zaten bi ultrasonda bebişi görüyosun günlerce sana yetiyo iyi bilirim. kaç gün o görüntüyü hayal ediyosunnn

Allah ım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere nasib etsinn

benim kocam bugünde evde onun için gelemem akşamada yemeğe götürecek yarına görüşürüz inşallah
iyi gelme daha geçen gittiniz yemeğe aç boğazlar
miden niye bulanmş kuzum onu anlamadım. bence üşütmüşündür. neyse geçmiş olsun cnmmmmm bir dahaki gelmez olsıca bat ne zmana

bu saatte beni görmeniz normalde olmazdı ablamgildeyim

sonunda seni yakaladımgel bakim sana sorularım var. şu yunus sesini bulamadım netten . sen bulduysan bana da yolla.
sen ferrum fort kullandınmı. bide ablan nasıl bunları sorcaktımmmm cevapla çabuk kaç gündür soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…