sonunda seni yakaladımgel bakim sana sorularım var. şu yunus sesini bulamadım netten . sen bulduysan bana da yolla.
sen ferrum fort kullandınmı. bide ablan nasıl bunları sorcaktımmmm cevapla çabuk kaç gündür soramadım
canım yunus sesi dinle diye yazıyosun yunus sesi itü sözlük çıkıyo tıkla onu sonrada ordada video çıkıyo dinliyosun. ferrum kullanmadım ilk üç ay folik asit kullandım şimdide aç karınla ferro ve bide elevit içiyorum. ablam profa görünmüş oda aynısını demiş ilaç kullanıyo şimdi regl olmak için ama ilaçlar ateş sinir yapıyo bide psikolojisi çok bozuk yemek yiyip geliyorum...
aaa jel bebekimize bak seeeeennnnnn
çok tatlı bu zilliiiiii oyyyy Alah ım nazarlardan korusunnnn seniiii. aynı da annesiiiipattis yanak (papoş ööle derdi aklıma geldi ağladım biras. ah papoş ah neyse şimdi toparlandım )
ksel hastane dönüşü yol boyunca bu ultrason görütülerini fdüşünmüştürr hatta gece yatarkende aklından çıkmamıştır hatta işe giderkende onu düşünmüştürrrr.
zaten bi ultrasonda bebişi görüyosun günlerce sana yetiyo iyi bilirim. kaç gün o görüntüyü hayal ediyosunnn
Allah ım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere nasib etsinn
iyi gelmedaha geçen gittiniz yemeğe aç boğazlar
miden niye bulanmş kuzum onu anlamadım. bence üşütmüşündür. neyse geçmiş olsun cnmmmmm bir dahaki gelmez olsıca bat ne zmana
sevinnnnççççççççç nerdesin kaç gündür pepişim çok kaşınıyo sen mantar olmuştun yaa nasıl bişidi anlatsana arada gelio ilişkiye bile zor giriosss acıoooo yanıoooo
kızlarrrr ben bugün haşta oldummm 2 gün önceee olmuş oldum yanii bana geçmiş olsun bi midem bulandı öle başladı ilk defa geldini anlamadım hayrett dedim herhalde üşüttüm istifal de edemedim 1 saat sonra kirlenmişim bide banyonun üzerine iiimi
ÖMrümüzünm hikayesini yazan en güzel yazıcı olan Rabbimmm
gönlünüzden geçenleri alnınıza kader diye yazsın inşallahhhhhKandilimiz mübarek olsunnn.
Çok şanslıyız böyle gecelerimiz olduğu içinn Rabbim "kulum benden istesin vereyim " diye fırsatlar veriyor bize.
ne varsa yüreğimizden geçen hepsini isteyelim Allah ın mülkü sonsuzz istediğinmiz herşeyi verecek güçte
o yüzden acaba çok mu şey istedim diye düşünmeyelim. isteyebildiğimiz kadar isteyelim.
Ben burdaki arkadaşlarım için bebk istiycem.sizde bizim için evladımızın sağlıklı hayırla kucağımıza almamızı isteyin olur mu
selam kızlarrrhepinizin kandili mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhh...
CAnim saglik ocagina gitmistim hap verdi esimle bana bide fitil sadece bana kullandim gecti bu arada bat gelmis hayirlisi canim uzulme mubarek gece dua et
çok tatlı bu zilliiiiii oyyyy Alah ım nazarlardan korusunnnn seniiii. aynı da annesiiiipattis yanak (papoş ööle derdi aklıma geldi ağladım biras. ah papoş ah neyse şimdi toparlandım )
ksel hastane dönüşü yol boyunca bu ultrason görütülerini fdüşünmüştürr hatta gece yatarkende aklından çıkmamıştır hatta işe giderkende onu düşünmüştürrrr.
zaten bi ultrasonda bebişi görüyosun günlerce sana yetiyo iyi bilirim. kaç gün o görüntüyü hayal ediyosunnn
miden niye bulanmş kuzum onu anlamadım. bence üşütmüşündür. neyse geçmiş olsun cnmmmmm bir dahaki gelmez olsıca bat ne zmana
kızlar merhaba
2gündür uğrayamadım kusura bakmayın
hemen mazeretimi yazıyorum
14 haz. akşam doktora gittiğimi yazmıştımm
o gece annemlerdeydim,15 haz. sabakında
evime geldim kocacım denize gitti bende eltime kahvaltıya gittim
akşamüstü eve geldik ,çok sıcaktı yattık uyuduk birasss
gece 01,00 da annemlere gittik,onları hava alanına bıraktıkk,almanyaya gönderdik
(kandilde ve babalar gününde boynum bükük,,,
kendime kiralıkb anne ve baba aıyomm...)
o kadar trafik vardıki biz ancak sabah 5 te evde olabildik,6 ya geliyodu yattık ancak 13 te kalktıkk
ayrıca ilacımı arıyoruz bulamıyoruzz napçezz bilmem
piyasada yomuş bu ilaç depolara sorduruyoruzzz
bulamazsak nasıl rahim flmi çekilecek bilmiyorumm
kızlar merhaba
2gündür uğrayamadım kusura bakmayın
hemen mazeretimi yazıyorum
14 haz. akşam doktora gittiğimi yazmıştımm
o gece annemlerdeydim,15 haz. sabakında
evime geldim kocacım denize gitti bende eltime kahvaltıya gittim
akşamüstü eve geldik ,çok sıcaktı yattık uyuduk birasss
gece 01,00 da annemlere gittik,onları hava alanına bıraktıkk,almanyaya gönderdik
(kandilde ve babalar gününde boynum bükük,,,
kendime kiralıkb anne ve baba aıyomm...)
o kadar trafik vardıki biz ancak sabah 5 te evde olabildik,6 ya geliyodu yattık ancak 13 te kalktıkk
ayrıca ilacımı arıyoruz bulamıyoruzz napçezz bilmem
piyasada yomuş bu ilaç depolara sorduruyoruzzz
bulamazsak nasıl rahim flmi çekilecek bilmiyorumm
üzülme benimde babam yok 7 senedir
üstelik senin baban dönecek biliyorsun onun için hiç üzülme
canım gün doğmadan neler doğar üzüldüğünle kalırsın inşallah ilaç bulunur yada doktorlar ona göre başka çare bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?