Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nedenini bilmiyorum bi sevinç var içimde
onca tersliğe rağmen umudum çok büyük kızlar bu ay
ya doktorun olumlu konuşmalarından, yada içime doğuyo bişeyler
sonuç ne olursa olsun içimdeki umut tekrardan sardı beni
eğer bu ay olumsuz sonuç alırsam ,eminimki çok fazla üzülmeyeceğimm
allahım vakti saati geldiğinde gönderecek elbet yavrumuu
bana bu zor zamanlarda içimi rhatlatma imkanı veren siz arkadaşlarıma içten teşekkürler ediyorum,,
inşallah hepimiz hayırlı sonuçlarla karşılaşırızzzz
allahım duy sesimizi....

umudun hiç bitmesin canımmmmmm böle devm et inş en kısa zamnda hepimizin mlekleri gelck

tatlım Allah kavuştursun anneni babanı

ilaç içinde araştır alerjin varsa kullanma kaş yapayım derken göz çıkartma sen iyi olacaksınki bebeğin gelsin o ilaç yoksa alternatifi olmalı doktorunla konuş

inşallah bişeye gerek kamadan bebeğin gelir canım

oooooh sefanız olsun nazocum iyi yapıyosunuz fırsat buldukça başbaşa kalmanın keyfini çıkarın en güzeli bu mutluluğunuz hep daim olsun

amin inşallah.....alla bütün isteyenlere nasip etsin

hoşgeldin canım temennimiz hepimizin burda mutlu olması aynı sevinci yaşaması inşallah ölede olcakkk bigün bende sende diğer kızlar da buraya teker teker yazıcazzz anne oluorum dieee

senin ne zamandır olmuo yada durumun nedir tanışalım nası ldüştün bu tpiciğimize bakimm

doğru diyosun canım yaa
şımarıklık benimkisi bakma sen bana
allahım sabır versin canım
nasılsın?

şımarın cnm bu şansınız warken ..
iyim cnm küçük kuzenim benimle aldım bikaçgün bende kalıcak 5 yaşında bıcır bıcır herşeydende hbri war maşallahh bilmişlik taslıyo bana dünden beri cewap werme çalışıyorumm
öyle sorular soruyorkiii
hatta şimdi ki sorusuda şöyle :biz konuşurken sesimiz nasıl çıkıyo >

sen nasılsınnn cnmm

hadiskooo nbr gülümmm

iiyim cnaım nolsun ayakta durmaya çalışıommmm

Canim cok sikkin oglum babasina baba tek basima sikiliyorm bebek alalim kardes alalim dedi esimde yok sana kardes dedi banada baska cocuk yok diyor git yapabilirsen tup bebek yap tek basina diyor nasil yola gelecek bilmem
Cok mutsuzum oturdum agliyorm

bi çocuğa öle ters cvp verilirmi nerden anlıcak insan fevri davranmayagörsün senin söleidnimi düşünüo acabaaa

pislik kanka hep satıyosun bizi

bence tleşlanma kuzum herşeyde bi hayır vardır. o ilacın bulunamamsında da vardır bi hikmet.

olmadı kaşına kaşına çekilirsin. çokmu şiddetli alerji:26:

sene sonunda sınıf arkadaşlarına yazılan hatıra sözcükleri gibi olmuş

olacak tabii kankaa yaşın kaç yavvvvkoca totona bakıp aldanma yaşın küçük daha miniciksin benimle aynı yaşsın:13:

başak dişin nasıl oldu caım bugün nasılsın
aa cm benim yaa unutmamış dişimiidünde ağrı vardı ablacım. ilaç içemiyorum o yüzden bi ağız spreyim var dişlerime sıkıyorum anında kesiyo. tabii sonra tekrar başlıyo ama idera ettim onunla.ama bugün iyiyimçok şükür. bu bebek dişlerimi yok edecek galiba benim
hani yeni diş çıkaran bebeklerin bi oyuncağı olur ya yumuşak onu ısırırlar. hah işte ondan istiyo xcanım. damaklarım öyle kaşınıyoki. dişçiye gitsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…