Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Iyi akşamlar kızlar çok yorgunum bütün gün gezdim hayvanat bahçesine ne gittik kimsecikler yok herald e klom ilacı aç mi tok mu kullanılıyo dok sormayı unutumsm

kızlar bugün oğlumun resimlerini çektirdik sütüdyo resimleride çıkarsa yayınlayacam
yarında kısmetse sünnet yapılacak dua edin kolay geçsin.
beni merak etmeyin tamammı öpüyorum hepinizi

of benimki,de niye kardeşim yok diyeee ağlıyor çok üzülüyorum halineee balığımda benim gibi tek yazık onunda canı sıkılıyordur diyor

kızlar bugün oğlumun resimlerini çektirdik sütüdyo resimleride çıkarsa yayınlayacam
yarında kısmetse sünnet yapılacak dua edin kolay geçsin.
beni merak etmeyin tamammı öpüyorum hepinizi
Canim sunnetiniz iyi geçer insallah rabbim damatligini da gostersin insallah

Son düzenleme:

amin canım mekanları cennet olsun
sizide ALLAH kavuştursun canım

oooooh sefanız olsun nazocum iyi yapıyosunuz fırsat buldukça başbaşa kalmanın keyfini çıkarın en güzeli bu mutluluğunuz hep daim olsun

valla her fırsatta geziyoruz tadını çıkarıyoruz
amiiin canım inşallah ALLAH hepimizin mutluluğunu daim kılsın

yine kimse yokkk ne bu yaaaa valla başaka sölicem hepinizi sararttsınnn
kız o nası avatr ööle yaaaa şirin bişi koysana

Iyi akşamlar kızlar çok yorgunum bütün gün gezdim hayvanat bahçesine ne gittik kimsecikler yok herald e klom ilacı aç mi tok mu kullanılıyo dok sormayı unutumsm

vay çatlamaış karıya bak kız insan göbeğinide gösteriri belkim sana inanırdımmmAllah işinizi rast getirsin bizi ihmal etmeee
ne var beeeeeeeee

canım isterse topuğunuz da sıkarım

ya nazo bi sorunumu paylaşcam şimdi sizinle biras uzun sürebilir. beklemzsen gidebilirsin sonra okursun. dur ben koyuluyum yazmaya

dur kız daha karı ikinci çocuğu doğurmaya çalışıyo

doğursun hem öyle demezlermi damatlığını da gör askerliğinide gör diye
hem burada bi tanıdık var kadının oğlu askere gidecek yaşa geldi ama kadın ikinci çocuk için uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…