Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hatunlar sizinle bi problemimi paylaşıcam. bana fikirlrinizle yol gösterirseniz sevinirim çünkü neyapıcağımı bilmiyorum

sorun kaynnam ve görümcem. kayınbaba da büyük bi sorun ama. o artık öyle bi sorun haline geldiki onu sorun haline getirmekten vazgeçtim. düşünmüyorum bile.

görümcemle 3senedir hep bi soğukluk vardı zaten aramızda ama kaynnamla aynı evin içinde iyi kötü yuvarlanırdık. bu bebk haberinden sonra aramızdaki buzlar dahada eridi ve onlara daha sıcak bakmaya başlamıştım, gayet güzel sohbetler kurabiliyoduk.
taa ki ben evime taşınana kadar
kaynnam sadece 5camdan 3ünü sildi, görümce kolay gelsin bile dmeedi. hamile halimle evin btün temizliğini ben yaptım.
apartmanımıza bi komşu taşındığında insanlık namına bi kap yemek götürürüz değilmi. ama evimi yerleştirme esnasında görümdcem bi çaya bile çağırmadı . "evinde yemeğin yoktur ve ya yapamaışsındır gel dinlen bi çay iç"sadece arada kontrollere geldi. neler yapmışız ne kadar yerleşmişiz

komşularım bile diyorduki " aman başak ağır iş yapma, yardıma ihtiyacın olduğunda çağır bizi sen hamilesin dikkat et"

ne kaynnam ne görümcem bir kere bile ağızlarından "aman s en hamilesin" lafını duymadım

bu nedenle bu taşınma olayından sonra ikisindende iğrenir oldum. sinir olurdum ama artık tahammül edemez oldum.

kadının torununu hiç sormuyor bile "sağlığı nasıl" diye.insan merak etmezmi torununu yaaa.veya halası olacak kadın yeğenini hiçmi merak etmiyosun.

benim saftirik mkocacım annesine bizim ufaklığın resmini gösteriyor büyük bi sevgiyle:
"ANne bak torununun resmii"

kadın resme şööle bakıyo:

geçen günde kadın yine bize oturmaya gelmişti. yine benim iyi niyetli kocam annesine mutlulukla dediki:
anne bak başağın artık karnı çıkmaya başladıııı
kadın bana yine şööle bakıyor:

ya benden hoşlanmıyosan bile oğlunun mutlulyğuna ortak ol be kadın.

az önce yine geldi kadın. cep telefonuyla ilgili bi sorunu halledememiş bneden yardım istedi. ben hallettim . sonra şu diyalog geçti aramızda:
kaynana: naber

ben: iyilik senden

sonra ben tüfekhaneye gittim. o arada çıkmş gitmiş.

sonra söylenip duruyor başak bize hiç uğramıyo falan fistan. sonra kocam bana kızıyo sen niye hiç aşşağıya inmiyosun diye.

ya biri bana söölesn napıyım ben aşağıda. bu yaptıklarında dolayı sinir oluyorum. tüylerim diken diken oluyor kadını görğünce. evime geldiğinde ruhum sıkılıyo tek kelime etmek istemiyorum onlarla. kocam da bööle olsun istemiyo.üzülüyorum ona da kocam için yappıyım diyoum ama yokkkkk. ne yapmam gerek nasıl davrana bilirim biras akıl verinm yaaa:105:
ben yapmacıkta davranamıyorumki. içimden onlara kızarken yalandan dyüzlerine gülemiyorum. ama bööle davranmazsam da evimdeki huzurm bozuluyo
i

ayyy başakk..böyle acı bir durumu anlatırken bile güldürdün beni allah iyiliğini versin..
kaynananın bakışı direk gözümde canlandı
kız şu kadının resmini yollasana bana çok merak ettim bakıcam aynı o bakış mı

kıyamam sana ben yaaa..demek tüm evin temizliğini sana yaptırdılar

1. si o görümcenle kesin olarak görüşmeyi kes bir süre.. haketmiş bunu..offf napsak acaba?
peki ben de birkaç bişey sorsam önce daha tutarlı yardımcı oluruz böylece:44:

1- kayınvalidenin karakteri nasıl bir kadındır? yani görüşürsen ille yüzgöz olucak cinsten mi?
yoksa becerebilirsen aranızda resmi mesafeli bir ilişki yürütebilir misiniz?

2- eşinin bu konudaki şikayeti tam olarak ne? yani sana onlarla çok samimi içli dışlı olun mu istiyor bunu mu diyor?
yoksa arasıra in bi gönlünü hoş et kırgınlık olmasın mı diyor? yani az ve öz görüşsen eşin memnun olur mu, yoksa gene şikayetçi mi olur?

valla işin çok zor
kocanın kızmasını istemiyorsan ve evinin huzuru kaçmasını istemiyorsan arada ineceksin kaynanaya
yada kocan geldiğinde gidin hem kocan olunca okadar sıkılmazsında daha çabuk çıkarsınız evinize
bende yapmacık davranamam ama yinede sevmediğimiz halde öyle ortamlarda bulunuyoruz
mesala ben umursamaz davranıyorum ben sinir olacağıma karşımdaki sinir olsun
görümcede kişiliğini belli etmiş onuda öyle kabul edecen artık yapacak başka bişey yok
ne yazacağımıda bilmiyorum düşünüyorum ama aklıma başka bişey gelmiyor

torununu sormamasına şoktayım hala temizliği sana yaptırmalarına ayrı bi şoktayım.. allahım sinirlerim tepeme bindi..
bakalım ne cvp gelicek ona göre bi çözüm bulalım

msjlarınıza cvp veriyorum kıslar kocam gelmeden bitiremezsem . diğer pcye geçicem kaçtım sanmayın

tamam bekliyoruz canım.. gerçi ben de eşimden gizli yazıyorum film izliyor içeride yazamıyorsam bilin ki gelmiş

cnm resmini o anda nası çekiyim çekebi,lsem gösteriridim fakat yinede bi resmini koymaya çalışırım

2. sorunda başlıyım cnm. kocam ikinci şıktan yana. yani samimi olmama gerek yok arada hatırlarını sor kırgınlık olmasın, diyor. ama öyle zırt zırt inmene asla gerek yok keyfine bak dioyr..

ayy kocam geldi devam etcem

ben tipi görünce bakışı gözümde canlandırırım

bak süper eşinin böyle demesi canım o zaman sorunun yarıdan çoğu düzelmiş demektir..
başakcım sen yaz bilgileri eşim çağırıyor artık o uyuyunca geç saatte yazabilirim canım ya da yarın
:26:

tamam cnm sen bi ara yanıtlarsın acelesi yok ama lüütfwen hallet beniiii

başak kocanda çok sıkmıyorsa sıkı fıkı olmanı istemiyorsa sorun yok ozaman dediğim gibi arada kocana dersin annenlere gidelim diye çok durmazsınız hemde canın sıkılmaz

evet cnm deediğim gibi eşim az ve öz görüşmemden yana.

1. soruna gelinceee kaynnam şööle bi kadın. yüzüne tükürsen yine de anlamayan biri. yani şöyleki: görüşsemde görüşmesemde nerdeyse hergün geliyo evime. kapıyı açmıyom telefonla arıyo. niye geldiğini anlamıyorum. sank çok bi muhabbetimiz varmış gibi. aslında kendi işi için gelir genelde. kendi işi düşmüştür. ki devamlı bize işi düşer aslında.. bunun bi internet sevdası var.işi oluyor internete.

internete girmek için devamlı bize gfeliyo. aslında normal bir insan benim davranışlarımdan dolayı "istemiyolar galiba beni" düşüncesine kapılır ve alınır. ama bunun kendi işi olduğu için umrunda değil

başak kocanda çok sıkmıyorsa sıkı fıkı olmanı istemiyorsa sorun yok ozaman dediğim gibi arada kocana dersin annenlere gidelim diye çok durmazsınız hemde canın sıkılmaz

nazocum kadın devamlı bize geliyo o zaman napıyım

görümcem de var tabii oanda nasıl davranıcağımı bilemiyorum . sinir oluyorum aslında ama maymuş gibi yüzüne gülmek sorunda kalıyorum.
oh ne güzel işleri bitirdin yatıyon artık
hadi yap bakalım gerçi ben yazana kadar tostu yapmışındır zaten

toto büyütüyom artık nazom ya sana yetişcek totom

canım bazzı insanlar işine göre davranır istemediğini anlıyordurda işine gelmiyordur

nazocum kadın devamlı bize geliyo o zaman napıyım

normal biri olsaa kolayda kocanın annesi olunca mecbur saygıda kusur etmemek gerekiyor ama mesafenide koruyacan yani çok yüz vermiyecen

görümcem de var tabii oanda nasıl davranıcağımı bilemiyorum . sinir oluyorum aslında ama maymuş gibi yüzüne gülmek sorunda kalıyorum.

toto büyütüyom artık nazom ya sana yetişcek totom

canım benimde var görümce işi olunca arar ,normalde aramak aklına bile gelmez ama ben evine gittimmi misafir gibi oturuyorum fazlada durmadan kalkıyoruz hem gönlü oluyor hemde niye gelmiyorsun dedirtmiyoruz
bana yetişirde geçer bile bende bugün düzenli spor yapmaya karar verdim ve bugün başladım akşamda salata yedim çok az makarna yedim yarım tabak
yediklerime dikkat etmem lazım verdiğim kiloları aldım nerdeyse eski halime dönmek üzereyim

aynen bazı insanlar bööle malesef. işte bende insanlara haketmediği değeri vermeye karşıyım. o bana bu kadar anlayışsızken kocamın annesi diye neden ona haketmediği gibi davranmak zorundayım. bu beni çıldırtıyotrrrr

niye coştun sen bu araalr

hayat bazen istemediğimiz insanlara iyi davranmamız gerekiyor hoşlanmadığımız her insana çemkirirsek dahamı güzel olacak
birde kocanın annesi tabiki haketmediğinden daha fazla değer vermiyeceksin ama yüzyüze bakıyorsunuz
kıyafetlerden taşmaya başlayınca dur demenin zamanı geldi diye düşündüm
eşim geldi şimdi çıkıyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…