Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hımmmmm,orasını bilmiyodum
ama üç haftaya gelebiliyosa madem,bi sonraki adetin bitince çektirirsin canım,neticede çaresiz bi hastalık değil hamdolsun
genede ben bi ararım
canım 3 haftaya cevap gelicek ancakk
bulunması garanti değill ebnde daha fazla bekleyip stres yapmak istemiom doktorda beklemek istemiyorr
karı hala iş yapıyo yaa.

Ayy bende karnı burnunda gezmek istiyommmm nası bi duygu acaba. Ama beni asıl düşündüren genital bölge ağdasıbazılarınınkini kocası alıyoumşşş

kuaföre gideceksin, zaten ortalama 3 ay kendin alamıyosunn karnın büyüdüğü zaman
3-4 kez kuaföre gideceksin o kadar....

ne kadar şanslısın herşeyi doğal bulabiliyosun bi şu ilacı bulamadın

ay ne güzel walla bende çok sewerim doğal şeyleri artık aldığımız hiç birşeye güvenemiyorum belkide bu üreme sisteminin bozulması bile bunlara bağlı...herşeyi zamanında tüketmeye özen gösteriyorum ,yoğurdumu ewde yapıyorum,salçamızı ev salçası kullanıyoruz,yazdan patlıcan,biber kurusu ,asma yaprağı,kışlık sebzelerimi şokluyorum vs.en azından böyle biraz daha güvenilir...

yanii en azından elin değiyoo
temizliğinden eminsin,katkısız eminsin....
tabiki doktorum bana sağlıksız beslenme ve soluduğumuz havadan kaynaklanıyor bu problemler demişti..

karı hala iş yapıyo yaa.

Ayy bende karnı burnunda gezmek istiyommmm nası bi duygu acaba. Ama beni asıl düşündüren genital bölge ağdasıbazılarınınkini kocası alıyoumşşş

walla bende duydum benim eltinin birtanesi aldırmıştı mesela kocasına ama bence çok çirkin bir görüntü..kimide aynayı karşısına koyup öyle hallaediyomuş ama en mantıklısı kuaföre gitmen tabii...

nasıl açıcam başkasınaaaaaaaa

sen açarmısın. Ama kocamın almasından iyidir

nasıl açıcam başkasınaaaaaaaa

sen açarmısın. Ama kocamın almasından iyidir

vah vah kocan ya tiksinirse,
b daha yüzüne bakamz
nasıl doktora hemşireye açıyon öyle açıcan
benim niyetim kesinlikle kuaför hamile kalırsam..
ayrıca öööle kabak gibi açmıyomuşun bölge bölge onlar alıyomuş..

bence de ayıp ya kocaysa o kadarda değil yaniiii. Bazı şeylerde kocadan gizlenmeli

çok iğrençç
kendim yarım yamalak alırım daha iyi beeee
adam tiksinirr,şok olur o hali görünce zatennn
bence asla yaptırılmamalı
bence bir daha eskisi gibi olmaz karı koca ilişkisi ığğyykk
tiksinççç

tabii kızım kuaför kocanın almasından iyidir. Ayrıca ben onunkini alsam tiksinirim

tabii kızım kuaför kocanın almasından iyidir. Ayrıca ben onunkini alsam tiksinirim

ben tiksinmem kocamdan ama onun almasıyla bizimki aynı değill
durum farkı var
burda yazamayacağımm şyler var
adam bi daha yanaşamaz inanki
ya bn erkek olsam karım beneden böle bişi istese ben yapamam

ayyy bencede iğrenç kız midem kalktı hee kapatalım şu konuyuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…