belinaycım evden dışarı çıkma karpuz ye bol bolllllllll. ankarada sıcak ama esiyo diye biliyorummmmm.
giy tilotunu oturben hamam yapıcam biras bornoz sefası yapsam iyi gelcekkkkk
esmıyo canım yaa bıde benım ev gunes alıyo piştım sabkı ıcımde ates yaktılarkızz bende kaılmayı cok ıstyom ama sehır dısı almıyolar ıns senn kı kabul olur
ayy msjını görnce geri girdim. bizim bi tanıdığın arkadaşı ankarada onu kabul etmşler gitceklermş ondan cesaret aldm ben
ayy msjını görnce geri girdim. bizim bi tanıdığın arkadaşı ankarada onu kabul etmşler gitceklermş ondan cesaret aldm ben
tekrardan hoşgeldin aramıza
hoşgeldin canım nerelerdesin sen
ne güzel topik eskisi gibi bir arada
maşallah ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
3.istemiyon heralde daha çok küçükler
valla başkalarını düşünmekten bazen kendimi ikinci plana atıyorum bazen kendimi düşünecem sadece diyorum eşimde biz ikimizde aynıyız değişemeyiz diyor
yani bukadar cuk oturur söylediklerin
anca resmimi görmen lazım
sen de eğlenceli bi hatuna benziyosun:13:
keşke çocuk yapmayı düşünseydinn daha çok gelirdin
3.yü yapsana ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
karılar ben evim şahaneye başvuru yapmaya karar verdim.
odalarım büyük rahat rahat çalışabilirler. heralde kabule layık görürler
deniycem şansımı
kız ben senden önce başlamıştım kuzucum hadi gözünaydın ablan geliyomuş:))canım görsen kıyamazsın daha göbeginde kafasınıda tüyü çıkmamış allah ne verdiyse besliyorum sabah 7 kalktım mamasını yaptım yedirdim hayde yattım ama uyuyamadım öle uçuyo ötüyo biraz kucagıma aldım öptüm annesi sanıcan elime alınca uyudu kıyamadımuyanana kadar bekledim durdum rabbim dedim sen ne güzellikler yaratıyosun1.5 saatte doyuruyorum dahada erkende olabiliyor ötünce anblıyorumki acıkmış bebekler nasıl meme diye agşıyor emince susuyo allahım bunlarda ötüyo karnnını doyurunca ötmeelreri bitiyo işallah biraz daha büyüsün adam gibi uçmaya başlasın dogaya salıcam eşim ilk getirdiginde çok agladım doyuruken ah dedim anacın ne yapmıştır aramıştır kesin neticede hayvanda olsa bilr degilmi hem yedirdim hem agladım dedim benim bebeklrim öldü senin anne yok ben bebeksiz sen annesiz ben sana anne oluurm dedim ama işin kötüsü çok laıştım bıcırıga nasıl ayrılırım bilemicem eşime dedim ben evde yokken uçur
kız beydaglı benimi kıskandın kız temizlige benim çıkmam lazım gene acıktı ötüyo gidiyimde doyuruyum sıpamıbu arada çok mutluyum ablam 8.30 yola çıktı memleketten buruya geliyo yaşasın anneme gidicem kalmaya giremem bu aralar haberiniz olsun hepinize hayırlı cumalar diliyourm bebeler k.i.b
kızlar kardelen iki gün önce doğurmuş kendiside bebeğide iyiymiş çok şükür
karılar ben evim şahaneye başvuru yapmaya karar verdim.
odalarım büyük rahat rahat çalışabilirler. heralde kabule layık görürler
deniycem şansımı
yok bebişim şu anda düşünmüyorum Rabbim isteyen herkese versin(AMİN)
yok anacııım ben almiyim
benim herüfle abi kardeş olduk zati kıs doğduğundan beri
daha yeni yeni arayı ısıttık hele bi alev alalım dagerisine sonra bakarız
karılar napıyorsunuz şükür oğlumun sünnet mevlitinide yaptık çok
yoruldum ama değdi hayatımın en güzel günlerinden biriydi
Rabbim hepinize yaşatsın böyle mutlulukları
oyyyyyy çokmu tatlı bişi yaaaaaaaaaevet cnm hamişlikte daha fazla terliyomş insan. normalsin yaniiiii.bu arada istanbul püfür püfür çok şükürrrrrrrrrrrr
normal diil cnm o uyduruyon mu yoksamzayıf diilim. aslında zayıfımsda çok zayıf diilimmmm sevinçten zayıf ve güzelim ama o kesinnnn
bu arada dün eşimle karar verdik bebişimin çağlar...
kuzum nasılsın rabbım askerlıgını damatlıgınıda gostersın oglusunun
çok güzelmiş adıyla yaşasın
canım çok aama çok yorgunum oğlum için herşeye değer
çok güzel mutluluklar bunlar rabbim sanada tüm isteyen arkadaşlarımada yaşatsın
kucaklarınızıı boş bırakmasın amin..
kızlar sabah kalktım idrar yollarımı üşütmüşüm
çoookk ağrım vardı sabah bu saate kadar çorap giydim, sıcak çay içiyorum, işleri yapamıyorum ağrıdan..
biraz hafifledi şimdi bakalım biraz daha bekleyeyim de kalkarım mecbur yapmak zorundayım..
tamam sırtıma kanat, başıma pervane, ayağıma da paten takıcam
çok iş yaptın bu aralar normaldir
dikkat et kendine sessa,kaş yapayım derken göz çıkarma en fazla bi kadın çağırırsın olur biter...
bende banyomu temizlerken düştümm kollarım soyuldu bacağım morardı ve çok acıyorrr...
alllahım ne kadar sakarım... mahvoldum heryerim yara oldu offf
karılar napıyorsunuz şükür oğlumun sünnet mevlitinide yaptık çok
yoruldum ama değdi hayatımın en güzel günlerinden biriydi
Rabbim hepinize yaşatsın böyle mutlulukları
e senin de kaynana gıcık galiba sevinç
o zaman nerden geliyor sendeki bu kaynana coşkusu???..:26:
hani bana etrafında fır dön falan dedin ya
ben de çok seviyosun sandım onu
bir yandan dantel örüyomm
bir yandan laf yetiştiriyomm
bir yandan tv izliyomm
bir yandan meyve yiyom
pek hamaratım....
he unutmadan arada bir de düşüyom...
amin canım amin bunlar tatlı yorgunluklar benımde oglusum olaydıda aylarım yorgunlukdan sıseydı sunnetınden oynamakdan
ALLAH kabul etsin canım duanada amiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?