Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

otur otur muhtar gelir yapar işleriii

iyi akşamlar kızlar ben eski kullancı adıyla yasminkubi kullanıcı adımı değiştirdimde nasılsınız ne var ne yok

ayy evet yaaaaaa çaki yuvaya döndü dimiiiii:18::18:artık laf yetiştiriri durur bize

ha vbide ütüm arada beyaz bişiler tükürüyooo.
kireçmi acabaa nasl temizlenir olnlarrr.

ne çok sorunum var dimi.

bişi daha sorcam ama

Bu karının soruları bitmeyecek gibi görünüyor deli karııııı

canım çabuk sökülebilir, pullu, boncuklu tüller makinede yıkanacaksa büyük bir yastık kılıfı içinde yıkanmalıdır. kosla tül de kullan kirlenmesini geciktiriyor :26:

kız da olsun oğlanda olsun
olsun olsun olsunnn

olsun canım ıkısıde lazım

kızlar dun kocısım bı kuş gördu tum mah ayagı kaldrıdı karsı bınaya konuyo oraya gıdyo yan bına arka bına derken bulamadı eve geldı ben kusu hıc ıstemıyorum hep yalvarıyodu ızın vermıyodum oyle kus un pesınden gezınce tamam gıt yarın al dedım cok heveslenmıs aldı ıstemıyorum ama kus oyle bı gozumun ıcıne bakıyokı sankı kımsesız cocuk gıbı esımde hevesını krımak ıstemıyorum ne yapacm bu kusla:26:

ahh canım ıns bıda oyle bırseyle karsılasmazsın gecende bızım yıgenı kaybettık kazadan 2 yasında annesı sımdı tekrar cocuk yapmaya korkuyo bıda basına gelecek dıye

ümitsiz olmak yok canımmmmm olacak zamanı varrr bu arada dişin nasıl oldu :26:

aaa bu topik çok güüzelmiş. çok hoş ifade etmişiniz yazılanları ben,i de ekleyin

ben çok korkarım canım hayvanlardan bir tek balık besleyebiliyorum

beni neden karıştırıyorsunuz
resmimi bile koydum koca toto olmadığımı göremediyseniz gözlükte yollayayım
kıskanç koca totolu karılarrrrr

canım çabuk sökülebilir, pullu, boncuklu tüller makinede yıkanacaksa büyük bir yastık kılıfı içinde yıkanmalıdır. kosla tül de kullan kirlenmesini geciktiriyor :26:

o kendi kendine gelecek ben inanıyorummmm

ümitsiz olmak yok canımmmmm olacak zamanı varrr bu arada dişin nasıl oldu :26:

kuzum eşim perdecıye sormus kılıfı varmıs carsıya ındıgımde alacam evet kosla tül kullanacam ya bide kola diye birsey duymutum onu bılıyomusun

inş bebegım bu ay annecıgının göbüşüne konacak inanıyorum salı günü yumoslarıma bakalıcak

dişim dün gece uyutmadı kuzum ya bide 20 lık dişimde cıktı hemıde yandan botrlemiş

kızlar bu listeye kim bakıo , kim ekliyor . bende aranıza katılmak istiyorum

geçmiş olsun canım dikkat et kola kullanmadım canım bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…