kızlar ben çok oyalandım,
ağrım da baya hafifledi akşamı da yaptım
artık bütün gece uğraşır dururum
hem birazdan sevinç gelir gene azar işitirim.
bana "ağrılı falan az az yap kenarından oturma" der kesin
o gelmeden kaçayım nolur nolmaz..:18:
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
bana da kolaylık dileyin:26:
şişsin kız emiiii ama senin kızın olur gibime geldi içime doğdu :26::26::26::26:
saol tatlım
ayy evet yaaaaaa çaki yuvaya döndü dimiiiii:18::18:artık laf yetiştiriri durur bize
ha vbide ütüm arada beyaz bişiler tükürüyooo.
kireçmi acabaa nasl temizlenir olnlarrr.
ne çok sorunum var dimi.
bişi daha sorcam ama
su ısııtıcımı kullanmaya başlayalı daha 1 ay olmadı. temzilenmek istermi hemen.
içi kireçli gibi oluyo bi süre sonra onumu diyosun.
şimdilik bişi yok. olursa ne yapmak gerekiyo.
bide şunu sorcaktım. ben marketten alınan süt ve yoğurdu tüketmek istemiyorum
hiç bi yararı olduğunu düşünmüyorum
o yüzden keşkem evde kendim yoğurt yapabilsem doğal süt bulabilsem diye üzülüyordum kiiiii
bugün sokakta sütçü amca gördümmm çok sevndm.
ondan süt alsam o sütten yoğurt yapsam.
hatta kaynatıp süt halinde içsem sence hazırlardan iyimi olur
iyi akşamlar kızlar ben eski kullancı adıyla yasminkubi kullanıcı adımı değiştirdimde nasılsınız ne var ne yok
ayy inşşagzını yerım kız senın saglıklı olsunda tabı gonlumuzden gecen kız
hoşgeldin........
biz hoşgeldin diyene kadar çıktı hatun
iyi akşamlar kızlar ben eski kullancı adıyla yasminkubi kullanıcı adımı değiştirdimde nasılsınız ne var ne yok
hoşgeldin canım nasılsın
ohh kızlarrr herkez temızlıgını yapmıs bend eyarın nsalayacagım otrma odamdan ama perdeme ılk defa yıkayacam boncukluu esım gelırken kılıf bak dedım neyle yıkanıyo ya SEVINC kız sen bılırsın
kızlarr ben bugun bı karar aldım eger bebsım bu yıl ıcersınde gelmezse benım alıme bı davası var ordan ıyı bı para beklıyoruz gelırse tup bebek yapacam annemde esımde tabı tepkı verdı bende sızene dedım
kız da olsun oğlanda olsun
olsun olsun olsunnn
ben de salı gunu gıdecem yumoslarıma bakacak cok heycanlı hatta cok mutluyum ılk defa basladım tedavıye bıde gelısmemısse yumoslar bıda gıtmek ıstermıyım bılmıyorum hevesım kursagımda kalmaz ıns
ahh canım ıns bıda oyle bırseyle karsılasmazsın gecende bızım yıgenı kaybettık kazadan 2 yasında annesı sımdı tekrar cocuk yapmaya korkuyo bıda basına gelecek dıye
olsun canım ıkısıde lazım
kızlar dun kocısım bı kuş gördu tum mah ayagı kaldrıdı karsı bınaya konuyo oraya gıdyo yan bına arka bına derken bulamadı eve geldı ben kusu hıc ıstemıyorum hep yalvarıyodu ızın vermıyodum oyle kus un pesınden gezınce tamam gıt yarın al dedım cok heveslenmıs aldı ıstemıyorum ama kus oyle bı gozumun ıcıne bakıyokı sankı kımsesız cocuk gıbı esımde hevesını krımak ıstemıyorum ne yapacm bu kusla:26:
olsun canım ıkısıde lazım
kızlar dun kocısım bı kuş gördu tum mah ayagı kaldrıdı karsı bınaya konuyo oraya gıdyo yan bına arka bına derken bulamadı eve geldı ben kusu hıc ıstemıyorum hep yalvarıyodu ızın vermıyodum oyle kus un pesınden gezınce tamam gıt yarın al dedım cok heveslenmıs aldı ıstemıyorum ama kus oyle bı gozumun ıcıne bakıyokı sankı kımsesız cocuk gıbı esımde hevesını krımak ıstemıyorum ne yapacm bu kusla:26:
tam çıkarken erenayın yazısını gördüm geri geldim sen de bana seslenmişsin gördüm..
ama her an kociş gelebilir kapatabilirim başaaakk:26:
tamam sakın kendini kaybetme bak nasıl sen burda sevince falan koca toto diyosun tatlı tatlı
daha neler diyosun senin içinde bu yetenek var aslında
:44::44::44::44::44::44:
canım çabuk sökülebilir, pullu, boncuklu tüller makinede yıkanacaksa büyük bir yastık kılıfı içinde yıkanmalıdır. kosla tül de kullan kirlenmesini geciktiriyor :26:
o kendi kendine gelecek ben inanıyorummmm
ümitsiz olmak yok canımmmmm olacak zamanı varrr bu arada dişin nasıl oldu :26:
kuzum eşim perdecıye sormus kılıfı varmıs carsıya ındıgımde alacam evet kosla tül kullanacam ya bide kola diye birsey duymutum onu bılıyomusun
inş bebegım bu ay annecıgının göbüşüne konacak inanıyorum salı günü yumoslarıma bakalıcak
dişim dün gece uyutmadı kuzum ya bide 20 lık dişimde cıktı hemıde yandan botrlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?