aaa bu topik çok güüzelmiş. çok hoş ifade etmişiniz yazılanları ben,i de ekleyin
bende korkarım ve pisletyo balıgımızda var hemıde kocamanben çok korkarım canım hayvanlardan bir tek balık besleyebiliyorum
kızlar bu listeye kim bakıo , kim ekliyor . bende aranıza katılmak istiyorum
başak karısı ekliyor ama öle kafadan her geleni eklemiyoooo
kızlar bu listeye kim bakıo , kim ekliyor . bende aranıza katılmak istiyorum
kimsin necisin kaç yaşındasın ne kadardır çocuk istiyorsun yaz
sen katıl başak gelince ekler seni
hos geldın kuzumm
bende korkarım ve pisletyo balıgımızda var hemıde kocaman
offff bence de sevinç karısı görürse topiği başımıza yıkarrrr
acaba bida topiğe gelmesek mi:18:
KARILARRRRRRR
1. SAYFAMIZDA Bİ DUYURUMUZZZ VARR BAKMANIZ RİCA OLUNURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ben gidiyimde kahvaltı ediyim kimse yokkkkkkk
geridonusumkutusuyum :) 27 yaşındayım. iki yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyorum. sonra çalışıyorum. pek doktora gidemiyorum. bi kere gittim yumurta oluşmamış pko dedi doktor. bi yıl dolsun öle gel dedi. geçenlerde 2. kez gittim. kansızlık vardı. kanın bi yerine gelsin ondan sonra bakarız dedi. onun dışında hiç bişi demedi.
1 buçuk yıldır çocuk istiyorsun doktor bir yılın dolmasını niye bekliyor üstelik yaşında normal çok küçükte değilsin bence sen doktorunu değiştir
yok ilk gittiğimde 8 aydır olmuyordu. bir yıl olsun dedi. sonra gidemedim doktora. o doktor o hastaneden ayrılmış zaten. yakın zamanda gittiğim doktor hiç bişi yapmdı. kan tedavisine gittim sanki. kan hapı verdi. kullan gel dedi. başka doktora gitcem yine.5 gün sonraya randevu aldım. iyi doktor dediler. bakalım o ne diyecek
yoktumm..kız ayda 3 kez halvetle bebek mi oluyor,milleti niye yanlış yönlendiriyon sana rast gelmiş diye herkese de ölemi olacak..hey vatandaş uymayın bu karıya kocalarınız isyan bayrağı kaldırır walla...
kızlar kardelen iki gün önce doğurmuş kendiside bebeğide iyiymiş çok şükür
1. sayfada bilgilerimiz var kimler hamile kimler ne kadardır deniyor oradan bizi daha iyi tanırsın
topic önceden açılmış sanırım. şimdi sizler hamilemisiniz hala bekliomusunuz?
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE (topiğin temizlik annesi): 25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, adet düzensizliği var, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı...***
MOOD:26 yaşında, 1.5 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor, belli bir problemi yok...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3.5 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...***
NAZEMİR:36 yaşında, 14.5 yıldır resmi 7.5 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
YETEEER:36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4.5 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi, uzun hamilelik yolculuğu da bitti oğlunu kucağına aldı...***
SARA_28:37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, bir de olumsuz tüp bebek denemesi var...***
SERAY0307:29 yaşında, 1.5 yıllık evlı, ev hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY:32 yasında, 3.5 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...
HURR:32 yaşında, 12.5 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldı...
NİKOLAY:27 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, 4 ay sonra hamile kaldı...***
BENGİSU: 24 yaşında, 1 yıllık evli, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...***
KSEL:32 yaşında, 4 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz preseed jeli ile haile kaldı ...***
DUMAN85:26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyor ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi vardı ama doğal yolla hamile kaldı...***
HACER_31:32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir düşük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, bi süre sonra doğal yolla hamile kaldı...***
SEVİNC0808:32 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük olayı yaşadı, kanında pıhtılaşma sorunu var o yüzden bi süreliğine korunma aşamasında...***
HADİSKO:25 yaşında, 3.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...***
İNGİLİZCEMUZİK: 25 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, evlendikten bir süre sonra bebek çalışmaları yapmaya başladılar ve bebişi çok bekletmeden geldi...
BEGUMSAVCI: 23 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, bebişi olmaması için tıpta bi nedeni yok doktorlar pskolojik diyor...
PASAM3405: 32 yaşında, 11 yıllık evli, ev hatunu, 20 haftalık bir bebeğini düşükle kaybetti, 7 yıl sonra 18 haftalık bebeğini de kaybetti, 1 sene önce 18 haftalık bir bebeğini daha kaybetti, kan pıhtılaşması var, pko var, rahim ağzı açıklığı var, şu an diyette 75 kiloya düşerse , inşallah şansı yükselecek...***
BEYDAĞLI: 33 yaşında, ... yıllık evli, ev hatunu,...***
SESSA: 37 yaşında, ev hatunui 7 yıllık evli, ilk 5 yıl korundu, 2 yıldır da bebek çalışmaları yapıyor...***
MLXY: 37 yaşında, 12 yıllık evli, yarı zamanlı ev hatunu, 4 yıldır bebek çalışmaları yapıyor, kalitesiz yumurtlama sorunu var,,3 kez başarısız tüp bebek denemesi var...
Kendisi bizzat bilumum deterjan ve temizlik ürünlerini deneme-yanılma yöntemi ile kullanmış,
faydalanmamız için temizlik adına bi ton bilgiye sahip olmuştur...Bilginize...
Nazemir: 14 haziran / kırmızıııııı
Mood: 17 haziran/ kırmızıııııı
Bengisu: 18-20 haziran / kırmızıııııı
erenayefe: 10 gün içinde / kırmızıııııı
hadisko: 18 haziran / kırmızıııııı
seray: 3 temmuz :97:
sevinç: 13 temmuz :97:
erenayefe: 13 temmuz :97:
nazemir: 13 temmuz :97:
hadisko: 16 temmuz :97:
bengisu: 18 temmuz :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?