Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karanfilce merhaba nasılsın bende seni merak ediyordum hatta izini sürecektim nerelerde diye sen geldin neler yapıyorsun görüşmeyeli

Son düzenleme:
kimsin necisin kaç yaşındasın ne kadardır çocuk istiyorsun yaz
sen katıl başak gelince ekler seni

geridonusumkutusuyum :) 27 yaşındayım. iki yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyorum. sonra çalışıyorum. pek doktora gidemiyorum. bi kere gittim yumurta oluşmamış pko dedi doktor. bi yıl dolsun öle gel dedi. geçenlerde 2. kez gittim. kansızlık vardı. kanın bi yerine gelsin ondan sonra bakarız dedi. onun dışında hiç bişi demedi.

hos geldın kuzumm

bende korkarım ve pisletyo balıgımızda var hemıde kocaman

2 tane kuş besledik ölene kadar
ama yinede korktuğum halde baktık eşim istediği için
bende seviyodum ama uzaktan sadece hasta olduğunda elime alıp ilaç verebiliyodum onun dışında dokunamıyodum

offff bence de sevinç karısı görürse topiği başımıza yıkarrrr

acaba bida topiğe gelmesek mi:18:

bu haksızlıkkkkkkkkkkkkkkkkk
kankalar torpil yapıyor
hem o erenay karısı habersiz 3 ay yoktuuu
sorularınızı kim yanıtladı başak hanımmm
kimin tecrübelerinden yararlandın
daha sağlık ocağı kaydından tetanoz aşısından 2 li testten bilem haberin yoktu

git işine kaybol küsüyom sanaaaa
:99:

KARILARRRRRRR

1. SAYFAMIZDA Bİ DUYURUMUZZZ VARR BAKMANIZ RİCA OLUNURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ben gidiyimde kahvaltı ediyim kimse yokkkkkkk

ERENAYEFE (topiğin temizlik annesi): 25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, adet düzensizliği var, yumurtlayamıyor...***

1 buçuk yıldır çocuk istiyorsun doktor bir yılın dolmasını niye bekliyor üstelik yaşında normal çok küçükte değilsin bence sen doktorunu değiştir

1 buçuk yıldır çocuk istiyorsun doktor bir yılın dolmasını niye bekliyor üstelik yaşında normal çok küçükte değilsin bence sen doktorunu değiştir

yok ilk gittiğimde 8 aydır olmuyordu. bir yıl olsun dedi. sonra gidemedim doktora. o doktor o hastaneden ayrılmış zaten. yakın zamanda gittiğim doktor hiç bişi yapmdı. kan tedavisine gittim sanki. kan hapı verdi. kullan gel dedi. başka doktora gitcem yine.5 gün sonraya randevu aldım. iyi doktor dediler. bakalım o ne diyecek

topic önceden açılmış sanırım. şimdi sizler hamilemisiniz hala bekliomusunuz?

hımm bende 1 buçuk yıl oldu hale niye tedavi etmiyorki dedim neyse inşallah bu doktor sana iyi gelir ve bebeğine kavuşturur

kızlar erenayefeden haberiniz varmı bugün rahim filmi çekecekti ve ilacı bulunmuyodu onu merak ettim

yoktumm..kız ayda 3 kez halvetle bebek mi oluyor,milleti niye yanlış yönlendiriyon sana rast gelmiş diye herkese de ölemi olacak..hey vatandaş uymayın bu karıya kocalarınız isyan bayrağı kaldırır walla...

deli karı topik kurulu başkanı karısıııı

kızlar kardelen iki gün önce doğurmuş kendiside bebeğide iyiymiş çok şükür

aaa maşallah yaaa Allah analı babalı büyütsün

mesela nazemir seni okumuştum ilginç gelmiştin ama isim aklımda kalmamıştı. şimdi paylaştın tekrar iyi oldu. sen 14 yıl resmi 7 yıl aktif evli nasıl oluyor. aklıma takılmıştı okurken de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…