Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:126: telefonumda internet paketim var :99:

sewinc dediki o sana küsmüş,bana dedi, öyle dedi sewinc dedi söyle o karıya ben ona küsüm didi,walla elçiye zeval olmaz..niye üzüyosun sen kadını sen hamile kaldığında 3 gün ilan etti diyen sen değilmiydin??

iyi coşmuşsun oynadınmı kız yoksamutfağın düzgünse yaniçok kötü değilse bence salonunu yaptır ama sen bilirsin tabi hiç geç kalmadan pazartesi başvur kız yoksa kaydoldunmu sen

nankör karı ooo emeklerime yanıyom ben o kadar takip ettim kim nerelerde hangi topiclerde fink atıyor ne sorduysa anında uzman cevabı verdim
hafta hafta hamişliğini takip edip hatırlatılması gerekenleri hatırlattım kendi yokken topicine sahip çıktım
boşaymış

aynısı walla kuzum bazen ben temizliğimi bitirmeden geldimi bende deli oluyorum...

ay çok haklısın bidenem yaa.. o kadar emek vermişsin,ama hamile ya sen ona ver hatırlasana benide kırmıştı bu karı ama bebişin hatrına affettim sende öle yap gelsinde gönlünü alsın senin....

ay çok haklısın bidenem yaa.. o kadar emek vermişsin,ama hamile ya sen ona ver hatırlasana benide kırmıştı bu karı ama bebişin hatrına affettim sende öle yap gelsinde gönlünü alsın senin....

teşekkür ederim tatlım ee sen ne yapıyorsun anlat bakalım biz yemeğimizi yedik eşim tıraşa gitti olişi uyuttum nete damladım

teşekkür ederim tatlım ee sen ne yapıyorsun anlat bakalım biz yemeğimizi yedik eşim tıraşa gitti olişi uyuttum nete damladım

bizde yemeğimizi yedik çay içiyoruz kuzum,eşim filme dalmışken bende bir bakayım dedim aniden kaybolursam şaşırma...kız başak kaçtımı ne..sewinc senin pamuk yatakların varmı..benim yastıklarım yataklarım war aslında hiç istemiyorum ama büyükler izin vermiyolardı atmama bende onları güzelce tekrar yaptırdım herşeyini yıkadım bugün onlarda bitti ewde yıkanmadık bişey bırakmadım walla:))

ohhh ellerine sağlık canım bana yatak deme annemler pamuk yatak yorgan yastık yaptı
kaynanamlarda yün yaptılarr 2 yüklük dolabı yatağım var buyurun yatıya gelin
burda canım yün kullanıldığı için pamuk hallaçı yok o yüzden bende yastıklarımı adanaya getirip tekrar attıracağım
çok kullanılmadı ama yassılaşmış ellerinize sağlık mis olmuş missss

aboowww seninkier benden daha çokmuş nasıl hallaç yok ya halbuki o taraflarda da bilirler...walla gerçekten mis oldular ewde herşey temiz olunca içim açılıyıor,benim..
aslında en sağlıklısı bunlarmış ama işte:))

BURALARDA HEP YÜN KULLANILIYOR CANIM ODA YIKANIP KURUTULUYOR PAMUĞUN YÜZÜNE BAKAN YOK YIKANAMIYOR DİYE
böyle bakıyorlar resmen ama ben seviyorum

BURALARDA HEP YÜN KULLANILIYOR CANIM ODA YIKANIP KURUTULUYOR PAMUĞUN YÜZÜNE BAKAN YOK YIKANAMIYOR DİYE
böyle bakıyorlar resmen ama ben seviyorum

ewet duymuştum yıkandiğını...kız oranın biberi de meşhur olur kurusu şahane olur ya acı,acı...ben yaprağımı bastım yapraksız hiç duramam bayılırım yaprak sarmasına incecikte sararım...gerisini hazırda alabiliyosun zaten yapmazsanda..

evet canım çok meşhur çokta güzel oluyorrr yaprağı bende yaptım biberi kurutuyorumda patlıcanı kabağı hazır alıyorum
yaprağı bende ince sararım öyle seviyom çünkü ekşi ekşi ohhhhhhh

ay canım çekti wallahe bugün pike takımı aldım 1 alana 1 bedava dediler 106 milyona yani tanesi 53 e geliyor 12 taksite bölüyoruz deyince hemen atladım ama pahalımı aldım acaba yaa:44::44:ama markası daysıns colurs...

beydağlı canım adanada domatesli biberli pilav yaparlar ya akşama ondan yaptım cacık felan yanınada
hızımı alamadım içinede isot boşalttım şimdi suya dadandım içim yanmış

canım çift kişilikmi çok iyi almışsın pahalı değil
ben olişe tek kişiliğini aldım 50 tl TAÇ ın
güya indirimde

beydağlı canım adanada domatesli biberli pilav yaparlar ya akşama ondan yaptım cacık felan yanınada
hızımı alamadım içinede isot boşalttım şimdi suya dadandım içim yanmış
cacıksız olma zaten benim eşim çok sewdiği için çok yaparım bende ama yazın çok acı yeme kuzum daha çok hararet veriyor..

canım çift kişilikmi çok iyi almışsın pahalı değil
ben olişe tek kişiliğini aldım 50 tl TAÇ ın
güya indirimde

ewet çift kişilik kampanyadaymış..neyse sewindim bir an pahalıma geldi de...

beydağlı şimdi 29 unda kontrolüm varya acayip strese girdim yine yaaa :18::18:
çok korkuyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
kazara hamile kalırım diye ödüm patlıyor resmen :18::18: nolacak benim bu halim yaa

walla aynı korku bende var..yani bu sorunu yaşayan herkesin korkuları da aynı hemen,hemen..ama lütfen içini ferah tutmaya çalış umarım korkuların bu kez yanıltır seni canım RABBİM sana emanetim de ve git doktoruna... O neylerse güzel eyler hem korkunun ecele faydası yok daha fazla geciktirme canım ..doktorun neler söyleyecek bakalım,sonrada hemen başlayın çalışmalara derse hemen hiç geciktirmeden başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…