sevinç karısı tatilemi gidiyomş neeeeeee
ohhhhhh çok üzüldümmmmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
ben mutfakımı düşünüyorum ama
tanıyamazsın nası tanıycan bi kerem bakalım hangi gün olucak hergünmü izliyon sankimmmküssün ama vır vır konuşuyon
le le le sakineeee niye gittin tütüneeeeeeeeeee
coştum geldimmmmmm
torpilci karı başakk cık uymamışşş
tlot giymeye ni fırsat bulamayım AYOLLLL tilotsuz mu geziyim
sewinc dediki o sana küsmüş,bana dedi, öyle dedi sewinc dedi söyle o karıya ben ona küsüm didi,walla elçiye zeval olmaz..niye üzüyosun sen kadını sen hamile kaldığında 3 gün ilan etti diyen sen değilmiydin??
bende hiç sevmem ayağımın altında kimse olsun geçen hafta evi kaldırdım tam süpürüp silecem eşim pat diye geldi ben izin aldım işe gitmeyecem dedi
bende kızdım temizlik yapacağımı biliyosun niye izin aldın diye
neyse ben acele süpürüp sildim eşim faturaları yatırıp gelene kadar
ama sinirle nasıl viledayı bastırmışsam kırıldı
yani öfkeyle kalkan zararla oturur dedikleri bu olsa gerek
nankör karı ooo emeklerime yanıyom ben o kadar takip ettim kim nerelerde hangi topiclerde fink atıyor ne sorduysa anında uzman cevabı verdim
hafta hafta hamişliğini takip edip hatırlatılması gerekenleri hatırlattım kendi yokken topicine sahip çıktım
boşaymış
ay çok haklısın bidenem yaa.. o kadar emek vermişsin,ama hamile ya sen ona ver hatırlasana benide kırmıştı bu karı ama bebişin hatrına affettim sende öle yap gelsinde gönlünü alsın senin....
teşekkür ederim tatlım ee sen ne yapıyorsun anlat bakalım biz yemeğimizi yedik eşim tıraşa gitti olişi uyuttum nete damladım
bizde yemeğimizi yedik çay içiyoruz kuzum,eşim filme dalmışken bende bir bakayım dedim aniden kaybolursam şaşırma...kız başak kaçtımı ne..sewinc senin pamuk yatakların varmı..benim yastıklarım yataklarım war aslında hiç istemiyorum ama büyükler izin vermiyolardı atmama bende onları güzelce tekrar yaptırdım herşeyini yıkadım bugün onlarda bitti ewde yıkanmadık bişey bırakmadım walla:))
ohhh ellerine sağlık canım bana yatak deme annemler pamuk yatak yorgan yastık yaptı
kaynanamlarda yün yaptılarr 2 yüklük dolabı yatağım var buyurun yatıya gelin
burda canım yün kullanıldığı için pamuk hallaçı yok o yüzden bende yastıklarımı adanaya getirip tekrar attıracağım
çok kullanılmadı ama yassılaşmışellerinize sağlık mis olmuş missss
aboowww seninkier benden daha çokmuş nasıl hallaç yok ya halbuki o taraflarda da bilirler...walla gerçekten mis oldular ewde herşey temiz olunca içim açılıyıor,benim..
aslında en sağlıklısı bunlarmış ama işte:))
BURALARDA HEP YÜN KULLANILIYOR CANIM ODA YIKANIP KURUTULUYOR PAMUĞUN YÜZÜNE BAKAN YOK YIKANAMIYOR DİYE
böyle bakıyorlar resmen ama ben seviyorum
ewet duymuştum yıkandiğını...kız oranın biberi de meşhur olur kurusu şahane olur ya acı,acı...ben yaprağımı bastım yapraksız hiç duramam bayılırım yaprak sarmasına incecikte sararım...gerisini hazırda alabiliyosun zaten yapmazsanda..
evet canım çok meşhur çokta güzel oluyorrr yaprağı bende yaptım biberi kurutuyorumda patlıcanı kabağı hazır alıyorum
yaprağı bende ince sararım öyle seviyom çünkü ekşi ekşi ohhhhhhh
ay canım çekti wallahe bugün pike takımı aldım 1 alana 1 bedava dediler 106 milyona yani tanesi 53 e geliyor 12 taksite bölüyoruz deyince hemen atladım ama pahalımı aldım acaba yaa:44::44:ama markası daysıns colurs...
cacıksız olma zaten benim eşim çok sewdiği için çok yaparım bende ama yazın çok acı yeme kuzum daha çok hararet veriyor..beydağlı canım adanada domatesli biberli pilav yaparlar ya akşama ondan yaptım cacık felan yanınada
hızımı alamadım içinede isot boşalttım şimdi suya dadandımiçim yanmış
canım çift kişilikmi çok iyi almışsın pahalı değil
ben olişe tek kişiliğini aldım 50 tlTAÇ ın
güya indirimde
beydağlı şimdi 29 unda kontrolüm varya acayip strese girdim yine yaaa :18::18:
çok korkuyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
kazara hamile kalırım diye ödüm patlıyor resmen :18::18: nolacak benim bu halim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?