walla aynı korku bende var..yani bu sorunu yaşayan herkesin korkuları da aynı hemen,hemen..ama lütfen içini ferah tutmaya çalış umarım korkuların bu kez yanıltır seni canım RABBİM sana emanetim de ve git doktoruna... O neylerse güzel eyler hem korkunun ecele faydası yok daha fazla geciktirme canım ..doktorun neler söyleyecek bakalım,sonrada hemen başlayın çalışmalara derse hemen hiç geciktirmeden başla
hadişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:18::18: içimi ferah tutmaya çalışıyorum bazen diyorum tamam hazırım :18::18:
ama yaşadıkarım aklıma geldikçe :18::18::18: korkuyorum bak ezan okunuyor
Allah şahidim yardımcımız olsun hepimizin
Aynı acıları bir daha yaşatmasın inşallah amin..
efendim bebişimmm özledimm yaaa gelemedim nie die sorrr baktım hep geliom hep geliom gönderme olsun hala yıldızım sarı bari gelmimde hak yerini bulsun heheh
amin canım..burdada ezan okunuyor,şükret canım bak ne güzel sağlıklı bir oğlunda var..ben zaten yaşadıklarım için bu kadar uzaklaştım ya bebek fikrinden ama ne yapalım RABBİM ne yaşatırsa onu yaşayacağız onun için ben büyük konuşmuyorum hayırlıysa olsun..ne diyeyim elimden başka bişey gelmiyor hem sen düşüklerinde iğne kullanmamışsın heralde bu kez ilaçlarını kullanınca inşaallah olur:))
Yaa hadiye diye bir kari vardii duyan bilen varrmiiiiii
tamam nazmiyecigim
kaç gündür girmiyor mersine gidicem demişti ama gittimiki:26:
kaynanamın adı
hoşbuldum canımcımmmm ben iyim bebişte inşallah iyidir,sen nslsn?????birsen hoşgeldin canım nasılsın bebişimiz nasılll
birseeennnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum canımcımmmm ben iyim bebişte inşallah iyidir,sen nslsn?????
dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ıyykkkkk ben o bağıran çağıran karılar gibi olamam yaaaaaonlarada reyting lazım onlarda beni istemz
benimkininde gız biz eltimiyik yoksammmm
:100::100::100::105::105::105::84::84::96::96::96::96::126: telefonumda internet paketim var :99:
:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
iyi coşmuşsun oynadınmı kız yoksamutfağın düzgünse yaniçok kötü değilse bence salonunu yaptır ama sen bilirsin tabi hiç geç kalmadan pazartesi başvur kız yoksa kaydoldunmu sen
bende sevmiyorum yılışık şımarık olanları bende olamam öyle valla
hoşbuldum canımcımmmm ben iyim bebişte inşallah iyidir,sen nslsn?????
dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bir tanecik eltim var ama adı sevinç değil üstelik 2 kızı var ve 3 tanede kız torunu var yani yaş olarakta tutmuyorsun
ayrıyeten çok çirkeftir köyde kavga etmediği kimse kalmadı desem yalan olmaz
hem benim kaynana rahmetli olalı 14 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?