Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anam bide öyle sorumu soruyorlar
benim şimdiye kadar yaptığım çılgınlık kaçarak evlenmekti başkada çılgınlığım yok

ama sevinç karısı katılsayd acayip reyting yapardı şımarıklığından

ne ilgisi varmış bu sorunun ev dekarasyonuyla yaa..tövbe,tövbe..sende yaratıcı zekanla bişey uydur yaz o zaman:))

benim şimdiye kadar yaptığım çılgınlık kaçarak evlenmekti başkada çılgınlığım yok

çok mu komik başak karısının en büyük çılgınlığı kaynanatörle aynı evi paylaşmak bence buuuu sıkıysa yazsın onlarda eve gelince sölesinler

kız başakmı söyledi adımı sana hemen sil adımı

ne adı gız yok öle bişe üstün zekamla buldum ben başak ta kim tanışıyokmu onunla:44::44::44:

döndüm malesefişe gitmeyi hiç istemiyorum iyi canım hadi sanada geçmiş olsun :)

üzülme kuzum bak o 2 hafta bile iyi gelmiştir sana..ağlama evinin kadını çocuklarının anası nolacaksın

sorma nazom yaa bi açta bak forma . kime süpriz yapmak istiyosunuz falan diyo. ben kimseye süpriz yapma istemiyomki.
güya ne kadar eğlenceli bi program çıkarabilirz diye tast ediyolar heralde
ne ilgisi varmış bu sorunun ev dekarasyonuyla yaa..tövbe,tövbe..sende yaratıcı zekanla bişey uydur yaz o zaman:))

acaba çılgınlığın etkileyiciliğine göremi seçiyolar insanları.

aslında benm de yaptığım en büyük çılgınlık prenses gibi hayatımı bırakıp kaynana yanında oturmayı kabul edip evlenmemdi. bu çılgınlık değilde neeeee:96:
kim cesaret edebilir bu çılgınlığaa

doğru kaynanayla oturmak büyük çılgınlık bencede ama onu oraya yazıp çekimdede söylerse en büyük çılgınlık olur
ozaman tam üstüne bastın başaktan tüyo almadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…