Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

üzülme kuzum bak o 2 hafta bile iyi gelmiştir sana..ağlama evinin kadını çocuklarının anası nolacaksın

ağzından bal damlıyo kııızzzz inşallahh.hep hayalimdir zaten böyle evde çocuklarımla vakit geçireyim filan... annem çok kızar böyle hayal kurduğumu duysa:18:

walla çılgınlık işte yazabilirsinreyting içindir, görmüyomusun neler yapıyo bazıları normalleride var tabi ama bende yapamam öyle şeyler..ewlerini yaptıkları hatunlar sonra bir ewde usta olarak çalıştılar..

ağzından bal damlıyo kııızzzz inşallahh.hep hayalimdir zaten böyle evde çocuklarımla vakit geçireyim filan... annem çok kızar böyle hayal kurduğumu duysa:18:

inşaallah hayalin gerçek olur ama anende kendine göre haklı yani:))

doğru kaynanayla oturmak büyük çılgınlık bencede ama onu oraya yazıp çekimdede söylerse en büyük çılgınlık olur
ozaman tam üstüne bastın başaktan tüyo almadıysan

:107: yok kız ben buldum kimsedende tiyo almadım ama mesajı düzelttim haaaa :128:

sewinc nazla başlayan isimleri sıra,sıra yazınca buldu tabii

oda aklıma geldi netten nazla başlayan isimlere bakmıştır diye

4. tahminimde tutturdum canımmmm ama sildim geri rahatsız olmasın diyeee

aferin evet ya ne olur ne olmaz kaynanamın adına memleketime kadar söyledim birde adım geçerse tanımamaları mümkün değil

çok güzel haberlerle geleceksin canım ben inanıyorum hamilelik takvimi yapsaydın haftasını takip ederdik kaç haftalık oldun ikiliyemi girecen yoksa:26::26:

inş.canım.yok daha ikili için erken.10.haftadayız... canım yaa o hamilelik takvimini yapıp yapıp sildim ya çok koydu bana bida yapmıcam dedim,düşünmüyorum şimdilik yapmayı

inş.canım.yok daha ikili için erken.10.haftadayız... canım yaa o hamilelik takvimini yapıp yapıp sildim ya çok koydu bana bida yapmıcam dedim,düşünmüyorum şimdilik yapmayı

yapma kuzum şimdilik kalsın çok iyi anlıyorum seni bende yapmıştım sonuncusunda(

10 senelik iş hayatımı bıraktım ev hanımı oldum ama oğlumu sadece ve sadece kendim büyüttüm her anını her dakikasını saniyesini yaşadım ilk gülüşü ilk konuşması ilk diş çıkarışı ilk adım atışı bundan daha büyük mutluluk yok benim için halaa yeni yeni şeylerini keşfediyoruz beraber herşeye değer canım oğlum benimmm

bende yapıp silmiştim çok koymuştu seni anlıyorum hayırlısı canım bizde sana sorar öğreniriz

haa daha öncemi yapmştın cnm yaaaaa

yaa kaçırdımmı ben kim katılıyo evim evim güzel evime???
inşaallah hayalin gerçek olur ama anende kendine göre haklı yani:))
işte herkes yaşayamadığı hayata özeniyo..annem bilmiyoki ne zor şartlarda çalışıyorum ona göre kendi paramı kazanmam en güzeli ama zor yaaa(

kız başak evim şahane ye katılacakmış walla bende istanbulda olsam kesin katılırdım...zordur mutlaka ama anneciğinde kendine göre çok haklı...

evim şahane evime katılarak eşime süpriz yapmak istiyorum de

o deli karı şimdi benm üstüme atar

yok kız yiğiti öldür hakkını ver demişler hiç senin üstüne atarmı

yaa işte bende düşününce bunları çok üüzlüyorum..bebeğimin belkide dişini ilk ben göremiycem,ilk anne deyişini göremiycem birde kim olursa olsun anne gibi bakamazki....ben onu pamuklara sarar büyütürüm vallaaa..inş.o günleri görürsem belki ara veririm bebeğim için diyorum...
ben arada yazarım canım şu kadarlık oldu diye:)

haa daha öncemi yapmştın cnm yaaaaa
evet başakcıım salak gibi 3.ündede yapıp silmek zorunda kalmıştım zaten herşey dokunuyo bide buna son vermek daha zor...bu kez akıllandımm

kız başak evim şahane ye katılacakmış walla bende istanbulda olsam kesin katılırdım...zordur mutlaka ama anneciğinde kendine göre çok haklı...
tahmin etmeliydimmm :) aramızda evine en düşkün başak tabeee

Son düzenleme:
tamam dumancım salı günü güzel haberlerle gel inşallah
belinayda yumoşları için saı dıktora gidecek bakalım hayırlısı :26:

evim şahane evime katılarak eşime süpriz yapmak istiyorum de

yok kız yiğiti öldür hakkını ver demişler hiç senin üstüne atarmı

zaten bende eşimi düşündüm başka kim olckmutfağımı yaptırarak eşime süpriz yapmak istiyom

eşimeneyse mutfaktan salon olsa neys

bebeğe kim bakarsa baksın kesinlikle ve kesinlikle en beceriksiz anne bile (mesela TKB) daha iyi bakar
illaki anne diyorum özellikle en az 1 yaşına kadar bebeğin psikolojisi için çok ama çok önemliii
ben bırakamadım oğluma kıyamadım napayım canı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…