evet cnm işten çıkabilirsem uygun saatte gidicem inş.. çok heyecanlıyım:18::18:
üzülme kuzum bak o 2 hafta bile iyi gelmiştir sana..ağlama evinin kadını çocuklarının anası nolacaksın
sorma nazom yaa bi açta bak forma . kime süpriz yapmak istiyosunuz falan diyo. ben kimseye süpriz yapma istemiyomki.
güya ne kadar eğlenceli bi program çıkarabilirz diye tast ediyolar heralde
acaba çılgınlığın etkileyiciliğine göremi seçiyolar insanları.
aslında benm de yaptığım en büyük çılgınlık prenses gibi hayatımı bırakıp kaynana yanında oturmayı kabul edip evlenmemdi. bu çılgınlık değilde neeeee:96:
kim cesaret edebilir bu çılgınlığaa
ağzından bal damlıyo kııızzzz inşallahh.hep hayalimdir zaten böyle evde çocuklarımla vakit geçireyim filan... annem çok kızar böyle hayal kurduğumu duysa:18:
doğru kaynanayla oturmak büyük çılgınlık bencede ama onu oraya yazıp çekimdede söylerse en büyük çılgınlık olur
ozaman tam üstüne bastın başaktan tüyo almadıysan
sewinc nazla başlayan isimleri sıra,sıra yazınca buldu tabii
4. tahminimde tutturdum canımmmmama sildim geri rahatsız olmasın diyeee
çok güzel haberlerle geleceksin canım ben inanıyorum hamilelik takvimi yapsaydın haftasını takip ederdik kaç haftalık oldun ikiliyemi girecen yoksa:26::26:
inş.canım.yok daha ikili için erken.10.haftadayız... canım yaa o hamilelik takvimini yapıp yapıp sildim ya çok koydu bana bida yapmıcam dedim,düşünmüyorum şimdilik yapmayı
ağzından bal damlıyo kııızzzz inşallahh.hep hayalimdir zaten böyle evde çocuklarımla vakit geçireyim filan... annem çok kızar böyle hayal kurduğumu duysa:18:
inş.canım.yok daha ikili için erken.10.haftadayız... canım yaa o hamilelik takvimini yapıp yapıp sildim ya çok koydu bana bida yapmıcam dedim,düşünmüyorum şimdilik yapmayı
walla çılgınlık işte yazabilirsinreyting içindir, görmüyomusun neler yapıyo bazıları normalleride var tabi ama bende yapamam öyle şeyler..ewlerini yaptıkları hatunlar sonra bir ewde usta olarak çalıştılar..
yaa kaçırdımmı ben kim katılıyo evim evim güzel evime???walla çılgınlık işte yazabilirsinreyting içindir, görmüyomusun neler yapıyo bazıları normalleride var tabi ama bende yapamam öyle şeyler..ewlerini yaptıkları hatunlar sonra bir ewde usta olarak çalıştılar..
işte herkes yaşayamadığı hayata özeniyo..annem bilmiyoki ne zor şartlarda çalışıyorum ona göre kendi paramı kazanmam en güzeli ama zor yaaainşaallah hayalin gerçek olur ama anende kendine göre haklı yani:))
yaa kaçırdımmı ben kim katılıyo evim evim güzel evime???
işte herkes yaşayamadığı hayata özeniyo..annem bilmiyoki ne zor şartlarda çalışıyorum ona göre kendi paramı kazanmam en güzeli ama zor yaaa(
sorma nazom yaa bi açta bak forma . kime süpriz yapmak istiyosunuz falan diyo. ben kimseye süpriz yapma istemiyomki.
güya ne kadar eğlenceli bi program çıkarabilirz diye tast ediyolar heralde
acaba çılgınlığın etkileyiciliğine göremi seçiyolar insanları.
aslında benm de yaptığım en büyük çılgınlık prenses gibi hayatımı bırakıp kaynana yanında oturmayı kabul edip evlenmemdi. bu çılgınlık değilde neeeee:96:
kim cesaret edebilir bu çılgınlığaa
o deli karı şimdi benm üstüme atar
yapma kuzum şimdilik kalsın çok iyi anlıyorum seni bende yapmıştım sonuncusunda(
damdan düşeni damdan düşen anlar
yaa işte bende düşününce bunları çok üüzlüyorum..bebeğimin belkide dişini ilk ben göremiycem,ilk anne deyişini göremiycem10 senelik iş hayatımı bıraktım ev hanımı oldum ama oğlumu sadece ve sadece kendim büyüttüm her anını her dakikasını saniyesini yaşadım ilk gülüşü ilk konuşması ilk diş çıkarışı ilk adım atışı bundan daha büyük mutluluk yok benim için halaa yeni yeni şeylerini keşfediyoruz beraber herşeye değer canım oğlum benimmm
bende yapıp silmiştim çok koymuştu seni anlıyorum hayırlısı canım bizde sana sorar öğreniriz
evet başakcıım salak gibi 3.ündede yapıp silmek zorunda kalmıştım
haa daha öncemi yapmştın cnm yaaaaa
tahmin etmeliydimmm :) aramızda evine en düşkün başak tabeeekız başak evim şahane ye katılacakmış walla bende istanbulda olsam kesin katılırdım...zordur mutlaka ama anneciğinde kendine göre çok haklı...
evim şahane evime katılarak eşime süpriz yapmak istiyorum de
yok kız yiğiti öldür hakkını ver demişler hiç senin üstüne atarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?