klomen kullandı bu ay gidecek bakalım yumoşlar büyüdüyse gerek görülürse iğne yapılacak hakkımızda hayırlısı
inşallah canım yaaaa kız klomen kullanınca doktorlar tedbir amaçlı zaten çatlatma iğnesi yaptırıyorlar hazırlıklı ol canım
ama hiiiç korkacak bişe değil bende çok korkmuştum ama ne olduğunu anlamadım bileee
350 GRAM BAL,50 GR POLEN,50 GR ARI SÜTÜ,40 GR SAF PROPOLIS,25 GR SPIRULINA.TEL.02324454414 bu telefondan getirtebilirsin guvenilir bir yer hepsini karistirip sabahlari ac karnina bir tatli kasigi yiyorsun kullanirken hamile kalsanda birakmiyorsun bitirene kadar devam canim tamamen bitkisel hic korkma bunu bana veren kisinin 3 cocugu var ikisi ikizzz tek tek arastir netten cook faydali seyler bitkisel oldugundan dolayi hic bir yan etkisi yok vesile olsun insallah aminnn
ayy canım ıns faydasını görurum ıgneye de razıyım baska tedavıye gerek kalmaz nedense ıcım o kadar rahatkı reglıme daha bırsuru var ama bebgın sankı tutunmusbide dgum gunumde reglm aynı esımde aynı bıze cok buyuk bı hedıye olack
kız esımde problem ykm acaba alsammı ne kadarmıs guvenılır demı
selam kızlar
size haber geldi mi bilmiyorum ama ben o gün sizle konuştuktan sonra sadece tedbir amaçlı dr a gittim ve gider gitmez de sancılarım başladı,hemen yatırdılar ve ayın 20 si akşam 21 suları normal doğumla AHMET imi kucağıma aldım çok şükür
darısı tüm isteyenlere
kız orda yazan bitkileri tek tek araştır canım ne işe yaradıklarını bitkisel olduğu için hiç bir yan etkisi yok
ben almadığım için fiyatını bilmiyorum ama alıp bende kullanacağım yumurta kalitesi arttığı için döllenme ve tutunma
olasılığını arttırıyor
Giran Ar rnleri Gda Mad. Ltd. ti. - Bakliyat - Hububat - -Gda Sektr
burdan araştır canım
350 GRAM BAL,50 GR POLEN,50 GR ARI SÜTÜ,40 GR SAF PROPOLIS,25 GR SPIRULINA.TEL.02324454414 bu telefondan getirtebilirsin guvenilir bir yer hepsini karistirip sabahlari ac karnina bir tatli kasigi yiyorsun kullanirken hamile kalsanda birakmiyorsun bitirene kadar devam canim tamamen bitkisel hic korkma bunu bana veren kisinin 3 cocugu var ikisi ikizzz tek tek arastir netten cook faydali seyler bitkisel oldugundan dolayi hic bir yan etkisi yok vesile olsun insallah aminnn
Teşekkür ederim canım. Ben bu ay 3. tüp bebeği denedim ama yine başarısız çünkü foliküller boş çıktı yani yumurta yok. valla uzaya çık deseler çıkçak durumdayım artık.şu anda romanyadan bile bitkisel bi ilaç getirtiyorum denemek için. bunuda getirtiyim. Bi deneyelim bakalım neyin vesile olacağı belli olmaz.
sevınc preseed ben kayganlastırıcı gıbı kullanıyorum aceb şekıldede faydasını görürmüyüm:26::26::26:
Arı Sütü - Propolis | ARI DÜNYASI burdan araştır canım ürünleri
çevremden deneyipte sonuç alanlar olmasa zaten burda tavsiye etmem
ama deneyenlerden boş dönen hiç olmadı şifasını görürsün inşallah
benim korunma sürecim bitsin bizzat şahsen deneyeceğim canım
deneyipte sonuç alırsanız yazın lütfen
canım doktorlara göre benim normal yolla hamile kalma ihtimalim yok çünkü tüplerim kapalı ve yumurtalığımın bir tanesi çalışmıyor. Ben yumurta kalitemi arttırmak için kullanacağım sonuçları yazarım çünkü her ay dr.'a gidiyorum folükülleri ölçüyo biçiyo yumurta almaya çalışıyo tüp bebek denemek için 30 haziranda muhtemelen hastalanacağım 1 temmuzda da tekrar tüp bebek denemesi için başlayacağım yolculuklara. İnşallah bu sefer olur.
Merhaba arkadaslar benı de aranıza alır mısınız. Bebegı yenı dusunuyoruz ama bır korku bır endıse var ıcımde nedenını bılmedıgım. 3ay evvel karnımda 3aylık bebegım oldu ve kurtaj oldum. Belkı aynı seylerı yasayacagımdan korkuyorum. Bu sebeple sızlerın yanına geldım bana da nesenızden serptırınkı ben de neseyle hamıle kalıyım.
görürsün canım inşallah onu kullanıpta hamile kalanlar var
Merhaba arkadaslar benı de aranıza alır mısınız. Bebegı yenı dusunuyoruz ama bır korku bır endıse var ıcımde nedenını bılmedıgım. 3ay evvel karnımda 3aylık bebegım oldu ve kurtaj oldum. Belkı aynı seylerı yasayacagımdan korkuyorum. Bu sebeple sızlerın yanına geldım bana da nesenızden serptırınkı ben de neseyle hamıle kalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?