saracım gnydn tatlım nasılsın sence o 2 ziyaretçi kimdirrrrr
günaydın canım eşinin işi hayırlı uğurlu olsun devamlı olsun inşallah
ben iyiyim canım sen nasılsın
ziyaretçiler hakkındaysa hiç fikrim yok biri başak olabilir diyecem ama oda doktora gidecekti :44::44::44::44::44::44::44:
kızlar,ben çok kötü hasta oldum:2::2:ishal.üşüme ,ateş,eklem ağrısı bütün kemiklerim ağrıyo çok halsizim neyse bir haber vereyim dedim...
BAŞAK inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
kızlar,ben çok kötü hasta oldum:2::2:ishal.üşüme ,ateş,eklem ağrısı bütün kemiklerim ağrıyo çok halsizim neyse bir haber vereyim dedim...
BAŞAK inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
ay ne güsel umudun hiç bitmesin cnaımmm hadi bakalım bu ay senden bebek haberi alalım
hadiskoyla özelden mi msjlaşıyonuz
neyse ben kahvaltı yaparken bi bakim demiştim. bebeğimin şeyini görmeye gidiyorum. hakkımızda hayırlısı.
bakalım karşı cins mi yoksam hemcinsimiz mi
günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
kızlar herkese merhabalar...
nikolaycımm allah rahmet eylesin ,yakınlarına sabır versinn...
beydağlı,hadisko sizlere geçmiş olsun...
başakçım öğren bakalımm yeğenimin cinsiyeti neymiş,gerçi ne olduğu önemli değil
önemli olan:eli ayağı akıl sağlığı yerinde olsun, hayırlı evlat olsun...
eee neler yptınız haftasonu bakemm?
belinay ışığın yanıyodu inşallah çıkmamışsındır..
nasılsın yarın yumoşlarına bakılacak dimi??günaydın kuzum burdayım cıkmadım kahvaltı yapacm da canım hıc ıstemıyo tek gıtmyıyo ya
kızlar agız kurulugu neden olur aceb:26::26: sabah kalktıgımda dılım kuruydı yapısmıs nerdeyse damgıma
nasılsın yarın yumoşlarına bakılacak dimi??
ne hissediyosun?ağrı sızı varmı kasıklarında,yumurtladığını hissediyormusun?
bakarsın iğneye gerek kalmazzzzzz
off bu beklemek ne kadar zorrrrr
ilk aklıma gelen şeker hast. oluyo ağız kuruluğu deyince ama vücudun susuz kaldıysa da olurr
ben öyle düşünüyorum...
test yaptım negatif silik çizgi bile çıkmadı...
hayırlısı canım üzülme allahtan ümit kesilmezztest yaptım negatif silik çizgi bile çıkmadı...
bencede allah korusun şekerden, yada gece susatacak bişi yediysende olurrbı kac gun nce batmalar oldu yk sımdı ne agrı ne sızı canım evet yarın dok ne dıyecek bakalım ıns gerek klamaz
seker mıayy allah gstermesın belkım susuz kalmıstr dun pek su ıcmedım
canım gunun kac gun gecıktı
hayırlısı canım üzülme allahtan ümit kesilmezz
bozma moralini bak hepimiz aynı durumda beklemedeyiz...
bencede allah korusun şekerden, yada gece susatacak bişi yediysende olurr
iğneden korkma iğne deri altı (ovitrelle )anlamıyosun vurulduğunu bile
2-3 cm falan iğne ucu hafif bişiy
çatlatma iğnesinden snra 14.gün bu günün sabahını bekledim adet olabilirim diye olmayınca bi iştahla idrar testi yaptım ama negatif adet sancısı falan yok ama.. çok fazla akıntımda yok yarında adet olmazsam kanda baktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?