Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

unutmamhatırlamama gerek yoksağlık ocağındaki hemşire aşı vakitlerinde biz arıyoruz BAŞAK hanım merak etmeyin dedi

bazen atlıyorlar kimseye güvenme sende takipte ol koca totonu büyütürken bu işleride takip et
eminim şeker yüklemesinden bile haberin yok
sayemde gidip sağlık ocağına kaydolduğun günleri unutma
yan gelip yatıyordun hatırlatırım

iyyim canımmm. sen nasılsın. daha çatlamadımmm. yağlanıp duruyom hergünnn inşallah çatlamam

bak bende hergün yağlanıyorum ama artık ebru şallının yağından kullancam. fındık yağı ve kayısı yağını karıştırıyosun. dene istersen.
benm karnım daha da büyüdü inşallah çatlamayızzz

sen ordaki daoktor ve hemşire hatta bilumum sağlık çalışanını da sürdürürsünbelinaycım da strese girerriske atamam

beni sevdıgınızdenmı yapıyonuz yoksa bırbırınıze ınatdanmı

suratıma çanta çarptı burnum acıdııııı

oyy kıyamam karnına ne gelmedı demı

ya benım klavyem dugmelerı bırbırıne karıstırıyo

sen ordaki daoktor ve hemşire hatta bilumum sağlık çalışanını da sürdürürsünbelinaycım da strese girerriske atamam
gerekirse sürdürürüm tabi herkes işini doğru yapsın
tetenoz oldum. şeker yüklemem de haftaya. hatırlatmaların için saol canımmm

ok tatlım önemli değil
ya bir arkadaşım benimle aynı hamileydi o özele gidiyordu bende özele gidiyordum ama benimki özel hastane
onun ki özel muayenehaneydi dolu para verirdi o herşeyi ben hatırlatırdım ya doktorunda iş yoktu yada ne bilim işte
o yüzden elimden geldiğince arkadaşlarıma yardımcı oluyorum vakit geçirmeyin diye

sen çatlican çatlak patlak yusyuvarlak olacan

bende bitkisel karışımmm bi yağ kullanıyorummm otacının masaj yağı. çok memnunum. benim göbüşte çok büyüdü. 2 kilocuk aldımm daha. sen aldınmı kilooo

inş canım ya

off kızlar benım kocıs 9 dan berı kanepede yatıyo ya hergun boyle ben yataga gecmeden yataga gıtmıyo onun yuzunden erken yatıyom ben cıkayım boynu tutuacak:26::26::26:

tamam canım hadi git benimkide öyle zavallım bende az sonra çıkarım hayırlı haberlerle gel inşallah ağlama korkma tamammı bol bol dua oku

bende bitkisel karışımmm bi yağ kullanıyorummm otacının masaj yağı. çok memnunum. benim göbüşte çok büyüdü. 2 kilocuk aldımm daha. sen aldınmı kilooo

aaa çok az almışsın canım :26::26: gerçi son aylarda hızla alınıyor kilolar özellikle son haftalara doğru tavan yapıyor

evet bu fikri sen koymuştun aklımave senin sayende sağlık ocağına gidecektimhakkını yiyemem
fakat ben gitmeden sağlık ocağından arandım
telefon: zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben:efendim
hemşire:başak hanımla mı görüşüyorum:102:
ben: evet benim buyrun tanıyamadım kiminle görüşüyorum:102:
hemşire: ben sağlık ocağından arıyorum hamile olduğunuzu öğrendik. sizi takibe almamız gerekiyor. yarın saat 10.30 da sağlık ocağımıza gelebilir misiniz. fakat çalıştığınız gözüküyor burda sorun olurmu acaba gelmeniz?(falan feşmekan mh öyle böyle cd zırt fırt sk:102:
ben: hayır hayır iştenn çıktım ben hiç bi sorun olmaz yarın gelirim çok teşekkür edederim:102:
telefon: çatttttttttt

aaa çok az almışsın canım :26::26: gerçi son aylarda hızla alınıyor kilolar özellikle son haftalara doğru tavan yapıyor

yiy,yorum ama kilo alamadım daha. bebişte 500 gr. doktorumda dedi artık kilo al korkma dedi:)) bende yiyiyorum ama anca bu kadar oldu

kankam sıcaklardan bayılıyorsunuz dimi kocişin ilk iş günü nasıl geçmiş girersen yaz mutlaka
Allah inşallah tamamına erdirsin bebeğinizide versin tastamam olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…