unutmamhatırlamama gerek yok sağlık ocağındaki hemşire aşı vakitlerinde biz arıyoruz BAŞAK hanım merak etmeyin dedi
canım 24-28 haftaları arasında şeker yüklemesi yapılıyor sen yaptırdınmı tetanoz aşını vuruldunmu :26::26:
iyyim canımmm. sen nasılsın. daha çatlamadımmm. yağlanıp duruyom hergünnn inşallah çatlamam
sen ordaki daoktor ve hemşire hatta bilumum sağlık çalışanını da sürdürürsünbelinaycım da strese girer riske atamam
suratıma çanta çarptı burnum acıdııııı
gecen ay apartala kulandımda ıse ye
aramadı:26::26: bu ayda kayganastrcı bıgı kullanyom
sen içini ferah tutu canımmm olur. kafan rahat olsunnn
sen ordaki daoktor ve hemşire hatta bilumum sağlık çalışanını da sürdürürsünbelinaycım da strese girer riske atamam
tetenoz oldum. şeker yüklemem de haftaya. hatırlatmaların için saol canımmm
bak bende hergün yağlanıyorum ama artık ebru şallının yağından kullancam. fındık yağı ve kayısı yağını karıştırıyosun. dene istersen.
benm karnım daha da büyüdü inşallah çatlamayızzz
bak bende hergün yağlanıyorum ama artık ebru şallının yağından kullancam. fındık yağı ve kayısı yağını karıştırıyosun. dene istersen.
benm karnım daha da büyüdü inşallah çatlamayızzz
inş canım ya
off kızlar benım kocıs 9 dan berı kanepede yatıyo ya hergun boyle ben yataga gecmeden yataga gıtmıyo onun yuzunden erken yatıyom ben cıkayım boynu tutuacak:26::26::26:
bende bitkisel karışımmm bi yağ kullanıyorummm otacının masaj yağı. çok memnunum. benim göbüşte çok büyüdü. 2 kilocuk aldımm daha. sen aldınmı kilooo
bazen atlıyorlar kimseye güvenme sende takipte ol koca totonu büyütürken bu işleride takip et
eminim şeker yüklemesinden bile haberin yok
sayemde gidip sağlık ocağına kaydolduğun günleri unutma
yan gelip yatıyordun hatırlatırım
karılar ben cıkıyorum herkezlere iyi gecelerr
acaba bengısu ne yaptı tasındımı:44::44::44::44:
tamam canım hadi git benimkide öyle zavallım bende az sonra çıkarım hayırlı haberlerle gel inşallah ağlama korkma tamammı bol bol dua oku
evet bu fikri sen koymuştun aklımave senin sayende sağlık ocağına gidecektim hakkını yiyemem
fakat ben gitmeden sağlık ocağından arandım
telefon: zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben:efendim
hemşire:başak hanımla mı görüşüyorum:102:
ben: evet benim buyrun tanıyamadım kiminle görüşüyorum:102:
hemşire: ben sağlık ocağından arıyorum hamile olduğunuzu öğrendik. sizi takibe almamız gerekiyor. yarın saat 10.30 da sağlık ocağımıza gelebilir misiniz. fakat çalıştığınız gözüküyor burda sorun olurmu acaba gelmeniz?(falan feşmekan mh öyle böyle cd zırt fırt sk:102:
ben: hayır hayır iştenn çıktım ben hiç bi sorun olmaz yarın gelirim çok teşekkür edederim:102:
telefon: çatttttttttt
beni sevdıgınızdenmı yapıyonuz yoksa bırbırınıze ınatdanmı
oyy kıyamamkarnına ne gelmedı demı
ya benım klavyem dugmelerı bırbırıne karıstırıyo
sizde bana allah rızası ıcın dua edın inş bebegım tutunur tedavım sonucu aırım baska seyere gerek kalmaz
aaa çok az almışsın canım :26::26: gerçi son aylarda hızla alınıyor kilolar özellikle son haftalara doğru tavan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?