evet bu fikri sen koymuştun aklımave senin sayende sağlık ocağına gidecektim hakkını yiyemem
fakat ben gitmeden sağlık ocağından arandım
telefon: zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben:efendim
hemşire:başak hanımla mı görüşüyorum:102:
ben: evet benim buyrun tanıyamadım kiminle görüşüyorum:102:
hemşire: ben sağlık ocağından arıyorum hamile olduğunuzu öğrendik. sizi takibe almamız gerekiyor. yarın saat 10.30 da sağlık ocağımıza gelebilir misiniz. fakat çalıştığınız gözüküyor burda sorun olurmu acaba gelmeniz?(falan feşmekan mh öyle böyle cd zırt fırt sk:102:
ben: hayır hayır iştenn çıktım ben hiç bi sorun olmaz yarın gelirim çok teşekkür edederim:102:
telefon: çatttttttttt
yiy,yorum ama kilo alamadım daha. bebişte 500 gr. doktorumda dedi artık kilo al korkma dedi:)) bende yiyiyorum ama anca bu kadar oldu
bende bitkisel karışımmm bi yağ kullanıyorummm otacının masaj yağı. çok memnunum. benim göbüşte çok büyüdü. 2 kilocuk aldımm daha. sen aldınmı kilooo
kız bende bugün tartıldım 2 kilo almşımımmseninle beraber alcaz kiloları heralde. ama karnım bugün daha bi büyüdü sankim yaa gerildiğini hissediyorummm
karılar ben cıkıyorum herkezlere iyi gecelerr
acaba bengısu ne yaptı tasındımı:44::44::44::44:
kakaaaaaa
kız bende bugün tartıldım 2 kilo almşımımmseninle beraber alcaz kiloları heralde. ama karnım bugün daha bi büyüdü sankim yaa gerildiğini hissediyorummm
yazık yavrum yaa taşınma telaşındadır heralde.
sessa noldu yaaa onu merak ettim bennn
SESSAAAA AŞKIMMMMMMMM
BENİM BEBİŞ KUKUŞLU DEĞİL PİPİŞLİYMİŞŞŞŞŞŞ
bebek hareketlerini hissetmiyonmu daha tembel karııı 16. haftada çok net hissediyordum ben
eminim çocuk tekmeliyordur sen oralı bilem olmuyon dimi
SENİN GİBİ ZEKİİ DEĞİLİM BEN SANİN GİBİ OLMAM NE MÜMKÜN.
BİŞİLER HİSSEDİYOM BAZEN AMA AYIRT EDEMİYOM NE BİLİYİM
kızlar benim çok uykum geldi gözlerim kapanıyooo. sizleri seviyor ve öpüyorummmmmmm
çatla patla emi sennn gerilen karnını iyice yağla özellikle banyodan sonra bacaklarına dize kadar sür
popoyada gögsünede sür
AYNEN AKŞAMLARI BENMDE ÖÖLE.benimde akşamları çok geriliyo karnımmm sabahları yumşuyo sankiiii.senin doktor kontrolün bu haftamıydı canımm. cinsiyeti mrk etiimmm
sessayla iyi anlaşırsın oda senin gibi tembel yaaaa
pazar günü kaynoşu gelecekti zaar kızın başına ekşidi oda ne yapsın giremiyor nete
önceleri böle pıt pıt bişiler hissedersin hemen tekmelemez kayar gibi olur felan
ultrasonda nasıl hareketlimiydi erkekler çok hareketli oluyoooo
Beydağlı damı hastaynmışşşşbelinayda gidemedi haaaaa
seray dan haberi olan varmı yaaaa
Beydağlıda hasta olmuş hemşom benimmm
hürrem zati bir gitti pir gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?