Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız cok komıksın gece gece güldürdün

hadi ben kactımm

yiy,yorum ama kilo alamadım daha. bebişte 500 gr. doktorumda dedi artık kilo al korkma dedi:)) bende yiyiyorum ama anca bu kadar oldu

canım sağlıklı ve düzenli beslen boş ver bebeğin iyi olsunda kilonun gereği yok zaten sonra başına bela olur
hamilelikte 30 kilo alıpta 2 kilo çocuk doğuranlar var ee o kilolara ne oluyor sonra :26::26:

bende bitkisel karışımmm bi yağ kullanıyorummm otacının masaj yağı. çok memnunum. benim göbüşte çok büyüdü. 2 kilocuk aldımm daha. sen aldınmı kilooo

kız bende bugün tartıldım 2 kilo almşımımmseninle beraber alcaz kiloları heralde. ama karnım bugün daha bi büyüdü sankim yaa gerildiğini hissediyorummm

kız bende bugün tartıldım 2 kilo almşımımmseninle beraber alcaz kiloları heralde. ama karnım bugün daha bi büyüdü sankim yaa gerildiğini hissediyorummm

bebek hareketlerini hissetmiyonmu daha tembel karııı 16. haftada çok net hissediyordum ben
eminim çocuk tekmeliyordur sen oralı bilem olmuyon dimi

karılar ben cıkıyorum herkezlere iyi gecelerr

acaba bengısu ne yaptı tasındımı:44::44::44::44:

yazık yavrum yaa taşınma telaşındadır heralde.
sessa noldu yaaa onu merak ettim bennn

SESSAAAA AŞKIMMMMMMMM

BENİM BEBİŞ KUKUŞLU DEĞİL PİPİŞLİYMİŞŞŞŞŞŞ

benimde akşamları çok geriliyo karnımmm sabahları yumşuyo sankiiii.senin doktor kontrolün bu haftamıydı canımm. cinsiyeti mrk etiimmm

yazık yavrum yaa taşınma telaşındadır heralde.
sessa noldu yaaa onu merak ettim bennn

SESSAAAA AŞKIMMMMMMMM

BENİM BEBİŞ KUKUŞLU DEĞİL PİPİŞLİYMİŞŞŞŞŞŞ

sessayla iyi anlaşırsın oda senin gibi tembel yaaaa
pazar günü kaynoşu gelecekti zaar kızın başına ekşidi oda ne yapsın giremiyor nete

bebek hareketlerini hissetmiyonmu daha tembel karııı 16. haftada çok net hissediyordum ben
eminim çocuk tekmeliyordur sen oralı bilem olmuyon dimi

SENİN GİBİ ZEKİİ DEĞİLİM BEN SANİN GİBİ OLMAM NE MÜMKÜN.

BİŞİLER HİSSEDİYOM BAZEN AMA AYIRT EDEMİYOM NE BİLİYİM

SENİN GİBİ ZEKİİ DEĞİLİM BEN SANİN GİBİ OLMAM NE MÜMKÜN.

BİŞİLER HİSSEDİYOM BAZEN AMA AYIRT EDEMİYOM NE BİLİYİM

önceleri böle pıt pıt bişiler hissedersin hemen tekmelemez kayar gibi olur felan
ultrasonda nasıl hareketlimiydi erkekler çok hareketli oluyoooo

belinayda gidemedi haaaaa

seray dan haberi olan varmı yaaaa
beydağlıda hasta olmuş hemşom benimmm
hürrem zati bir gitti pir gittiii

Son düzenleme:
TKB kardelenin bebeğinin doğduğunu yazmışsın birinci sayfaya ama o topicimizin ilk göz ağrısı geçiştirmişsin gibi olmuş daha güzel şeyler yaz alımlı olsun
gerçi ben karışmış olmayayımda

çatla patla emi sennn gerilen karnını iyice yağla özellikle banyodan sonra bacaklarına dize kadar sür
popoyada gögsünede sür

benimde akşamları çok geriliyo karnımmm sabahları yumşuyo sankiiii.senin doktor kontrolün bu haftamıydı canımm. cinsiyeti mrk etiimmm
AYNEN AKŞAMLARI BENMDE ÖÖLE.
SANIRIM ŞUNDAN OLUYOR. SABAH KARNIMIZ GAYET RAHATLAMŞ OLUYOR. AKŞAMA KADAR YİYİP İÇİYORUZ AKŞAMDA ŞİŞİYOR.

PİŞPİŞİ VARMIŞ BENMKİNİN TEYZESİ OĞLAN ANNESİ OLCAMMM
sessayla iyi anlaşırsın oda senin gibi tembel yaaaa
pazar günü kaynoşu gelecekti zaar kızın başına ekşidi oda ne yapsın giremiyor nete

EVET İYİ ANLAŞIRIZ İKİMİZNDE KAYNANASI AYNI

mlxy sen geldin ben gidiyorum canım görüşürüz sonra kociş çağırıyordaaa
iyi gecelerr.......

önceleri böle pıt pıt bişiler hissedersin hemen tekmelemez kayar gibi olur felan
ultrasonda nasıl hareketlimiydi erkekler çok hareketli oluyoooo

GÖREMEDİM Kİ
DOKTORUM HASTANEDEN AYRILMIŞ MORALİM BOZULDU
BAŞKA DOKTORA MUAYENE OLDUMKONSANTRE OLAMADIM FIRT FIRT GÖSTERDİ BİŞİ ANLAMADIM. HAFTAYA BİDE GİDİP İYİCE BAKCAM

belinayda gidemedi haaaaa

seray dan haberi olan varmı yaaaa
Beydağlıda hasta olmuş hemşom benimmm
hürrem zati bir gitti pir gittiii
Beydağlı damı hastaynmışşşş

kocasındanmı geçti acaba
sevinç abla hatunlar tek tek çıktı bence bizde başbaşa kalamdan çıkalım yoksa aramıza giren kimse olmaz. Hadi efendi gibi çıklaım.
Ben çayı kapattım sende ışıkları söndür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…